SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31316)

58namso58 18.02.2011 22:32

Cevap: Maçı değerlendirelim

maçın yıldızı ? kadir,ziya,grosicki
maçın kötüsü ? suarez (süper lig topçusu değil),uğur,mehmet yıldız (yedek kalmalı)
rıza hocanın hamleleri ? tamamen hatalı mehmet nası oyuna almak nedemektir suarez-eneramo tamam doğru ama ermanı nasıl çıkarırsın hocam cihanı nasıl almazsın hatalıydın be hocam
maçta göze çarpanlar ? ŞANSSIZLIK VE TOPUN BİZİ SEVMEMESİ[/QUOTE]

Yiğiter 18.02.2011 22:32

Keita'yı sağ beke koy,Uğur'dan bin kat daah iyi oynamazsa bir şey bilmiyorum!

DoomsDay58 18.02.2011 22:32

Yine iyi oyun yine kaybeden biz...

kadirakin58 18.02.2011 22:32

ben kendi adıma değil de rıza hocanın yerine değerlendireyim maçı:

Basit goller yiyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Artık telafisi olmayan haftalar geliyor. Manisaspor maçı ile yeni bir başlangıç yapacağız. Taraftarın desteğini bekliyoruz.

alper04 18.02.2011 22:33

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Yıldızı Kimdi : ?hiç kimse

Maçın en kötüsü kim:iyi si varmıydı?

Maçta göze çarpanlar : ?ben bişey göremedim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ya arkadaşlar herkes hayrettine yükleniyodu kim var işte sedat ı da gördük.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?yetersiz neden bu maçlar da hoca beraberliğe oynamaz anlamam. Biz gecensene beraberliklerle ligde kaldık. bu hafta manisa yı ya yenecez ya yenecez başka care kalmadı.

mishka 18.02.2011 22:33

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyunun genelde hakimi bizdik. Ancak değişikliklerden sonra orta sahanın ve maçın kontrolü Eskişehir'e geçti ve son dakika da olmasa bile golün geleceği belliydi. Bunun haricinde Sedat golde hatalı olsa da genel olarak defansı toparlamış gibiydi. Ziya her zamanki gibi çok gayretli Erman ise her geçen gün daha etkili oluyor. Ayrıca Keita ve Cihan'ın ilk onbirde oynaması bu takımda birçok şeyi düzeltir.

Maçın Yıldızı Kimdi :Kadir, Erman, Hakem İlker Meral

Maçın en kötüsü kimdi : Rıza Hoca

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Karşı takımın tam istediği değişiklikleri yaptık. Oyunu okuma konusunda ciddi sıkıntıları var. Bu kadar tecrübeli bir hocanın futbolun temel felsefesini hiçe sayar bir anlayışa sahip olmasını anlamak mümkün değil. Bazı futbolculardan hiçbir şekilde yararlanmamasını, takımın kötülerinin takımın vazgeçilmezi olması da anlaşılmaz bir başka durum.

Gökdeniz 18.02.2011 22:33

[QUOTE=ogz58;694728]eneramo aynı mehmetin zenci hali hiç ne + sı ne - si var bu oyuncudan çok umutluydum ama hayal kırıklığı diye nitelendiriyorum.[/QUOTE]

abi süper bnzetme yanlız eneramo hiç koşma taraftarı değil

58namso58 18.02.2011 22:35

maçın yıldızı ? kadir,ziya,grosicki
maçın kötüsü ? suarez (süper lig topçusu değil),uğur,mehmet yıldız (yedek kalmalı)
rıza hocanın hamleleri ? tamamen hatalı mehmet nası oyuna almak nedemektir suarez-eneramo tamam doğru ama ermanı nasıl çıkarırsın hocam cihanı nasıl almazsın hatalıydın be hocam
maçta göze çarpanlar ? ŞANSSIZLIK VE TOPUN BİZİ SEVMEMESİ

AYNEN KATILIYORUM SUAREZ SÜPERLİK OYUNCUSU FİLAN DEGİL.

emre41 18.02.2011 22:35

[QUOTE=ogz58;694739]sen söyle sivasspora kimi getirelimde ligde kalalım.Malzeme ortada işte kim gelirse gelsin bu takımın elinden gelen bu.[/QUOTE]

Bak halen hoca yerine alternatif arayan sizsiniz. Oysa ki ben ortada bana göre olan hatayı söylüyorum. Hoca Hayrettin inadından vazgeçti takımın defansı adam olmasa da geçen hafta kadar aptal değil.

Ee neden halen hocaa Mehmet Yıldız da ısrar ediyor. Cihan, mendoça, keita bu takımn topcusu değil mi?

Sen kafanda 14 kişi belirlkei her maç aynbı adamalrı oynat. Bunun sorumluluğunu da bi zahmet üstüne al. Hakeme leke çalma. Çıkmış bu maçta bile hakeme laf söyledi ya.

Gökdeniz 18.02.2011 22:35

son 2 senede en az 30tane yabancı geldi takıma başarılı olanları sayın kaç tane ben sayıyım 1 tane

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39.