![]() |
Cevap: Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor
İnşallah haber yalandır.
Eğer kendisi gitmek istiyorsa bırakalım gitsin mutlu olsun inşallah. Bunu fazlasıyla hak etti. Onu mutsuz görmek bizi üzüyor. Gideceği yerde yeniden doğar inşallah. |
ne olursa olsun gitmemesi lazım m.yıldız diyince aklıma sivasspordam başka bişey gelmiyor
|
yeri zor doldurulur
|
[QUOTE=eyupk;717171]Eğer bu haber doğruysa çok üzülürüm, Mehmet Yıldızın takımımıza katkıları çoktur, Mehmet Yıldız ki gönlümüzde taht edinmiş kişidir. Onu asla ama asla unutmuycağız.[/QUOTE]
aynen kadeşim unutulacak oyuncu değil |
Bir doktorun yaptığı beceriksiz ameliyat yüzünden 7-8 ay takımdan uzak kalmasıyla, sahalara döndüğünde artık eski gücünün olmadığını gördük. Emeği büyüktür, lakin futbolda duygusallık olmamalı. Sedat,Abdurrahman,Hayrettin, M.sözgelmez ve M.yıldız hiçbir anadolu takımının oyuncusunun yapamadığını yapıp, 2 sezon şampiyonluğa oynamış bir takımın isimleri oldular.Bence başarıya doydular, bundan dolayı yeni başarılar yakalanması için, başarıya aç, istekli futbolcular takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum...
|
hem sivassporumuz açısından hemde kendisi açısından en güzeli buydu.her ne kadar buruk olsak bile doğru olanı bu.ona bize verdiği emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürleri mi sunuyorum.kaptan onurunla git daha fazla bu takımda kalırsan seni çok yıpratırlar.çünkü artık olmuyor be kaptan...
|
hem sivassporumuz açısından hemde kendisi açısından en güzeli buydu.her ne kadar buruk olsak bile doğru olanı bu.ona bize verdiği emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürleri mi sunuyorum.kaptan onurunla git daha fazla bu takımda kalırsan seni çok yıpratırlar.çünkü artık olmuyor be kaptan...
|
Sayet sporx´in haberi dogru ise bugün aldigim en güzel haber.Elestiri yapmak yerine gidecegi kulüpde basarili olmasi dilegimle.
|
Mehmete hizmetlerinden dolayı teşekkürler bize çok mutluluklar yaşattı ama son 2 sezondur performansı çok düştü ayrılması onun için ve Sivasspor için en doğrusu olur inşAllah kariyerine iyi yerlerde devam eder.
|
son fb maçında da gösterdi ki sonradan oyuna girinci çok etkili oluyor bence skora sonra dan giirdiğin de etki ed iyor ben hiç gitsin demedim zaten ama ilk 11 oyuncu olmasın takımımızda yedek olarak çok daha iyi işler ytapıyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |