![]() |
Cevap: Maçın Ardından
SİVASSPOR hakettiği galibiyeti almıştır,maçta herkes elinden geleni yaptı kimseyi kötülemeyin,pedriel beşiktaş maçına göre çok çalıştı,koştu,mehmet yıldız yine topları ezsede ,rakipten 2 kişiyi kalemize yaklaştırmadı biraz zamanında pas verse çok farklı olurdu,hayrettin çok iyi mücadele etti,korcan mükemmeldi,navratil ,sedat ,uğur,iyiydi,erman groseçki ,mehmet nas orta sahada ,iyiişler yaptılar,eneramoyu aradık sahada ,radaya kaçırdığı golü göstermek lazım.rıza hocam 2-0 dan sonra biraz daha rahat oynatması lazımdı,gereksiz yere son dakkalar,sıkıntı yaşattı.58 000 hedefiyle maça gittik 25 -bin kişi olduk,bundan dolayı hiç bir hemşerim rezil olduk filan diye düşünmesin,o stadı trabzondan sonra ,enfazla sivas doldurur,öylede oldu,bjk de oynadı,fbde oynadı gs de oynadı,bizim kadar taraftar toplayamadı ,şahsen ben 35 bin den fazla bekliyorum olmadı,canımız saolsun,önemli olan kazanmaktı kazandık çok fazla takmayın kafaya 58 bini bulamadık diye.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Bu arada kamile ikinci yarı top atmayan erman,mehmet ve arkadaslarini kınıyorum..Ayrıca Erman oyundan cıkınca abizim alkislara cevap vermeyip belediye taraftarinin alkisina cevap vermesi ve macın bitimine 15dk olmasina ragmen direk soyunma odasına gitmesi beni bizzat delirtti!!![/B][/FONT]
|
Tüm takımı kutluyorum ve bize yaşattıkları bu güzel günler için teşekkür ediyorum .. Benim anlamadığım nasıl bir toplum olduk Gaziantep maçı sonrası bankasya diyenler laf bulamıyor bugün hocanın oyuncu değişikliklerini eleştiriyor be insaf arkadaşlar 4 maç üstüste kazanan kaç takım var şu ligde lütfen ayrıntılara takılıp bütünü kaçırmayalım.. Galibiyetin tadını çıkaralım ;)
|
seneye 2-3 takviyeyle ilk 5 icinde yer alabiliriz..efsane geri döndü bizi gelecek sezon kimse tutamaz artık yürüyün be aslanlarım
|
çok azoldu bizim onlardan iki alacağımız vardı rıza hoca 1 şampiyonluktan ettiler 2 evimizde fark attılar :((
|
[B] Hem hocamızı hem futbolcularımızı hemde fedakar taraftarlarımızı kutlarım,İyi futbol oynuyor fakat bi türlü sonuca gidemiyorduk şükür bunuda aştık. Buca maçıyla başlayan İBB maçıyla devam eden deplasmanda maç kazanamama serimizede son verdik,Kalan iki deplasman maçımızıda kazanacağımızı düşünüyorum,İçerdeki maçlarımızı söylemeye gerek yok,Güzel futbol oynuyor oyunu bırakmıyor ve sonuca ulaşıyoruz...Devammm. [/B]
|
arkadaslar ziyanin formasini giymisti mehmet nas eger ibb itiraz ederse hukmen maglup ayilirmisiz dogrumu ???
|
Cevap: Rıza Hoca`mızın Maç Sonrası Açıklamaları
[QUOTE=57babasivas;707119]belediye karşi nerdeyse tek kale oynadik ama memet yıldız yerine enemora olsa daha farkli yenerdik bide pedriel hiç yokdu nerdeyse 90 dakka yokdu niye onu çikarmadi şaşdik kaldik
:):)[/QUOTE] Pedriel, ataklarımızda hep pozisyonun içinde idi ama son pas tercihini ondan yana kullanmadılar. Gene de deparını attı 90 dakika hiç yılmadan. Rıza Hoca da görevini yaptığı için çıkarmayı düşünmedi. Buna karşın mükemmel oynamalarına rağmen, daha fazla yorulan ve oyun gereği çıkmak zorunda kalan Kamil ve Erman vardı. |
Rıza hoca, son maçlarda takımı çok iyi hazırlıyor, maçı kafanda önceden iyi tahlil ediyor, ilk onbiri olması gerektiği gibi seçiyor,maçı doğru okuyor,değişiklikleri zamanında ve doğru oyuncularla yapıyorsun. Kısacası bir teknik direktör olarak moda deyimle 'ustalık dönemindesin'. Bunu kaydetmek istedim çünkü çıtayı çok yükselttin. Seni hep bu kadar formda görmek istiyorum. Doğru işler yaptığından neticeler de hayırlı oluyor.
|
[QUOTE=58MUAMMER58;707158]SİVASSPOR hakettiği galibiyeti almıştır,maçta herkes elinden geleni yaptı kimseyi kötülemeyin,pedriel beşiktaş maçına göre çok çalıştı,koştu,mehmet yıldız yine topları ezsede ,rakipten 2 kişiyi kalemize yaklaştırmadı biraz zamanında pas verse çok farklı olurdu,hayrettin çok iyi mücadele etti,korcan mükemmeldi,navratil ,sedat ,uğur,iyiydi,erman groseçki ,mehmet nas orta sahada ,iyiişler yaptılar,eneramoyu aradık sahada ,radaya kaçırdığı golü göstermek lazım.rıza hocam 2-0 dan sonra biraz daha rahat oynatması lazımdı,gereksiz yere son dakkalar,sıkıntı yaşattı.58 000 hedefiyle maça gittik 25 -bin kişi olduk,bundan dolayı hiç bir hemşerim rezil olduk filan diye düşünmesin,o stadı trabzondan sonra ,enfazla sivas doldurur,öylede oldu,bjk de oynadı,fbde oynadı gs de oynadı,bizim kadar taraftar toplayamadı ,şahsen ben 35 bin den fazla bekliyorum olmadı,canımız saolsun,önemli olan kazanmaktı kazandık çok fazla takmayın kafaya 58 bini bulamadık diye.[/QUOTE]
şu hususu gözardı etmeyelim ts için bütün karadeniz bölgesi maça geliyor samsun-rize vs. sivas için bölge değil sadece Sivasspor ve sivaslılar oluyor bence sayı 5800' geçtiğinde büyük başarıdır.herkese gönülden teşekkür ederim.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48. |