![]() |
Cevap: Abdurrahman ve Sedat İle Yollar Ayrıldı
YIGIDOLAR
BILMIYORUM ne kadar üzüldünüz veya sevindiniz ama ben abdurrahman a cok üzüldüm, o bir istikrar abidesi benim gözümde onun bindirmelerini unutmayin, eger biz zaten adam gibi taraftar olsaydik böylesine bizim icin gecmisde savasan ve gelecekde kusgum yok apodan futbolculari yollatmayiz ey yönetim sedati anladik yetersiz kaliyor, da , sen apoyu neden yolluyorsun bazi kendini bilmezler trabzonlu diyip duruyor, coluk cocuk diye geciyorum böyle birsey sivaslilarda olmaz anadolunun temsilcisiyiz neyse hemserilerim umarim yalandir apo gitmez gittiysede gittigi yerde kendini araticak bir azim ile oynicaagindan eminim hoscakalin ve kizmayin benim düsüncem ;) |
[QUOTE=djsivaslim58;719616]YIGIDOLAR
BILMIYORUM ne kadar üzüldünüz veya sevindiniz ama ben abdurrahman a cok üzüldüm, o bir istikrar abidesi benim gözümde onun bindirmelerini unutmayin, eger biz zaten adam gibi taraftar olsaydik böylesine bizim icin gecmisde savasan ve gelecekde kusgum yok apodan futbolculari yollatmayiz ey yönetim sedati anladik yetersiz kaliyor, da , sen apoyu neden yolluyorsun bazi kendini bilmezler trabzonlu diyip duruyor, coluk cocuk diye geciyorum böyle birsey sivaslilarda olmaz anadolunun temsilcisiyiz neyse hemserilerim umarim yalandir apo gitmez gittiysede gittigi yerde kendini araticak bir azim ile oynicaagindan eminim hoscakalin ve kizmayin benim düsüncem ;)[/QUOTE] Üzülme krdeş yalnız değilsin |
[QUOTE=şarkışla 58;719618]Üzülme krdeş yalnız değilsin[/QUOTE]
Ben de aynı düşünüyorum. Uğur Kavuk kalıyorsa Abdurrahman çoktan kalmalıydı. Hem sakatlanıyorsa anlaşma maç başı yapılırdı. Mehmet Yıldız da sembol isim olarak kalmalıydı. Bir anda takım dağıtmanın sonuçlarını yaşadık gördük. İnşallah aynı sonuçlar olmaz. |
[B]Listede olan,Diğer gidecekleride ben yazayım.
M.Yıldız. M.Sözgelmez İvanovs Keita Agbetu Alişan ve Uğur gidecekler listesinde yok.[/B] |
her ne olursa olsun abdurrahman bu ülkede sayılı sağ beklerden birisidir. Koca sezonu sakatlıkla geçirmiş olmasına rağmen son konyasporun 90 dakikası ve fb maçının son 45 dakikasında vasatın üstünde oynadı. Bu ülkede hücum anlamında etkili olan sağ bek fazla yok zaten kaldı ki abdurrahman da onlardan birisi ..o yüzden kalması sivassporun menfaatine olurdu bakalım yerini nasıl doldurucaz. Ha şöyle bir durum var uğur kavuk yine oynamaya devam ederse ya biz birşey anlamıyoruz futboldan ya da rıza hoca bizim onda göremediğimiz cevheri görüyor demektir.
|
Kadroyu yine dağıtıyoruz ama haydi hayırlısı.Mehmet-Apo-İvanos gitmemeli
|
[B][I]Uğur kavuk kesin gitmeli arkadaşlar[/I][/B]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;719566]ABDURRAHMAN,SEDAT,KAMANAN,KEİTA,MEHMET YILDIZ,MURAT,İVANOS KESİN olarak TAKIMDAN AYRILDI,yalnız sivasspordan ayrılan oyuncuları güzel sözlerle teşekkür edip göndermemiz lazım,hepsinin emeği çok büyük,gidenlere hepsine çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim, hayırlısı olsun belki kan değişikliği herkese hayır getirir.[/QUOTE]
[B]Keita ivanos murat ve mehmet kesin gittimi ?[/B] |
[QUOTE=armutaklı;719627][B][I]Uğur kavuk kesin gitmeli arkadaşlar[/I][/B][/QUOTE]
[B]Bunu taraftar görüyor da komite nasıl görmüyor anlaşılacak şey değil !!! Abdurrahmanı yollayıp uğuru kadroda tutmak nedir ya [/B] |
[QUOTE=armutaklı;719630][B]Keita ivanos murat ve mehmet kesin gittimi ?[/B][/QUOTE]
Büyük ihtimalle gittiler. Ivanovs bence de gitmeli. Ama Mehmet Yıldız sembol isim olarak takımda kalmalı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:51. |