![]() |
Cevap: Eneramo`ya dikkat et uyarısı
[QUOTE=Salim58;704557][B]Dikkatli olmak gerek ülkemizde malesef hakemlerimiz kolay kart çıkarıyorlar bunuda bir aşabilsek güzel olacakta ama nezaman aşacağız bilmiyorum.
Avrupa maçlarınıda izliyoruz hakemler oyunu soğutmamak güzel futbolu devam ettirmek için elleri fazla ceplerine gitmiyor....[/B][/QUOTE] Kolay kart cikarmalarindaki sebep ,otorite saglamak amacli ama cogu kez basarili olamiyorlar.Kisilikleri gelismemis hakemlerimizin ve sirf oyunun gidisatini kontrol altina almak amacli yapilan bu hareketler cogu kez insani futboldan resmen sogutmakla kalmayip insani,adeta cileden cikaran durumlarla cogu kez seyirciyi basbasa birakabiliyorlar. |
Aman dikkat futbolcu arkadaşlar,Beşiktaş maçı kadar bundan sonra oynanacak olan en az 2-3 maçta çok önemli. aman dikkat,Beşiktaş maçında size güveniyor,maçı sanıldığından daha kolay alacağınıza yürekten inanıyoruz
|
Bize geldiginde cogumuz onun hakkinda negatif düsüncelere sahip oldu.Fakat ilerleyen haftalar gösterdiki onsuz forvet hattinda zorlaniriz gibime geliyor.
|
GEREKİYORSA BU MAÇ TADA sarı görebilir,önemli olan çok ucuz kart görmemektir,bu maçta karttan korkup pasif kalmamalıdır,ibb maçında mehmet yıldızda yeter inşallah kart görmeden bjk yi yeneriz.
|
sana ihtiyacımız var eneramo dikkatli ol gözünü seveyim..gol bekliyorm bjkye senden
|
beşiktaş adımızı en faullü en sert takıma cıkardı
yarınki maçta da mutlaka çirkeflik yapıp bize kart gostertmeye calışan oyuncuları olacaktır bunun etkisinde kalan oyuncular olabilir puan kaybının telafileri olmayan haftalar geldi çattı sahada eneramoya tezahüratlarımızla moral destek verelim o da kart gormeden elinden geleni yapacaktır bünyamin gezer oyunu kesmeden oynatırsa güzel bir maç olacağını düşünüyorum |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Eneramo gerçekten kaliteli bir futbolcu ve bize yarar sağlayacak bir futbolcu.
Form grafiğide gün geçtikçe yükseliyor. Kart görüp haftaya cezalı duruma düşerse form düşüklüğü olabilir. Bu yüzden gerekmedikçe kart yememeli. Bu dediklerim diğer oyuncular içinde geçerli.[/B][/FONT][/COLOR] :) |
Belediye maçında oynamayacak olması bizi etkileyecek hiç yere sarı kart görmesi kötü oldu :confused:
|
[QUOTE=DoomsDay58;705039]Belediye maçında oynamayacak olması bizi etkileyecek hiç yere sarı kart görmesi kötü oldu :confused:[/QUOTE]
cok kotu oldu hafatay cok ıhtyacımız vardı ona salakca sarı kart gordu kamanan var o oynar helalde.. |
Hangi pozisyonda gördü kartı, kaçırdım ben.. Ama çok kötü oldu bu..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:11. |