![]() |
Cevap: Sivasspor'dan 'uydurma' açıklaması
trabzonu yeneceğimize inanıyorum......................
|
bazı yorumlara bakıyorum da hakkaten şaşırmamak elde değil.adam trabzon la kardeş olmak istiyoruz demiş ne var bunda ALLAH aşkına.tamam bende trabzondan en az sizin kadar nefret ediyorum ama,adam SİVASSPORun basın sözcüsü ne desin yani,trabzonla düşman olmak istiyoruz mu desin.
bence çok yerinde bir açıklama yapmış ve eleştirisi de trabzonun basınına,ama bizde üstümüze düşeni tabiki yapmalıyız,taraftar olarak takımımıza gereken desteği vermeliyiz.o lazların sesi çıkmamalı,çıksada kimse duymamalı. |
[QUOTE=Çılgın Türk;691851][B]Fikret Ünsal kendi gazetende cikan haberi yalanliyorsun haberin yok
Bu adam tam bir komedi[/B] :D :D :D [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=4227[/url][/QUOTE] Fikret beyin sahibi olduğu gazete Anadolu Gazetesi'ydi yanılmıyorsam. |
[QUOTE=57babasivas;691863]niye dagitmiyorsunuz dagtin 6 bin kirmizi kart yasakmi protosta etmek[/QUOTE]
Yönetim tarafından bu yönde alınmış bir karar yok. Taraftarlar kendileri kırmızı kart getirebilir. Pahalı bir şey değil. Alın 50x70 bir kırmızı karton. İster kesip çoğaltın ister büyükçe açın. |
[B]hayır yani yönetim dağıtmış olsa ve protesto yapılsa ne olacak? kimden ve neyden çekiniyoruz? zaten bugüne kadar yapacaklarını yapmadılar mı bize? bunu densiz ts medyasına ve taraftarına izah etmek zorunda da değiliz? yapılsa ne olur, protesto şekli sınırları aşmadan yapılırsa buna kim ne diyebilir veya kime açıklama yapmak zorunda kalırız? bazen bazı şeyleri anlamakta ve onlara inanmakta hayretlere düşüyorum yani...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:30. |