SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler satışa çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31144)

asabibaba 26.01.2011 16:44

Cevap: Biletler Satışa Çıktı

[B]YAŞASIN SAAT ERKENE ALINMIŞ BEN BİLE GELEBİLİYORUM MAÇA TEK HEDEF 3 PUAN ALMAAK ZORUNDAYIZ ALMAK ZORUNDAYIZ ALMAK ZORUNDAYIZ ALMAK ZORUNDAYIZ ALMAK ZORUNDAYIZ ALMAK ZORUNDAYIZ[/B]:);)

Salim58 26.01.2011 20:05

[B]Bu hafta bu stad dolar ve net bi galibiyet alarak Yiğidolar 4 Eylülden ayrılır.[/B]

58MUAMMER58 26.01.2011 21:06

DEĞERLİ hemşerilerim,sivasspor sevdalıları,artık buişin şakası yok,sivassporun tüm taraftarlara ihtiyacı var,stad kaç kişilkse tamamen doldurulur inşalh,biz istanbuldaki maçlarda gerekli desteği veriyoruz,sivastaki taraftarlarımızda inşallh sonuna kadar destekler,gs maçı taraftarlarının gaz vermesiyle aldı,yoksa takım sahada ,taraftar tribünde uyuyordu.umarım bu maçı alırız.biletlerde sudan ucuz bahane yok.

sivasrehberim 26.01.2011 22:16

eğer bu maçta stad dolmazya yazıklar olsun bizim sivaslılığımıza sivassporluluğumuza getirin arkadaşlar yanınızda arkadş getirin bağıralım stadda inş son dk ya kadar.

şarkışla 58 26.01.2011 22:24

Herkes tribünlerdeki yerini alsın buda yetmez sesi kısılıncaya kadar bağırsın

erhan 10 26.01.2011 22:44

Transferler kendini göstermek isteyecek takım biz düzeldik destekleyin dedirtmeye çalışacak kısacası hırslı olacaktır.Görev burda bize düşüyor..Herkesin stadı doldurup bugüne kadar yapmadığı kadar tezahurat etmesi gerekiyor.Haa aramızda hala ben üşümek istiyorum kar da gelse ağzıma çekirdek yerim diyen varsa ayrı!

58candide58 26.01.2011 22:48

[QUOTE=erhan 10;687190]Transferler kendini göstermek isteyecek takım biz düzeldik destekleyin dedirtmeye çalışacak kısacası hırslı olacaktır.Görev burda bize düşüyor..Herkesin stadı doldurup bugüne kadar yapmadığı kadar tezahurat etmesi gerekiyor.Haa aramızda hala ben üşümek istiyorum kar da gelse ağzıma çekirdek yerim diyen varsa ayrı![/QUOTE]

şu çekirdek konusu öldürüyo beni yaf..nedir bizim halkımızda şu çekirdek yeme sevdası bir türlü anlamadım:confused:

favorim58 26.01.2011 22:56

Bu maça gidilmeyip hangi maça gidilecek. Gerçi biz aboneyiz de :) Arasıra bazı bazı gelenler düşünsün. Ama inanıyorumki yiğidolar biletlerini erkenden alacaklar stadıda dolduracaklar. Sanki bu hafta stadda yer kalmayacak biletlerde erken bitecek gibi.

zaralı19 26.01.2011 22:59

arkadaşlar maç saat 14 demi yoksa 16 damı

Salim58 27.01.2011 07:18

[QUOTE=zaralı19;687198]arkadaşlar maç saat 14 demi yoksa 16 damı[/QUOTE]

Sivasspor'un Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı kritik Antalyaspor maçının başlama saati [B]14.00 olarak değiştirildi.[/B]
TFF,geçtiğimiz hafta içerisinde 19. haftanın maç programını açıklarken, Sivasspor-MP Antalyaspor maçının başlama saatini [B]16.00 olarak belirlemişti.[/B]
Ancak yayıncı kuruluşun isteği üzerine Sivasspor'un 4 Eylül stadında Cumartesi günü oynayacağı maçın başlama saati [B]14.00 olarak değiştirildi.[/B]
Maç saatinin değiştirilmesinde herhangi bir neden gösterilmezken hava sıcaklığının başlıca etken olduğu öğrenildi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:07.