![]() |
Cevap: Kombine 250 TL'ye düştü
[QUOTE=serkan_ozcan58;721705]arkadaslar tamam bu sezon son macta affedılmeyecek bır karar aldı yonetım kabul edıyorum ama yenı sezon yenı umut demek kombınelere fazla ragbet gosterelım kı yonetımde ne kadar saglam taraftarın oldugunu bır daha anlasın bız destegımızı eksık etmeyelım[/QUOTE]
bu baskan burda oldugu sürece aynı rezillik sürecek sivasspor fenercahceye karsı mac kazanamıyacak hatta sivassporu fenercahcenın pilot takımı ilan etseler daha mantıklı olut bence :D |
[B]sen kendi taraftarına rest çek fener maçında sonrada 50 tl indirim de UNUTMADIK BAŞKANIM BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIZ gel ben sana 100 tl vereyim..[/B]
|
Yönetime kızmak gücenmek ayrı konu kombine almak ayrıdır. Birbirine karıştırmamalı. Kombinemizi gene alalım. Doğru gördüğümüzü onaylar, yanlış bulduğumuzu da eleştiririz.
Ben maçlara gelmeyeceğim, kombine almayacağım dersen eleştirmeye ne derece hakkın olduğu tartışılır. Yeni transferler bedavaya gelmiyorlar. Adım atsan para. Sivassporumuzun sponsor geliri yok, çok zengin işadamı desteği de yok, futbolcu satıp da para kazanamıyoruz zaten habire alıyoruz, geriye bir tek tribün gelirleri ve yayıncı kuruluşla federasyondan gelenler var. Şimdi sıra bizde, imkanı olduğu halde kombine almayan veya tek tek biletle maçlara gelmeyip de burada yorum yazanları dikkate almak ne kadar doğru olur? Yönetimin özellikle taraftar gruplarıyla iyi iletişim kurmasını, arayı düzeltmesini çok istiyorum fakat bazıları yönetimi cezalandırayım derken Sivasspora zarar verecekler. Yönetim bence maratonun tamamına yakını mümkünse kombine yapmalıdır. VİPle beraber 6000-7000 kombine toplamda 1 milyon lirayı geçer. Bu da iyi paradır. Sonuçta takımımız her maç biletlilerle beraber en az 10000 kişiye oynar, tribün doluluğu alınacak sonuçlara da yansır. Biz de rahat bir sezon geçiririz. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;721726]Yönetime kızmak gücenmek ayrı konu kombine almak ayrıdır. Birbirine karıştırmamalı. Kombinemizi gene alalım. Doğru gördüğümüzü onaylar, yanlış bulduğumuzu da eleştiririz.
Ben maçlara gelmeyeceğim, kombine almayacağım dersen eleştirmeye ne derece hakkın olduğu tartışılır. Yeni transferler bedavaya gelmiyorlar. Adım atsan para. Sivassporumuzun sponsor geliri yok, çok zengin işadamı desteği de yok, futbolcu satıp da para kazanamıyoruz zaten habire alıyoruz, geriye bir tek tribün gelirleri ve yayıncı kuruluşla federasyondan gelenler var. Şimdi sıra bizde, imkanı olduğu halde kombine almayan veya tek tek biletle maçlara gelmeyip de burada yorum yazanları dikkate almak ne kadar doğru olur? Yönetimin özellikle taraftar gruplarıyla iyi iletişim kurmasını, arayı düzeltmesini çok istiyorum fakat bazıları yönetimi cezalandırayım derken Sivasspora zarar verecekler. Yönetim bence maratonun tamamına yakını mümkünse kombine yapmalıdır. VİPle beraber 6000-7000 kombine toplamda 1 milyon lirayı geçer. Bu da iyi paradır. Sonuçta takımımız her maç biletlilerle beraber en az 10000 kişiye oynar, tribün doluluğu alınacak sonuçlara da yansır. Biz de rahat bir sezon geçiririz.[/QUOTE] ya fenerbahceli yiğidolar ne güne duruyor abi onlar alır bilet sivasspor saten fenerbahçenin sahip cıkarlar merak etme sen :) |
[QUOTE=favori58;721643]Teşekkürler yönetim. Öğrendiğime göre, Sivasspor-FB maçında istediği hasılatı elde eden yönetim,taraftarına önümüzdeki sezon için böyle bir jest yapmış.
Şimdi o gün karşı çıkanlara sormak lazım " Fenere fazla yer ayırmak kötümü oldu" bak ne güzel hem sivas,hem Sivasspor hemde taraftar kazandı[/QUOTE] aynı fikirdeyim helal olsun yönetime bazıları istemiyo ama onlar birilerinin kışkırtıcıları takmayın |
[QUOTE=yigidoyuzz;721715][B]sen kendi taraftarına rest çek fener maçında sonrada 50 tl indirim de UNUTMADIK BAŞKANIM BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIZ gel ben sana 100 tl vereyim..[/B][/QUOTE]
al işte bir provakotör daha beklide ömründe maçlara gitmez konuşur konuşun bu kervan yürür |
[QUOTE=58_babacan_58;721627][B][CENTER]
bunu sadece öyle düşünme,bunun Türkiye kupası maçları var bilmem hazırlık maçı var cartı var curtu var :D şampiyonluk maçı olabilir fiyatlar tavan yapabilir,olaya bu taraftan bak bence ;)[/CENTER][/B][/QUOTE] Cart curt maclara sivaslılar giremiyor kardeş fenevliler alsı |
Kombineleri fenerliler alsın en çok onlara lazım
|
bizi ilgilendirmezdi fenerbahçenin şampiyonluğu trabzonsporun şampiyonluğu
benim bir sivaslı olarak iki idolüm vardı birincisi rahmetlik muhsin başkan ikincisi mecnun başkan muhsin başkan bir sivaslı olarak bizi hiç satmadı bizim yüzümüzü hiç kara çıkarmadı ama mecnun başkan yağmur demeden çamur demeden bu takımın peşinde koşan taraftara haksızlık yaptı bizi bir kalemde sildi attı BAZILARI KIRMIZI ÇİÇEKLERE KOŞARKAN AYAĞININ ALTINDA EZİLEN PAPATYALARIN FARKINDA DEĞİLDİR |
bedava anasını satıyım Sivasta olupta bu fiyata kombine almacak adam ???
eğer öğrenci olmasam hmn gider kombine alırdım :(( ah ulan ahhh !!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54. |