![]() |
Cevap: Tek İhtimalli Maç
Efsane geri dönüyor korkun bizden
|
[QUOTE=armutaklı;687582][B][U]Necati oynarsa işimiz zoRR:D[/U][/B][/QUOTE]
antrenmam da m.yılmaz laçarpışmış sakatlanmış oynuyo mu haberim yok kaynak :ntvspor |
Tek hedefimiz YENMEK 4-1 biter :)
|
harbiden tek ihtimalli maçmış.bu maçı antalya kesin yendi.izlemeyede gerek yok zaten izleyemiyoruz da neyse.dinlemeye de gerek yok.zaten dinleyemiyoruz da.
|
[QUOTE=mühendisburak58;687882]harbiden tek ihtimalli maçmış.bu maçı antalya kesin yendi.izlemeyede gerek yok zaten izleyemiyoruz da neyse.dinlemeye de gerek yok.zaten dinleyemiyoruz da.[/QUOTE]
[B]Yaw Burak nekadar umutsuzsun Bu takım seni üzüyorsa bırakta daha fazla üzülme.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;687887][B]Yaw Burak nekadar umutsuzsun Bu takım seni üzüyorsa bırakta daha fazla üzülme.:)[/B][/QUOTE]
ya salim abi valla 2 senedir ne zaman ne zaman diye bekliyoruz.bir türlü beklediğimiz olmuyor ki.valla o kadar fanatik oldum ki artık dayanamıyorum ya. bu sivasspor beni yaşlandırdı ya. |
[QUOTE=mühendisburak58;687888]ya salim abi valla 2 senedir ne zaman ne zaman diye bekliyoruz.bir türlü beklediğimiz olmuyor ki.valla o kadar fanatik oldum ki artık dayanamıyorum ya.
bu sivasspor beni yaşlandırdı ya.[/QUOTE] [B]Sabır sabır alacağız bu maçı rahat ol. Sivasspor seni yaşlandırmış benide gençleştirdi.:)[/B] |
bu laflar kagıt uzerınde kalıyor sahada kı oyun ılk yarıdakı sivassporun oynu
|
neymis? hic bir mac tek ihtimalli degilmis...........
|
[I][B]Rıza hocam seni her zaman takdir ederim ve severim. Takımın başına geldiğin gün çok sevinmiştim. Yanlız bu maçtaki kamil grosiçki - kamanan değişikliğine bir anlam verebilmiş değilim. Sahanın en iyilerinden biriydi kamil. Neyse bir bildiğin vardır diyelim :)[/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44. |