SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Vee Sivasspor patladı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31372)

Gökhan ARI 28.02.2011 14:38

Cevap: Vee Sivasspor patladı!

Sivasspor gol olup yagdi deyis o deyis patladi gitti.

Gökhan ARI 28.02.2011 14:41

[QUOTE=izmirliyigido;697619]Kaleci Lubos Kamenar'ın 2 golde de hataları vardı ama bir GROSİCKİ vardı ki, hem Kamenar'ı, hem Erman'ı hem Eneramo'yu hem hakem Süleyman Abay'ı hemde Rıza hocayı ipten aldı. Oyun olarak çok iyi değildik ama akıllı ve ayağa paslarla oyunu kaontrolümüz de tuttuk. Sonuçta da güzel bir galibiyet alıp bir ohhh çektik. Darısı gelecek maçlara inşallah.

Cihan'ın oyundan alınması, eğer sakat değilse (ki maçta olan kardeşim "enson koşup topu yakaladığı pozisyonda sakatlandığını ve kenar yönetimine beni değiştirin işareti yaptığını söyledi" ) Grosicki'nin değiştirilmesi ve Hayrettin'in sağbek oynatılması kararları yanlıştı. Ama diyorum ya, Grosicki herkesi kurtardı, herkesii.... 7 milyon Sivas'lıyı kurtardı.

AYK[/QUOTE]

Süer bir Yorum.

rivaldo58 28.02.2011 14:50

[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;697646]KAMİL SAKATLANDI ARTIK AKSAYARAK YÜRÜYORDU ONDAN ÇIKTI CİHANIN ÇIKMASINA BİR ANLAM VEREMEDİM AMA MEHMET YILDIZDAN VAZGECEMİYOR RIZA HOCA AMA GÜZEL BİR MAÇ OLDU KALECİYE GELECEK OLURSAK GERÇEKTEN ÇOK ACEMİCE VE STRESLİ OLARAK MAÇA BAŞLADI GERÇİ İLK MAÇINA ÇIKTI BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM BUDA [COLOR="yellow"]KORAYA[/COLOR] BİR DERS OLMUŞTUR KENDİNİ TOPLAMA ADINA İNŞ.BU TAKIM ANLAYIŞI İLE ANTEP DEPLASMANINA GİDER VE EN AZ BİR PUAN PAROLASIYLA ÇIKMASI GERGKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ ANTEP MAÇI HİÇ KOLAY OLMAYACAK KARŞIMIZDA GÜZEL TOP OYNAYAN İÇERDE DIŞARDA KAZANAN BİR TAKIM VAR İNŞ.. EN İYİ ŞEKİLDE MAÇI ALIRIZ GOL VEYA GOLLER ATIP SİVASA BİR BAYRAM DAHA YAŞATIRLAR SEVGİ VE SAYGILARMLA.......[/QUOTE]

:)İYİDE KORAY KİM DAHA SİVASIN KALECİSİ KORCANIN ADINI BİLMİYON YORUM YAZIYON ADAM HAKKINDA ELEŞTİRİ YAPIYON

rivaldo58 28.02.2011 14:56

[COLOR="black"][COLOR="Yellow"][/COLOR][/COLOR]SADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DoomsDay58 28.02.2011 16:11

Erman keşke ben atayım düşüncesinde olmasaydı bu maç 5-2 bite bilirdi hatta biterdi çünkü Eneramo boş kaleye atamayacak adam değil.

zeegg58 28.02.2011 16:34

patladııııııııı gittttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D

bucansanafeda 28.02.2011 16:38

kamenar cok kotuydu hıc guven vermedı yan topları cok ıyı dedıler butun yan toplara hatalı cıkıslar yaptı yedıgımız 2.golde de hıc cıkmadı altıpasın ıcıne geldı sadece baka kaldı hayrettın mecburıyetten sag bek oynadı cunku sag bek de oynuyacak adam yoktu yedeklerde bide risk alan bi manisa karsısında mehmet yerıne kamananın gırmesı daha dogru olurdu cunku cok bos alanlar vardı at kamananın onune kossun ermanda bencıllık yaptı ıns aramayız dedım mactaydım o pozıyondan sonra saolsın grosıckı yıne yaptı yapacagını golunu attı

58akif34 28.02.2011 17:32

zaten patlayacagı bellıydıde kıme patlayacagını cözemedık keske trabzona patlasaydık neyse antepte devam ederız kayserı ıle serıyı devam ettırırız ınsallah

cenk5821 28.02.2011 17:46

Cihan ve Grosicki çıkartmasının sebebi vardı Çünkü Ligde Son maçımız Değil Allah korusun sakatlık felan olur sonuç çok daha kötü olur bizim için

B.DUMANLI 28.02.2011 17:46

Sivasspor kalecinin disinda dogru bir kadroyla sahaya cikti hepsi bu.Birde su Erman´in dikkati cekilse bencil olmamasi icin.Olaylar oldugundan fazla abartiliyor.Yok Sivasspor patladi ,yok söyle oldu gibilerden.Bu bize yarar getirmez .Hafta sonunda kupa yorgunu bir Antep ´le karsilasacagiz.Bu firsati lehimize cevirmemiz lazim sabirli oynayip,rakibin yorulmasini beklemeliyiz.Türkiye´de su anda haftada ücer gün arayla hic bir takim 90 dakikaya dayanacak gücde degil.Öyleyse bu firsati lehimize cevirebilmek elimizde.Rakibi yorup ,sonra vurmak.Bu ligde kalmak istiyorsak su anda bir puan önde oldugumuz icin biz kendi maclarimiza bakacagiz.Rakibin yenilmesi ,bizim yenmemiz ekmegimize ekstra yag sürer.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02.