![]() |
Cevap: Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı
helal olsun sana kürşat
sen bir tanesin,gerçektende insan duygulanıyor inşallah Kürşat ın yaşıtlarıda Sivasspor sevgisiyle büyür ve Sivassporlu olur |
KÜRŞATI BU HAFTAKİ KASIMPAŞA MAÇINDA UNUTMAYALIM EN AZINDAN BİR PANKART AÇALIM ÇOCUK İÇİN NE DERSİNİZ
|
SİVASTA BİLE SİVASLI OLUPTA RAKİP TARFATAR TRİBÜNÜNE GİDEN SİVAS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN KÖPEKLER UTANSIN SENDEN BİRAZ DERS ALSINLAR DELİKANLILIK DERSİ KÜÇÜK KÜRŞAT SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR
|
[B]Kürşatım öncelikle geçmiş olsun.Sözde Sivaslıyız deyip üç büyütülmüş takımların peşinden koşan çakma sivaslılar baksınlarda senden birşeyler öğrensinler...[/B]
|
Gözlerinden Öperim Gecmis olsun YIGIDO.
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1302691581_kursat.jpg&w=250&h=150[/IMG] Diyecek laf bulamiyorum, sevineyimmi, üzüleyimmi? Kücük yürek derler ama Kürsat Dev gibi yürekli oldugunu gösterdin, tüm Sivasli abilerin, amcalarin, dayilarin seninle övünecek gururlanacak. YIGODO Genclik güzel bir Pankart hazirlar insallah. IBB Macina giderken ve gelirken taraftarlarimizin cektigi cileyi fotoraflarda gördüm sizlerlede gururlandim, unutmayin Vatan sevgisi Imandan gelir. |
vay be aslanım benim helal olsun..ölümüne yiğidosun sen işte cok büyük gecmis olsun aslan yiğido..en kısa sürede iyileşirsin inşallah
|
Ben öncelikle minik yiğidoyla gurur duyduğumu söylemek isterim helal sana sen gerçek bir yiğidosun. Ardından da Sivasspor basın servisindeki Erhan beyi ve kulübümüzü de tebrik ederim bu haberi öğrenip böyle bir mesaj yayınladıkları için. Sivasspor ve taraftarı git gide daha çok bütünleşiyor bence
|
kursatcim oncelikle gecmis olsun helal olsun kocum sana senin o guzel yanaklarindan opuyorum oraya gelen butun cocuklari opuyorum yanaklarindan
aglatin bizi be kocum kocum sen tarihe yazildin artik unutulmazsin |
Aslanım benim geçmiş olsun. Sen bizim umudumuz, yaşamımız ve ders almamız gereken birisi oldun. Bu olaydan sonra artık yorum yapmaya da gerek yok.
|
Minik Yiğido'ya geçmiş olsun. İnşallah , herkes senin gibi , kendi memleketlerinin isimlerini taşıyan takımları tutarlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00. |