![]() |
Cevap: Sivas ve Sivasspor - 03/04/2011
[QUOTE=tavarih;705634][B]Sayın migroArmis öncelikle iyi niyetli dilekleriniz için çok teşekkürler. Sivaslılar gerçekten bahsettiğiniz gibi temiz duygulara sahip, tam Anadolu insanlarıdır. Tabiki her yerden az da olsa genel karakteristiğe uymayan şahıslar da çıkabilir. Fakat sanıyorum şunu da göz ardı etmemeliyiz : Özellikle internet ile iletişim yaygınlaştıktan sonra gördüğümüz kadarıyla yaşı, statüsü ne olursa olsun insanlar rahatça istedikleri yerde düşüncelerini yazıyorlar. Ben de bazen "Bu Nasıl Sivaslı?" diyebileceğim yorum sahipleriyle karşılaşıyorum. Ama artık özellikle 14-15 yaşındaki gençlerin bile birçok şeyi tartamadan bu platformlarda rahatça hareket ettiklerini düşündüğümden yadırgamamaya başladım. Dediğiniz gibi bu birçok alanda bir sorun ortaya çıkarıyor. Bu nedenle birkaç kişinin yaptığı olumsuz hareketlerin bile camialara, şehirlere v.s. genellendiğini üzülerek görüyoruz. Umarız gençler ve internet başında rahat hareket eden herkes sorumluluk sahibi olarak yorumlarda bulunurlar. [/B][/QUOTE]
Sivas bu konuda yine çok iyi noktada..Benim taraftar sitelerimde bu olumsuzluklara daha sık rastlayabilirsiniz..Sivasspor taraftarının tribün anlamında hakettiği oluşumu hala başlatmamış olmasına hakettiği yerde olmamasına her daim eleştrilerimi esirgemesemde taraftar olarak halk olarak duruşu takdire şayandır..Buna zere kadar şüphe yoktur... |
Çok güzel yazmışın Emre kardeş,
İnşallah Tokatspor'da bu günleri görür. Buradan bizim yalaka Sivaslılara! seslenmek istiyorum. Siz hala Fener,Galatasaray,BJK'nın yalakalığını yapmaya devam edin. Yine bu maçtada Sivaslı olup Beşiktaş yalakalığı yapan bir çok insan gördüm. Ligin son maçındaki Fener maçınada aynı,hatta daha fazlasını göreceğimizi biliyoruz. Onlara aslında daha ağır klime söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor, Yalakalıktan ne anlıyorlar bunu bir türlü çözemedim. BJK seyircisi içindeki sözüm ona Sivaslılara sormak lazım. Maç 0-0'ken "Sivas kümeye" diye bağırıldığında ne hissettiniz? Utanmadınız mı? Tabi utanma duygusu olsa rakip takımın tarafına gitmezsiniz. Keşke Tokatlı bu kardeşyimizin yazdığı yazııyı okusanızda biraz yüzünüz kızarsa... |
[B]Emre kardeşim inanılmaz duygulandım. Yazınızı bir soluk da okudum. Yaşanılanlar ancak bu kadar yalın cümlelerle izah edilebilirdi. Tokat'ı ve Tokatlıları her zaman yanımızda, içimizde hissettik. Samimii ve içten duygularını biliyoruz. Duam odur ki, Tokatsporun da birgün süper lig takımı olmasıdır. İnşaallah olacaktır.
Rabbim yolunuzu açık eder inşaallah. Çok teşekkür Emre kardeşimiz. Her müsabakada yine bekleriz.[/B] |
inşallah sizide süper ligde göreceğiz ve beraber anadoluyu kalkındıracağız
|
[I][B]Emre kardeşime bu güzel yazısından dolayı teşekkür ederim.[/B][/I]
|
tesekkurler, cok guzel yazmissiniz... bi anda duygulandim vallah.. insallah bu sivas tokat dostlugu omur boyu devam eder.. tekrar tesekkurler..
|
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Bu güzel ve anlamlı yazı için çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız birçok Sivaslı'nın alışıp da farkedemediği güzelliklerdir tebrik ederim..
Tokat'ı Tokatlı'yı ve Tokatspor'u gerçekten çok seven biri olarak bu sempatimin boşa olmadığını gösteren Emre Bey'e ve Tokat'tan gelip bjk karşısında bizi destekleyen kardeşlerimin hepsine de ayrı ayrı selam olsun.. "ADAMSINIZ!!"[/COLOR][/FONT][/B] |
Harika bir yazı olmuş eline sağlık.
|
[QUOTE=favori58;705667]Çok güzel yazmışın Emre kardeş,
İnşallah Tokatspor'da bu günleri görür. Buradan bizim yalaka Sivaslılara! seslenmek istiyorum. Siz hala Fener,Galatasaray,BJK'nın yalakalığını yapmaya devam edin. Yine bu maçtada Sivaslı olup Beşiktaş yalakalığı yapan bir çok insan gördüm. Ligin son maçındaki Fener maçınada aynı,hatta daha fazlasını göreceğimizi biliyoruz. Onlara aslında daha ağır klime söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor, Yalakalıktan ne anlıyorlar bunu bir türlü çözemedim. BJK seyircisi içindeki sözüm ona Sivaslılara sormak lazım. Maç 0-0'ken "Sivas kümeye" diye bağırıldığında ne hissettiniz? Utanmadınız mı? Tabi utanma duygusu olsa rakip takımın tarafına gitmezsiniz. Keşke Tokatlı bu kardeşyimizin yazdığı yazııyı okusanızda biraz yüzünüz kızarsa...[/QUOTE] Neyseki yeniçerilerde şu anda olan bazı gençler sivaslıkartallar modundan uzaklaşmış. Bu bence iyi bir gelişme gardas. |
tokattan gelip sivasımıza destek veren herkesten allah razı olsun iyiki varsınız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |