![]() |
Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK
Fikret Ünsal´in bir dahaki genel kurulda olmiyacagi durumu degilde,gider ayak diger genel kurulda olan kisilerin durumlarini gözden gecirmeleri gerektigine inanmasi,iki yildan beri Sivasspor´daki bu düsüsün teknik kadro ve futbolculardan kaynaklanmadigini aciklamis olmasi, bu düsüsden yönetimi sorumlu tutmasi düsündürücü.
|
Harika bir haber! Geç kaldın sayın başkan,6-7 yıl sivaslılara isyan ettirdin,ama çok şükür kurtulduk. Şimdi Sivasspor'un önümüzdeki sezon daha iyi olacağına inanıyorum.
Sayın Başkan,listeyi bir daha gözden geçir,orada bir-iki fikret ünsal daha var,insanlara tepeden bakan,alçak dağları ben yarattım diyenler var.Ayrca bu adamların yüzünden çok sevdiği Sivassporun maçlarına gitmeyenler var. Gözün aydın yiğidom! |
caimamıza hayırlı uğurlu olsun ne yalan söyleyim cok sevindm bu habere :)daha mütevazi ve daha kültürlü birisi gelir basın sözcülüğüne umarım
|
Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın
|
Başkan hiçbir yere gidemez. Bırakmıyoruz. Hem kim gelecek ki..
|
takımın içine etti bıraktı zaten bu saaatten sonra olsa ne olmasa ne ?
|
[B]Basın Sözcülüğüne pek yakışan bir yönetici olmasa da Sivasspor için uğraştı o da. Yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. Sivassporlu olmak sadece yönetimde olmak değildir. Yine Sivasspor için bişeyler yapacaktır kendisi. Başarılar dilerim yolu ve bahtı açık olsun.[/B]
|
bize düşen teşekkür edip uğurlar olsun demek.
lakin laf arasında sanki başkana da laf sokmuş, başkana da sen dahil herkes gitsin mesajı vermeye çalışmış gibime geldi. mecnun başkan vazgeçilmezdir fikret abi. onu bize bağışla! |
[QUOTE=favori58;713374]Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın[/QUOTE]
şahane yorum agzına saglık kardeş |
[QUOTE=favori58;713374]Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın[/QUOTE]
beyler ayıp oluyor ama. tamam pek sevilmiyordu filan ama sivasspor'a yıllar boyu emek vermiş bir insana teşekkür ediverin yaaa |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24. |