SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Korcan sonunda Trabzon'a patladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31982)

cem 24.05.2011 15:20

Cevap: Korcan sonunda Trabzon'a patladı

ikinci cordoba vakası gönderin gitsin... istemıyoruz böyle kaleci,,, 4 golün dördundede hatalısın...

B.DUMANLI 24.05.2011 15:52

Zaman bize herseyi gösterecek.Besiktas´in Korcan´a kapisini acacagina inanmiyorum.Hele bu son olaylardan sonra asla.Selcuk´un vurdugu top okadar sert degildi ayagiyla bile cikarabilirdi .O tutmayi tercih edip topu elinden birakti.

58 SiVaSıM 58 24.05.2011 16:01

korcan senin yaptığın sadece hata koçum sen merak etme aynısı volkanda yedi zemin ıslaktı ne yani korcan maçımı sattı trabsonlular siz kimsinizde sivasda oynayan adama çamur atıyosunuz korcanın kurtaışlarını görmedinizmi seneye senle daha çok işimiz var korcan

winner58 24.05.2011 16:05

- BEŞİKTAŞ'IN FUTBOLCUSUNU SATIN ALAMAZLAR -
"Benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu beni yakından tanıyan herkes bilir. Ben Beşiktaş'ın alt yapısından yetiştim. Resmi olarak Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Hangi Beşiktaşlı futbolcuyu kim satın alabilir? Buna kimin gücü yeter? Hangi Beşiktaşlı futbolcu bu güne kadar maç satmış? "

Bu nasıl bir açıklama sırtındaki formanın rengi ne adi herif işe yaramaz yönetim hiç bişeye bişey yapmadığın gibi bunada yapmayacan değil mi brova size

58hsn58 24.05.2011 16:17

Sivas camiasi gittikce bolunuyor, bunun sorumlusuu kiimm...!!!!!:mad:

bir mac yuzunden dustugumuz hallere bak yaa... Korcan sivaspor formasi giyiyor, adamin agzindan besiktas lafi dusmuyor, baskan sivasliyim diyor, fener atkisi takiyor.... ne hallere dustuk vallah uzuluyorum, utaniyorum...!!!

nightmare58 24.05.2011 16:19

[FONT="Comic Sans MS"][B]Millet Korcan'a yüklenmiş ayıptır valla ya. Ligde kaldıysak Korcanın bunda emeği çok fazla.Kiralık olan sözleşmesi 2012'in 31 mayısında sona eriyor bir aksilik olmazsa Korcan bizde oynamaya devam edecek yani diyeceğim şu ki her ne kadar Sivasspor için oynuyor olsa da Beşiktaşı'ın futbolcusu olaya bu yönden bakın derim ben[/B][/FONT]

davulcu 24.05.2011 16:22

olur böyle vakalar hamsile şampiyonluğu kaybetti suçu başkalarında arırolar.

laz aklı = kaz aklı sen onlara uyma:)

zkrllh58 24.05.2011 16:30

bu ne simdi korcan hangi bjk taraftari baskani teknik adami sana sahip cikti... ama sivasspor herzamn seni sahiplendi hatani ört bas ederken senin yaptgn aciklamaya bak... insallh bjkde kalici olursun bir hatanla tekme vurmazlar sana basarilar...

Holigann 24.05.2011 16:34

Korcan'ın önce bonservısı alınsın,ondan sonra elestrı yapılsın. Bizler duygusal bakıyoruz olaya. Korcan bir çok pozisyonda başarılı kurtarışlar yaptı bunlar neden görülmüyort anlamak güç. sanki tüm sezon boyunca hiç hatalı gol yemedi de son maçı beklemıs gıbı gereksız bır elestrı yagmurunu tutuluyor. farkında degılsınız ama hafta boyunca tslılerın yaptıgı kamuoyu baskısı altında kalmıssınız,lazların agzından konusuyorsunuz.herkezın gozu bızdeydı,karabuk 4 yedi yürüye yürüye. bizden başka handı delıkanlıdan 3 yemıs fener bu sene.herkez bıraksın bu ısı. korcanıda tebrıke derım en zor haftalarda takımın lıgde kalması adına elınden gelenı yaptı. gerısı benı ılgılendırmez.

nightmare58 24.05.2011 16:36

[FONT="Comic Sans MS"]Helal sana Korcan, Alex kaç tane frikikten gol attı hepsi mi satılmış kalecilerin, ya da yağmurlu havada böyle hatalı gol yiyen bir tek korcan mı? fenerin yediği 2. golde volkanın hatası vardı o da mı maç sattı gidin bi aynaya bakın. Şerefli haysiyetli bir oyuncuya laf atmayın Sivasspor bu sene ligde kaldı ise 1. sebep korcan 2. sebep ermanın art arda maçlar kurtarması falan buna sebeptir öküz altında buzağı aramaya gerek yok? Kendi göbeğini kendi kesseydi ts korcandan da böyle hata bekleseydi o zaman[/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12.