![]() |
Cevap: ? Grosicki'yi Barcelona İzledi ?
[B]Bu adamı artık favori ve canyüz halısaha taraflarında da görecez herhalde:D:D:D
adamın Türkiyede izlemediği topçu kalmadı basına göre:D:D:D[/B] |
Haber fotomaçınsa okumadan geçin arkadaşlar:D
|
f'yi gördüm, okumadım!
|
İzlesede bu futbolunu beğenmemişlerdir zaten gidecek diye korkmayın................
|
[QUOTE=stain;713004]messiyi satarsak yerine bir oyuncu lazım demiş guardiola onun için gidinde şu grosickiyi izleyin demiş :)
grosickiyi nasılda sivasa kaptırdık hala anlayamadım demş:D hatta demiş ki sivassporun transfer komitesinin başkanı kimse onuda getirin son yıllarda çok bomba transferler yapıyor demiş :rolleyes::D:) son dakika[/QUOTE] hll sana arkadaş walla süper olmuş:) |
Grosicki benim gözümde Arda'dan daha iyi oyuncu Arda Avrupaya gidiyorsa Grosicki hayli hayli gider.
|
yok deve:D
fotomac en sahtekar gazete hala devam ettigine inanamiyorum |
Grosicki karsiliginda bize 3 futbolcu versinler
David Villa, Dani Alves, Bide bakim kimi versinler..... Hadi Messi olsun... :-) Fotomac ayni Telegol gibi...at babam at...ya tutarsa. Bir zamanlar fotomac Morientes, Kaka, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo (eski), Shevchenko, Hamit Altintop, Darrent Bent, Robben, Sneijder, Gattusso, Pirlo, gibi futbolculari turkiye' ye getirmisti...herhalde bu isimler ucaklari kacirdilarki gelemediler :) |
Zamanında ribery g.s de oynarken şimdiki yerlere gelmesi hayaldi ama futboldu bütün bunlar var..Ben kamili beğenirim neden olmasın...
|
Abidalin gecirdigi ameliyattan duzelmedigi icin sol kanata genc vede dinamik adam ariyormus guardiola,onuda sivassporda bulmus,fanatik gazetesine gore 25 milyon avro onermisler ZIYA ERDALA.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:30. |