SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yenileri nasıl buldunuz ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31111)

ready 23.01.2011 22:06

Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?

[QUOTE=yahana58;686060]Grosicki,Navratil bu ikisi çok iyi çabuk da uyum saglamışlar bence değişmez ikili olurlar .Tomas Rada ağır kalıyo ve kontrolsüz giriyo sanki çok kart görürür ve pozisyon verir ön liberedo ise hucuma çok destek veremedi gibi gerçi ilk maçı ve kalabalık bi taraftara oynadı düzelir
Korcan fena değildi ama genç bi kalecini o çıkışla topu alması yada uzaklaştırması lazımdı

Eneramo iyi santrofora benziyo fakat memhmet yıldız la uyum gösteremez gibi Grosicki ile müthiş ikili olurlar[/QUOTE]

[B]Rada 'ı biraz uyarmaları lazım daha ilk maçında kart görmeye başladı kontrölsüz giriyor topa başımız agırmasın[/B]

akkara58 23.01.2011 22:06

Eneramo
ağır bir oyuncu ama fazla kilolarını verirse çok iyi olur sonuca giden vuruşları var memedin ve kamananın yerinde olsaydı bu gün o pozisyon goldü

Tomas Rada
kademeleri iyii

Grosicki
gerçekten çok iyi adam daha fazla toğla buluşturmak gerek

Navratil
yerinde müdehaleleri var diallo olsa mükemmel olurdu ama ivannovsla da iyi anlaşır

Korcan
daha iyi olmalı ama ramoviç sanki bir adım önde

ZiDaNe58 23.01.2011 22:09

hepside iyiydi..grosicki çok etkiliydi onu ayrıyeten tebrik ediyorum ilerde işimize çok yarıyacak..

izmirliyigido 23.01.2011 22:10

[B]Korcan :[/B] Adeta yıllardır bu takımda, Süper Ligde oynuyormuşcasına güzel bir maç çıkardı. Bence takımın 1. kalecisi olacak kalitede ve yetenekte biri.

[B]Navratil :[/B] Takıma uyum sağladığı zaman daha iyi olacak. Yerinde müdaheleleri var, defansı rahatlatacak.

[B]Rada :[/B] İlk yarı da orta sahada daha iyiydi. Defansta biraz ağır kalsa da yine de iyi bir transfer.

[B]Grosicki :[/B] Günlerdir peşinde koştuğumuza değecek bir futbolcu. Hızlı, topa hakim, yerinde paslar atabilen orta saha ve kanatlara hareket getiren iyi bir hücum oyuncusu. İleri de adından daha çok söz ettirir.

[B]Eneramo :[/B] Hızlı ve mücadeleci bir forvet. Hep ileriyi düşündüğü için Mehemt Yıldız'dan daha çok gol atar. Biraz form eksikliği var gibi ama toparladığı zaman vazgeçilmezlerden biri olur.

Umarım eskiler de en az bunların yarısı kadar. Oynarlarsa o zaman bu takımı güzel günler bekliyor.

AYK

benozgurr 23.01.2011 22:16

ben rada'yı biraz ağır buldum.Ancak takımın zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Mehmetin yerine de daha hızlı birinin oynaması lazım çünkü takım hızlı çıkacağı anda Mehmet oyunu durduruyo dönüyüm diyene kadar iş işten geçiyor.ben maçı 90 dakikasınıda izledim ancak takım çok geriye yaslanıyor.defans kaleye ön liberoar, defansa orta saha çok yaslandı doğal olarak sivasın ileriye şişirip rakipten dönen toplar galatasaryda kaldı.grosicki top ayağındayken çok hareketli ama top rakipteyken pres özelliği yok gibi ama takıma tam uyum sağlayınca oda olur diye düşünüyorum.benim kanaatimce erman maçın en kötüsüydü.Kamanan da oyuna girdikten sonra mümücadele göremiyorum. top bizdeyken boş alana kaçmak, top rakipteykende pres yapmak alan kapatmak lazım.İnşallah Antalya maçını alıp tam bi takım oluruz çünkü bu takıma bi galibiyet takım olma yolunda şart.

58svs58 23.01.2011 22:17

transferlerde takımda yönetimde iyi ama taraftar sıfır. hiç sesleri çıkmadı

terazi 23.01.2011 22:21

Eneramo ilk macinda bana biraz agir geldi
Tomas varmiydi yokmuydu beli degildi belkide ilk maciydi
Grosciki bence cok iyi bir tiransfer
Navratil zaman istiyor gibime geldi
Korcan yan toplarda yok gibi ama karsida gelen toplari iyi topluyor kisacasi nerde guracagini iyi biliyor

Cley 23.01.2011 22:25

[QUOTE=58svs58;686091]transferlerde takımda yönetimde iyi ama taraftar sıfır. hiç sesleri çıkmadı[/QUOTE]

40.000 Gs taraftarının oldugu bir stadyumda 1500 Sivasspor taraftarı. Nasıl bir ses bekliyordun :)

Transferlere gelince, hepsi de hoşuma gitti.
Rada ve Navartil'in sert mudahaleleri var. Aklıma Sedat geldi bu pozisyonlarda
Grosicki en yerinde transferimiz gibi duruyor. Takıma biraz daha adapte olması lazım. Anlaşamıyor forvetlerle.
Eneramo pek fazla izleme şansımız olmadı. Güçlü bir futbolcu uyum sağlaması lazım onun da.
Korcan toplar genelde üstüne geldi. iyi bir maç çıkardı. Topu çok sektiriyor. Ramoviç'e iyi bir yedek olur.

HALIL 23.01.2011 22:29

ugur kavukun yarine apo oynamasi lazim sandro gonderilsin yerine iyi bir oyun kurucusu alinsin sandro 2. lig takimi oyuncusu ayni ibrahim sahin gibi

eyuphulagu 23.01.2011 22:30

Korcan:oynadıkça iyi bir kaleci olacak ama zamana ihtiyacı var...Kaleci Ramoviç en erken 1 ay sonra gelecek;belki de 6-7 hafta bile oynamayabilir ..Şu görüldü ki Ramoviç çok çabuk sakatlanan bir oyuncu onun için şimdilik 2. kaleci olmalı diye düşünüyorum..Onun için ara transfer bitmeden bu takıma tecrübeli bir yabancı kaleci alınmalıdır...Grosicki:Nasıl bir oyuncu olduğunu daha ilk maçta gösterdi..Zamanla çok daha iyi olacak...Rada:Ben olsam onu ön libero oynatmam;Navratil'le defansta daha iyi ikili olabilirler...Navratil:Kaliteli bir oyuncu;hava toplarında gayet iyi bir oyuncu;çok ağırda değil...Enaramo:Hazır olmamasına,idman eksiği olmasına rağmen son 15 dak. da elinden geleni yaptı..Takıma alıştıkça çok daha iyi olacağına inanıyorum,ilk girdiği pozisyonda top direkten döndü;fazla kilolarını verip antreman eksikliğini tamamlarsa bu ligde inanıyorom kiçok gol atacak...Sandro:Hala lisansı çıkmamış;H.kafe işlemleri bitmemiş diyor;umarım öyledir ama bana sanki özellikle bekletiliyor diye düşünüyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39.