SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas 'Zengin'leşti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32158)

57 Mehmet 13.06.2011 01:35

Cevap: Kerim Zengin Sivasspor'da

hayirli ugurlu olsun kaliteli bir futbolcu,takima büyük katkida bulunacagina cok inaniyorum.hosgeldin kerim zengin

sawyer5892 13.06.2011 01:49

benim bildiğim sağ bek oynuyor ama internette adamın sağ açık ve forvet oynadığı yazıyor bizde ne oynayacak merak ediyorm ama umarım sağ bek oynar forvet ve sağ açığa daha etkii birileri alınır

mucahitbaba58 13.06.2011 02:54

[B]benim dusunceme gore aldigimizin en kotusu olmaliydi ama ne yapalim simdi en iyi ikinci arasinda cok vasat bir transfer politikamiz var[/B]

B.DUMANLI 13.06.2011 05:51

Kerim´in alinmasiyla defans transferi kapanmistir.Sivasspor´a faydasi olurmu bunu ileride görecegiz.Simdi tüm Sivas´lilarin sabirsizlikla bekledigi forvet hatti kalmistir.Yani Sivasspor´un en problemli hatti.Bu oyuncunun Türkiye icerisinden olacak olmasi bu durumu daha ilginc hale getiriyor.Birdetakima o kadar genc oyuncu katildi madem en azindan bir tanesi ilk onbirde oynasin.Gecen yil Ziya´yi kazandik bu yilda bir veya iki oyuncu kazanirsak bize karada ölüm yok ozaman.Forvet hattina yetenekli ve genc birini yurt disindan getirip ,Türk kökenli olmasida ilk planda düsünülerek (böylelikle yabanci hakkimizida öldürmemis oluruz)takima alinmalidir.Bunun icin en ideal ülkeler Almanya ,Fransa ve Hollanda´dir.Haydi yönetim öyle birini alinki Türkiye onun basarisini konussun.

karşıyakalı 13.06.2011 07:55

sevindim iyi bi transfer.en azından ugur kavuktan iyi.inşallah faydalı olur

Besyo_cu 13.06.2011 08:04

[B]En vasat ve berbat transferimizi yaptık sağ kanat yol geçen hanına döner bu adam son yıllarda büyük düşüş içinde yoksa Abdullah Avcı gibi kurt teknik adam böyle bir oyuncuyu bırakmazdı, Karabüksporun beğenmediği adamı biz alıyoruz bu nasıl bir mantık.

Uğur kavuk ve Kerim ikisi aynı anda sağ bekte oynasa yine en çok pozisyonu sağ kanattan veririz.

Şuana kadar yapılan transferler Faty hariç hep hayal kırıklığı ya yönetim bizi hala 2. lig de sanıyor yada düşmemeye oynamayı çok sevdik.[/B]

kakikli 13.06.2011 08:29

sevgili rıza hoca yerli forvet olarak mı aldı acaba!! nitekim alt yapılarda kerim zengin forvet olarak görev yapmıştır.:D
ayrıca ertuğrul arslan'ınsivasspor camiasına yasaklanmasına anlam veremiyorum!!!:mad:

Yusuf Çevik 13.06.2011 08:58

[COLOR="Blue"]Bilgiler için teşekkürler.

inşALLAH Sivasspor`umuza yararlı bir futbolcu olur.[/COLOR]

Kokomo 13.06.2011 09:27

Uğur Kavuğu düşünürseniz Kerim'in ne kadar iyi bir transfer oldugunu anlarsınız ....

eyupk 13.06.2011 10:10

hayırlı olur inşallah yeni transferimiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47.