![]() |
Cevap: Sivasspor Antalya maçına kilitlendi
[QUOTE=hiko58;687253]bencede tek ihtimalli bir maç olacak. antalyaya patlayacak sivas. hemöde çok farklı yeneceğiz. herkes görecek.[/QUOTE]
babacan bu kadar büyük konuşmayalım ya ALLAH aşkına.büyük konuşunca başımıza neler geliyor.İNŞALLAH kazanacaz bu maçı ama haddimizi bilerek.1-0 olsunda ben fark istemiyorum hocam. |
[B][I]Hem yönetim yeni transferlerini, teknik heyet istedikleri transferlerin alındığında neler yapabileceklerini, futbolcular da kumaşlarını göstermek isteyeceklerdir. Yazık olacak Antalya'ya... :)[/I][/B]
|
Bizler de tarftarlar olarak üstümüze düşeni yapacağız
4 Eylül'de yılın ilk maçında güzel bir oyun ile galip geliriz inşallah.. |
:mad::mad:artik konusmayin ve kazanin o kadar:mad::mad:
|
Kendi saha ve seyircimiz önünde rahat bi galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
|
[B]bize oyun kurucu pas yaptıran topu ortalarda dağıtan adam lazım hiç pas yapmıyor ve düzgün pas atamıyoruz [/B]
|
[QUOTE=yigidoyuzz;687596][B]bize oyun kurucu pas yaptıran topu ortalarda dağıtan adam lazım hiç pas yapmıyor ve düzgün pas atamıyoruz [/B][/QUOTE]
Evet kardes sana katiliyorum bize bu adam lazim......:D:D BILICAAAAAAAA [URL="http://www.youtube.com/watch?v=050j5BcLITY&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=050j5BcLITY&feature=related[/URL] |
VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN !!!!!!!!!!!!!
|
bu maçı alacğız başka bir alternatif olamaz olursa da sağlık olsun bu takım bu yıl çok can yakacak inş.
|
Antalyayi yenecegiz baska caresi yok...Yarin kazanirsak Bursaya moralli gidecegiz ve Bursa dökülmeye basladi. Ondan sonraki Hafta Trabzon maci var sahamizda onlarda dökülüyor. HADI YIGIDOM AL BU MACLARI
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |