![]() |
Cevap: Çalımbay'la yeniden anlaştı
Aslında hocamız ile 1+1 anlaşsak daha iyi olurdu.
|
2 sene kümeye oynadık inşallah rıza hocayla zirveye oynarız
HAYIRLI OLSUN |
İnşallah. Zirveye oynamasak bile orta sıraları garantileyelim yeter bize ilk sene için.
|
keşke 3 senelik imzalansaydı.
|
[QUOTE=HAYALKAFE;717601][B]doğru karar...sezon sonu geldi, devre arasında yarım kalan operasyon artık tamamlanmalı ve neşter doğru yere vurularak artık Sivassporda misyonu bitn oyunculara yol verilmelidir. Bu sezon yabancı transferinin değil de yerli transferin daha fazla ön plana çıkacağını tahmin ediyorum..yabancı transferi eldeki bazı yabancıların gitme kalma durumuna ve Rıza hocanın raporuna göre şekillenecektir...[/B][/QUOTE]
hayalkafe kendine yeni bir forum başlığı açıp gelişmeleri oradan bizimle paylaşırsan seviniriz... |
HAYIRLI OLSUN,inşallah yönetim bülent uyguna verdiği yetkileri onada verir,adam gibi kadro kurmasına yardımcı olur, busene artık sıçrayamayız ona göre .
|
Rıza Hocam hep dile getirdiği gibi sene başında kendi kurduğu takımı oynatacak.
|
benim bildigim riza hoca istedigi transferler icin söz almasaydi sözlesme uzatmazdi...
yani demek oluyorki süper transferler geliyor mesut bakkal gibi benim takimim yeterli demez |
rıza hocaya güveniyoruz inşallah iyi olur...
|
[QUOTE=sivaslihakan;717756]benim bildigim riza hoca istedigi transferler icin söz almasaydi sözlesme uzatmazdi...
yani demek oluyorki süper transferler geliyor mesut bakkal gibi benim takimim yeterli demez[/QUOTE] Katılıyorum. Zaten kendi şartından çok takım için şartları vardı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |