![]() |
Cevap: Maçın ardından...
Bu galibiyet Sivas´i bayagi rahatlatti diyebilirim.Seyirci güzeldi.Sayet bu mac berabere bitseydi seyirci icin gercekten üzücü olurdu.En azindan hem golü gördüler, hemde sivasspor´un basarisina ortak oldular.Su anda Trabzon ,Konya önünde galip.Yarinda Buca yenilirse bu hafta Sivas´in haftasi olur.IBB´nin yarin maca fazla asilacagini sanmiyorum ,cünki haftaya kupa maclari var.
|
Bu maç bizim için çok önemliydi.Altımızdaki takımlar pusuya yatmış bu maçı bekliyorlardı.Bir kulağı kendi oynayacakları maçta diğer kulağı da burdaydı.Ama sivasssporumuz kendisinden bekleneni gösterdi ve maçı 3 puanla aldı.Çok sevinçliyiz.Bu çok anlamlı ve bir o kadar da önemli bir galibiyetti.3. haftamızda da galibiyetimizi sürdürdük ve bir seri yakaladık.Bu seriyi inşallah devam ettirmek istiyoruz.
Burdan taraftarımız hakkında da birşeyler söylemek istiyorum.Takımın dipten düzlüğe çıkmasında onların emeği tartışmasız çok fazla.Her maçta takımımıza destek oldular.Bu maçta da stad tıklım tıklım doluydu.Böyle bir taraftarımız olduğu için gurur duyuyorum.Rıza hoca da bunun bilincinde olsa gerek taraftarı öve öve bitiremiyor.Tüm taraftarlarımızı özellikle bu son haftalarda takımımıza verdikleri destekten dolayı tşk ediyorum ve bundan sonraki haftalar da aynı şekilde bu desteği sürdüreceklerine hiç kuşkusuz inanıyorum ve takdir ediyorum... |
helalş size çocukjlar.böyle devam.
|
sizin allahınıza kurban yiğidolar süpersiniz hocam daha senle çok büyük işler başaracaz
|
Eski günlerdeki gibi, artık kazanmayı öğrendik. Eneramo'nun grafiğinde yükselme var, daha üst sıralara çıkacağımızı tahmin ediyorum. Tüm futbolculara ve Rıza hocaya tebrikler ve teşekkürler...
|
[QUOTE=Kasim58;705079]Riza hoca´nin damarinda dolasan kanda yigido kani var bunu kimse inkar edemez.Nekadar BJK ta futbola baslayip bitirsede damarindaki asil kan buna müsade etmez(UYGUN DEGIL)[/QUOTE]
sana katılmamak mümkün değil |
olumune sivas illede sivas bu galibiyette butun emegi gecenlere ve bizleri sevindirenlere yurekten tesekkurler gercekten su andaki butun yigidolarin duygulari tartisilmaz tesekkurler sivassporum tesekkurler riza hocam ve ayagina saglik cihan baska soze gerek yok
|
şişgo enramo haftaya cezalııı yaa :D
|
hepinizle gurur duyuyorum galibiyet için teşekkür rıza çalımbay
|
rıza yerinde değişiklik yaptı. erman kötü futbolcu değil ama hırslı. hırslı olması bazen işede yarıyor. cihan beklenenden çok iyi performans sergiledi. takım komple iyiiydi . galip gelen takıma üstelik beşiktaşa karşı galip gelen takıma nasıl kötü oynadık diyeceğizki. hepinize teşekkür ediyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:12. |