![]() |
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
gene diyorum ALLAH.trapzonun sampioynlugunu gozume gostermesin ben yasadigim surece.AMIN.
|
[QUOTE=DOLCE58;713841]gene diyorum ALLAH.trapzonun sampioynlugunu gozume gostermesin ben yasadigim surece.AMIN.[/QUOTE]
[B]İnşallah inşallah :)[/B] |
bu nasıl dostluktur fenerbahçe sivasspor maçında başkan aziz yıldırım hakem odası basacak kadar sıkı bi dostluk var sanırım aramızda:)sırf trabzonun şampiyon olmasını istemediğim için fener olsun diyorum..yoksa unutmadık bilicayı elimizden alıp yasini bize kakaladıkları günlerii..yasini verene kadar önder turacıyı verebilirlerdi ama gene kazıklandık herzamanki gibi
|
[QUOTE=nbc;713836]Bu maç adına sen futbolu tamamiyle parasal açıdan düşünen sivassporlu arkdaşım.Herşeyi çok güzel savunmuşsun fakat hiç şunu düşündün mü?Bizlerin yani sivasspormuzun çoğu deplasmanına giden çilekeş taraftar son maça veda maçına 250 tl ücret verip gelmesi senin fikrince bir adaletmidir?Klavye başında herşy güzel olsada belki sen çeşitli mecralardan bilet bulabilecek olsanda(bunu senin nezdinde böyle düşünen herkes için söylüyorum) bizler öğrenci olarak cebimizdeki son parayı vererek bu maça gelicez ve bu futbolda sivassporda taraftarlıkta adalet olucak..lütfen bir daha düşün..[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]Eger kulup para kazanirsa 2senedir taraftarin çektigi son bulur bunuda hatirladim..Sayın çilekeş taraftar!![/B][/FONT] |
[FONT="Comic Sans MS"][B]Beyler biz burda ne kadar nefes tüketsekte mac asahada oynanacak..Ve oyuncuları sahaya Rıza Hoca cıkaracak...Rıza Hoca su anda bence oyuncuları icten ice olumunu maca hazirliyor..(Bana Gore)...Kadıkoyde yapilan küstahlıgı hayatı boyunca unutmadıgını biliyorum..3-4 Senedir fener maclarında hangi takımda olursa olsun takımını ölümüne oynatti..Bu senede oyle olacak...Mac sonunda malum pankartta yazan [COLOR="Red"]SÜT [/COLOR]fenere cok lazım olacak[/B][/FONT];)
|
bu aksam az bir ihtimal,da olsa sampiyon belli olabilir tabi ts yenilirse ve fb kazanirsa top yuvarlak
|
[QUOTE=kangallıwert;713845][FONT="Comic Sans MS"][B]Beyler biz burda ne kadar nefes tüketsekte mac asahada oynanacak..Ve oyuncuları sahaya Rıza Hoca cıkaracak...Rıza Hoca su anda bence oyuncuları icten ice olumunu maca hazirliyor..(Bana Gore)...Kadıkoyde yapilan küstahlıgı hayatı boyunca unutmadıgını biliyorum..3-4 Senedir fener maclarında hangi takımda olursa olsun takımını ölümüne oynatti..Bu senede oyle olacak...Mac sonunda malum pankartta yazan [COLOR="Red"]SÜT [/COLOR]fenere cok lazım olacak[/B][/FONT];)[/QUOTE]
aynen katılıyorum konya maçındada 4-5 as oyuncu cıkarttıgına göre kaleci bile yedekti :) |
Geldik ligin son macina...
Sivassporumuz sampiyonu belirleyecek. Bizim bu maci kazanmamiz halinde siralamada bile bir ust siraya cikamayacagiz. Hal boyleyken maca asilmamizi kimse beklemesin bizden. Ben olsam Riza hoca yerinde, ozellikle A2 takiminda oynayan genc Sivasli futbolcularimizi oynatirim.. Onlari hazirlarim.. Kimin sampiyon olacagi bizi cok ilgilendirmez ama sundan eminim ki bu macta gencleri denemeliyiz.. Zaten bu mac fb icin zor olmaz. Biz istesek bile fenerden puan alamayiz, o yuzden cok kasipta fb camiasini karsimiza almamiza gerek yok. Dostumuz olarak devam edelim.. |
Trabzonspor şampiyon olmasında,kim olursa olsun.SEN ÇOK YAŞA SİVASPOR.
|
Peki Tabzon niye sempati gelsinki, en gicik oldugum takimlardan biri. Bize yenildikleri ve trabzonun ceza aldigi gunden beri sivasi sevmezler hatta nefret ederler. Etme bulma dünyasi simdi ise sivasi destekleyecekler mecburen. Sence sivasin düsme durumu olsa ve trabzon son macinda sivasin rakibi ile deplasmanda oynasa o takimi yenermi, bence yenmez ve sivasi düsürür, bu benim görüsüm. Bu arada Trabzonda yenildigimiz ilk macta sivas kümeye diye bagiranda onlardi ...
[QUOTE=58MUAMMER58;713804]SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .[/QUOTE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:29. |