![]() |
Cevap: sivasspor'da transfer çalışmaları.
[COLOR="SlateGray"]Çok güzel oyuncular çıkmaya başladı.
inşALLAH bizde gerekli transferleri yaparak yeni sezona güzel bir şekilde gireriz...[/COLOR] |
[QUOTE=kangallıwert;712542][FONT="Comic Sans MS"][B]Umarım o futbulcuların arasında su isimlerden birkacı yer alir...[/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]1)Torric Jebrin:Yas:18 Mevki:Orta Saha Club:Bucaspor[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Black"]2)Ali Dere:Yaş 18 Mevki:Sol Acık Club:Konyaspor[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]3)Sercan Sararer:Yaş 21 Mevki:Sag Sol Acık Club:Fürth [/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Black"]4)Tolgay Ali Arslan Yaş:20 Mevki:Ofansif Orta Saha Club:Sene sonu serbest[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"];)[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] kasımpaşadan halil çolak ,şahin aygüneş, dimitrov konyadan robak ,hakan aslantaş, peter grajciar bucadan abdülkadir, sercan ve erkan da fena futbolcular değil liste yapılıp bir kaçı için teklif verilebilir |
[COLOR="DarkRed"]yurt dışında kendi takımlarında ilk 11 de oynayan gurbetci futbolcularımıza yoğunlaşmamız lazım ve tunay torun gibi kaliteli isim yaptırmış olmalı.. düşen takımlardanda ben en çok şahin aygüneşi beğeniyorum süper bir yetenek bu gün başkan olsam yüzde yüz alınmasını isterdim takımıma [/COLOR]
|
[QUOTE=kakikli;712656]boluspor; ferhat kiraz ve ferhat odabaşı.
ferhat kiraz:sol açık sağ açık sol bek oynayabilen gol yüzdesi fazla bir oyuncu... ferhat odabaşı: kaleci, sivaslı, korcan'a şans verene kadar öz değerlerimize sahip çıkmalıyız.... almanyada oynayan kalietli genç gurbetçilerden alınabilr... okan: fb defansın sağında oynuyor, bonservisi ile alınırsa faydalı olur.. bekir ve bilica: fb stoper, mutlaka faydalı olurlar.. sandro mendonca takıma adapte edilmeli, mutlaka 2 tane iyi golcü alınmalı...[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Ferhat kiraz veya ferhat odabası besiktaş ilgileniyor..okan ve bekiri fener imkansız vermez..Bilicaya gelince isterse puyol gibi oynasın onun daha bu ligde yeri yok karaktersiz herif... [/B][/FONT] |
benim gönlüm Musa aydinin alinmasindan yana, adam hem sivasi hemde sivassporu biliyor.
diger kendi takimlarinda öne cikan oyunculari ya takimlari satmaz yada en cok parayi veren düdügü calar diye düsünüyorum, bunda da bizim sansimizin cok zor oldugunu gösteriyor. |
Ya arkadaşlar Varela 33 yaşında napacaz hem diyorsunuzki genç oyuncular alalım hemde Varela Ramos.
|
KASIMPAŞASPOR'DAN İBRAHİM HALİL ÇOLAK KESİNLİKLE ALINMALI.
|
BUCASPOR'DAN ABDÜLKADİR KESİN OLARAK ALIMALI.
|
Kalan maçlarımızda Keita, Kaan, Lubos, Murat Sözgelmez, Ziya, Abdurrahman gibi oyuncularımızın son durumunu görsek iyi olur.
Bunlardan 'ZİYA ' hariç diğerleri gidebilir. |
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı
Umarım o futbulcuların arasında su isimlerden birkacı yer alir... 1)Torric Jebrin:Yas:18 Mevki:Orta Saha Club:Bucaspor 2)Ali Dere:Yaş 18 Mevki:Sol Acık Club:Konyaspor 3)Sercan Sararer:Yaş 21 Mevki:Sag Sol Acık Club:Fürth 4)Tolgay Ali Arslan Yaş:20 Mevki:Ofansif Orta Saha Club:Sene sonu serbest Jebrin Kesin olarak alınmalı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:05. |