![]() |
Cevap: Sizden Bir İsteğim Var
[QUOTE=B.DUMANLI;703712]Olimpiyat stadinin o sekilde (resimdeki gibi)bir kapasiteye ulasmasi imkansiz gibi..O resim yanlis hatirlamiyorsam bank asya liginden süperlige ciktigimiz yildi.Hatta herkes o kalabaligi görünce ISTANBUL DEPLASMANLARI hep bäöyle kalabalik seyirciyle mi oyniyacagiz sorusunu akillara getirmisti,fakat sonradan yanildigimizi ilk Istanbul´daki süperlig macinda gördük.Böyle bir toplulugu bir araya getirmek bir daha nasip olurmu bilemiyorum.[/QUOTE]
kardes o foto sivasta trabzonu 2-0 yendigimiz ve umutun kulaklarinin soguktan sistigi :D mactan sonraki hafta ibb ile yaptigimiz macin fotosu, bu maci balili ve mehmet yildizin attigi gollerle 2-0 yenmistik...;) |
[B]bu maçta istanbuldaki taraftar rekorumuz kırılmalı.şimdiden dernekler harekete geçmeli. sürekli gündemde tutmalıyız. hep söylüyoruz istanbulda en çok sivaslı var diye. artık oradaki gücümüzü gösterelim. haydi istanbuldaki yiğidolar herkes maça:)[/B]
|
[QUOTE=58akif34;703575]benimde bir isteğim var bana pankart için ilginç fikirler lazım aklınıza gelen ilginç yazılar varsa buraya yazın bende yapıyın pankartı[/QUOTE]
[B]Al sana tam bu günlere yakışır bi söz.[/B] [B]...:: Sallanırsa'da YIKILMAZ Tahtımız ::...[/B] |
burda sayın başkanımıza ve yöneticilerimizede iş düşüyor ulusal medyada tüm sivaslılara seslenmeleri lazım'hep övünüyoruz istanbulda 2 milyon sivaslı var diye artık şu sivaslıyım sivassporluyum diyenler bi kendilerini göstersinler istanbuldaki sivas dernekleri organize olsunlar bu işin hakkından gelsinler zahmet olmazsa.
|
bunu sağlayacak olanlar , sivaslı dernekler ,onlara çok büyük iş düşüyo....çok büyük prestij olacak olacak orada , en az 35 bin sivaslı olması...inş. stad yeteri kadar dolar...
|
[B][I]Bende gidicem maça gitmezsem ayıp olur..son 3 sezondur beledıye maçlarına gidiyorum ist de ortalama 14 15 bin yiğido geliyor...şampiyonluga oynadıgımız sene 17 bin kişi gelmişti[/I][/B]
|
[B][I]Biz Varolduğumuz Sürece Bazıları Kahrolmaya Devam Edecek[/I][/B]
|
[B]Zaten olimpiyat stadının maraton trübünü 25 bin , sadece orası dolsa bile yeter ...yani kameradan direk görünecek kısım...[/B]
|
[B][I]El Degmemiş Bir Lig İstiyoruz....!!![/I][/B]
|
[QUOTE=58akif34;703575]benimde bir isteğim var bana pankart için ilginç fikirler lazım aklınıza gelen ilginç yazılar varsa buraya yazın bende yapıyın pankartı[/QUOTE]
HERYERDEYIIIZ !! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12. |