![]() |
Cevap: Çalımbay sabır istedi
[B]Küme Düşsek Sabır Diliceksiniz :mad:[/B]
|
Valla artık sabır edecek zamanımız yok toplamamız lazım puanları..
|
SABIR gösteriyoruz hocam,biyerleri yakıp yıkmıyoruz,zaten son iki sezondur yaımız eniyişey sabretmek,yanlız şumaçta,elde sağlam oyuncu lar varken ,hazır olmıyan muratla,ilkez a takıma gelmiş,kaanla oyuna başlamak intihar oldu bizim için,sabrında birsonu var,inşallah sabrın sonu selamet olur,böyle 1 1 puan toplıyarak,biraz zor ligde kalırız,bucada yetişti,şimdi onlarda sonuna kadar mücadele edecek ,bu oyunla işimiz gerçekten çok zor.
|
Cevap: "Puan, puandır"
Evet ustune basa basa hakem diyorum takimin yarisindan fazlasina kart gosterdi takimi sindirdi SIFO bey baska maci seyretmis mehmetin vurdugu top gol olsaydi ne derdi acaba sahayi temizletmeye 11 dakika durdurdu kac dakika uzatti hakem bey
|
BU MAÇTAN 1 puan alamasaydık hasar daha büyük olurdu,1 puanda iyidir,ancak 3 puan olsaydı daha iyiolurdu,arada ts.bursa,bjk,fb,bu maçlardan biriini kazanırsak,bu maçtaki kaybı telafi etmiş oluruz,antalyanın kadrosu bizden iyi,hemde tam kadro sahaya çıktılar ,bizim çok eksiğimiz vardı,sakat cezalı,hasta,bukadar olumsuz bidurumda,alınan 1 puana şükretmek lazım.
|
Bu haftadan itibaren hakemler aciklandiginda yonetimin ulusalkanala cikip kamuoyu olusturmasi lazim sivasa yapilan haksizliklari anlatmalilar bu iste FIKRET UNSALa duser
|
[I][B]Arkadaşlar bu tür olumsuz yorumlarla Hocanın ve futbolcuların şevkini, azmini kırmayalım lütfen. Yeni transferlerimiz oldukça iyi ama biraz zamana ihtiyaç var. Defansımız taş gibi oldu. Forvet derseniz süper. Orta sahamız kadirle de olsa ayakta durmaya çalışıyor. 3 - 4 hafta sonra bu takım yenilmez armada olur.. Demedi demeyin :)[/B][/I]
|
ya bi git ALLAHını seversen hoca ya.grosickiyi hangi akla hizmet çıkardın,peki eneramoyu.kardeşim bu mehmetin dokunulmazlığı mı var bizim gördüklerimizi sen göremiyomusun hocam.adam bağıra bağıra satıyo takımı ya,bu ermanın ne işi var bu takımda kardeşim.bu adamları göndermeyecektin de bu kadar transferi niye yaptırdın hayret bişey ya.
|
puan puandır da,kendi sahanda kaybettiğin puanlar nedir peki(bu maç için konuşmuyorum,malum hava şartları)
|
[QUOTE=DoomsDay58;687967]Hava şartları iyi olsaydı bu maçı kazanmış olurduk.[/QUOTE]
eskiden yeniyoduk ayni hava sartlariyla ben acikcasi anlayamadim yerden isiltmali degilmiydi stad nasil oldu boyle :mad::confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |