SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay:Maçın Kaderini Hakemler Belirledi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31322)

mishka 19.02.2011 10:27

Cevap: Çalımbay:Maçın Kaderini Hakemler Belirledi

[QUOTE=erhan 10;694915]1-Grosicki sol tarafta oynayamaz!Sağ açıkta oynat farkı gör.
.[/QUOTE]

İki pozisyonda Grosicki sol ayağına geldiğinden etkili olamadı. Bu kanadın adamı değil. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.

ZiDaNe58 19.02.2011 10:32

Hakem olagan ustu mac yonetdi..bos kalelere topu gonderemiyoz hakeme bahane buluyoruz.keske her maçımızı ilker meral yönetse.

Çılgın Türk 19.02.2011 10:32

macin kaderini hakem degil sen cizdin riza efendi.
abuk subak taktiginle ve yanlis oyuncu degisikliklerinle.
2 tane kaleci transfer ediyorsun ikiside kiralik.
aklinca 8tasa kaleci yetistiriyorsun.
mendoncayi niye transfer ettin yaninda otursun diyemi?

58hsn58 19.02.2011 10:36

Allah yardimcimiz olsun, diyecek bi laf bulamiyom vallah...

adıge26 19.02.2011 10:39

Sagduyulu sivas taraftarından allah razı olsun hakem dün cok iyidi iki taraf icin maca etki edecek yanlış bi kararı kesinlikle yoktu.Rıza hoca bunu saten hep yapar macı kaybedince ya sucu hakeme atar yada kendi futbolcusuna bi kerede demezki guzel futbol oynayan takımın hızını kesiyorum ben oyunu okuyamıyorum oyuncu degiştirmede yanlış yapıyorum bi kerede sucu kendisinde bulsa şaşırırdım saten.

yigido_sampiyon 19.02.2011 10:42

[B]saçma sapan gol ye, pozisyonları değerlendirme, oyuncu değişikliklerini yerinde yapamama sonra hakeme suç bul!!!!!!!!![/B]

mustafa_kavak58 19.02.2011 10:50

[B]Bence macta hakem iyidi hata da yapmadi bizde eger mehmet ile suarez 100% golleri atsalardi 3-1 bile alabilirdik bu maci ozaman hakemlerde hickimse bahsetmezdi

Eneramo kendini yere atti bence penaltida degildi .[/B]

gogohan 19.02.2011 11:20

sivasspor iyi oynamıyor kimse kimseyi kandırmasın. çok iyi mücadele ediyor bunun sonucunda 90 dakika boyunca 3 tane pozisyona ya giriyor ya giremiyor. rıza hocanın tek hatası bence rada ve navratili beraber oynatmamasıdır. rada yı orta saha da oynatıyor kadir tek başına çırpınıp duruyor. mehmet yıldıza da gelince artık hangisini atacaksın sen forvetsin be adam. sedat ta bildiğimiz sedat ondan medet umuyorsak işimiz allaha kalmış. gol atıyoruz adam gidip gole sevineceğine hakemle uğraşıyor.. bu takım düşmez diyoruz amaa söylemekle olmuyor gol atmamız maç kazanmamız lazımmmm......

burakkova 19.02.2011 11:23

geç bu işleri hocam.. senin de yavaş yavaş suyun ısınmaya başladı..

mm1970 19.02.2011 11:39

[QUOTE=burakkova;694948]geç bu işleri hocam.. senin de yavaş yavaş suyun ısınmaya başladı..[/QUOTE]

bence sivasspor un suyu ısındı yakında fokur fokur kaynamaya başlar bugün buca yenerse sen kurtul bakalım nasıl kurtulacaksan arkadaşlar ben soruyorum şimdi size internetten hoca bulan kimdi mesut hocayı kovan kimdi rıza hocanın ayağını kaydırmaya çalışan kim kim suçlu BÜLENT UYGUN suçlu AFRİKALI HOCADA suçlu MESUT HOCADA suçlu RIZA HOCADA suçlu ya kardeşim kim SUÇSUZ YÖNETİM SUÇSUZ TARAFTAR SUÇSUZ kim haklı kim haksız onu söyleyin bırakın hocayla uraşmayı HA o futbolcularıda rıza hoca istemedi yönetim kendisi ekonomik olduğu için aldı belki tutarsa satar para kazanırım diye

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:00.