![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Takım olarak kötüydük.Kar görmemiş Antalya bizim ıskalarımız yüzünden puanla dönüyor.Maçtaki orantısızlık bence şuydu biz oynadık hakem çok ama çok yanlış kararlar verdi biz kötüydük hakem iyi oldu.Oyuncularımız ayakta duramadılar Mehmet hariç.Kanatlara oyun açma denen bir şey yok olsa da hep ermana doğru Grosicki'yi sallayan yok.Adam sürekli oynamıyorsa ayağına top atıp oynatacaksın diye biz buralardan söylüyoruz.Hiç mi düşünemiyorlar bunu anlamıyorum.Murat inanılmaz kötü oynadı ben bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum.Tüm taçları o kullandı ve hepsini rakibe attı.Her topu cırt çekti.Ama herkes gibi ben de bu maç karsız bir zeminde olsaydı farklı kazanırdık görüşündeyim.
|
mücadele cok iyiydi macin en kötüsü hakemdi bu hava beraberlik icin oynayan takima cok müsait di antalayanin isne geldi ama büyük problem hakem özellikle bu sere fsiz yunus yildirimin sivas maclarini incelemeye alinmali kac kez sivasin lehine hkac kez alehine karar vermis yönetim bu isin üstüne gitmeli ayrica hocam cok iyi pas yapan takim cikardin ama hala uzun topla cikmaya calisiyoruz
|
çok kötü oldu. grosicki'den başka kimseyi beğenmedim.. mehmet topları öldürdü yine.. defans yaparken bile topu alıyor eziyor, taraftarın sabrını zorluyor..
durumumuz çok kötü bence artık.. |
[B]Bu hava şartlarında futbolcuların pek fazla yapacak birşeyleri yoktu belki ama 45 dakika boyunca Antalyanın Kağan Timuçin konuk üzerinden yüklenmesine seyirci kalan Rıza hocaya hayret ediyorum..İnsan önlem alır..Buldular tecrübesiz adamı ordan yüklendiler hep nitekimde golude buldular ! [/B]
|
ne alakası var ki sivasspor un karlı zeminle öncelikle yeni transferler korcan rada navratil eneramo özellikle kamil bunlar yeni ne bilir sivasın havasını ülkelerinden alışık diyeceksiniz hiç sanmam bu maçı nie 16.00 dan 14.00 a aldılar hala anlamış değilim haltt mı yediler yan i ?
|
resmen sahamız bataklıktı, heleki ikinci yarı rakip takımın ceza sahasına bakın, o bataklıkta gelde atak yap gol at.
|
+++ kardan nasıl oynanacağını özdilek rıza dan daha iyi biliyor
+++takımda tüm futbolcular aynı mücadeleyi sergilemiyorlar +++her macda en az dört kişi düşük seviyede mücadele ediyor +++ gol için rakip kaleye kalabalık gitmiyoruz +++m.yıldız bencil oynuyor.. rıza hoca yıldız hk da cok ısrar edyorsa geride oynatmayı denesin +++ şu kamananda hiç bir şey olmaz artık fark etsinler |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;688033][B]Bu hava şartlarında futbolcuların pek fazla yapacak birşeyleri yoktu belki ama 45 dakika boyunca Antalyanın Kağan Timuçin konuk üzerinden yüklenmesine seyirci kalan Rıza hocaya hayret ediyorum..İnsan önlem alır..Buldular tecrübesiz adamı ordan yüklendiler hep nitekimde golude buldular ! [/B][/QUOTE]
Ne yapsın Rıza hoca, Ziya sarı kart cezalısı, Hayrettin desen sakat, Sedat ve Abdurrahmanda sakat. |
Kimse Karı Bahane Etmesin bakın Bucaspor Yendi Arkamızda 1 puan var 2 hafta zorlu maç var Onların kolay maçı var Yoksa Bank Asyaya düşersek bahane olmaz Antalya 20 derece farkla geldiler Sivasa Ve güzel oynadılar gol kaçırdılar maç 3-0 olabilirdi Siz neden bahsediyorsunuz direkten döndü bırakın kar bahanesini.
|
ilk yarı antalya çok etkili oynadı 2-3 atak vardı gol olmaması zor olandı direkt necati vs.
ikinci yarı maç ortadaydı 1 puan kötü sonuç deyil Konya - Kasımpaşa yolcu 3 kim olacak bakalım umarım sivas olmaz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13. |