![]() |
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.
fakirin ekmeği umut.bu maçtan yine umutluyuz herşey bitmiş gibi konuşanlar var daha hiç bir şey bitmedi bizim oynadığımız üst sıralardaki takımlarla rakiplerimizde oynayacak inşallah bu maçtan 3 puan alırız
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;692442][B]En az 1 puan alırız..Rıza beyin planları bu maç üzerine..Eskişehirden acısını çıkaracak..Geçen hafta gs ile oynanan maçı seyrediyor ve notlar alıyordu..
Not:Burada kimse Bülen Uygun'a sallamasın bence Sivasspor'un küme düşmesini en az bizim kadar o da istemiyordur.Bu takım düşerse ihalenin yarısı ona kalacak..[/B][/QUOTE] Güldürme Beni bülentin umrundamıdır Sivasın düşmesi :D |
paniğe gerek yok eskişehir den puan alacaz.sivasspor duşmeyecek iti-köpeği (trbzn-gayseri)sevindirmeyecez.
|
11 arkadaşımız eskişehir kazanır demiş.
kim acaba bunlar merak ettim doğrusu |
Sivassporumuz Es-Es Tenik Direktörü Büent Uyguna ayni zamanda Sivassporumzun Teknik Direktörü eski takimina karsi oynayacak.
Insallah Cuma günü yine iyi futbol oynayarak ama basit defans hatalari yapmadin maci kazanacagiz ve cikisa gececegiz. [B]Mac Tahminim :[/B] Eskisehirspor 1 - 3 Sivasspor. |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu maçtan galip ayrılmamız gerekiyor.Eğer puan kaybı yaşarsak Buca kendi evinde Galatasaray'ı yenebilir.Malum Galatasaray'ın durumu belli kötü bir sezon geçiriyorlar,morallari 0 ama Buca'nın morali yüksek.Bu maçtan Buca puan çıkarabilir.Biz puan kaybı yaşarsak onlar arayı daha çok açabilir.
Bu nedenle bu maçı kesinlikle kazanmalıyız ama ben maçın 1-1 berabere biteceğini düşünüyorum inşallah yanılırım. [/B][/FONT][/COLOR] |
Trabzon maçında ki hataları tekrarlamazsak maç bizim.
|
Eses Rıza hocanın eski takımı
Sivasspor da Bülent hocanın. Bu açıdan ayrı bir değeri var. Eskişehir'in ligden düşme gibi bir korkusu yok. Ligde de herhangi bir iddiası yok. Bizim puana çok ihtiyacımız var. Galibiyetle ayrılabileceğimiz bir maç. Özel durumları da hesaba kattığımızda sonucunu çok merak ettiğim bir karşılaşma. İnşallah iyi bir sonuçla ayrılır. Artık oynanan oyunu puana çeviririz. |
Bundan sonrası daha rahat maçlar..Sivasspor son haftalarda skor olarak istediği neticeleri alamamış olsada ortaya koyduğu futbol önceki aylara göre daha düzenli..Rahat maçlar diyoruz ama süper ligde rahat maçta kalmadı..Sivassporun bu wakitten sonra içeride maç kaybetme lüksü tamamen bitmiştir.Dışarıdaki maçlarda ise en az beraberlik olmalıdır
|
Umidim yok eskisehir macindan insallah yanilirim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |