SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Anket: Transfer Hareketleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32216)

PETKOVİC 19.06.2011 13:36

Cevap: Kesinleşen Tüm Transfer Hareketleri

Sandro ve diallonun yerine kaliteli yabancılar alınırsa biz bu sene kafaya gireriz demedi demeyin. Cünkü alınan yerlilerin cok iyi oldukları söyleniyor özellikle atilla transferini cok methediyolar

özsivasli1903 19.06.2011 14:12

atilla ve cerny transferi en önemli transferler bence fatyde bos degil sivas iyi oyuncular aldi...

asdera58 19.06.2011 15:52

Arkadaşlar bn bu seneki transfer politikamızı hiç sevmedim bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz defansa hala bir stoper daha lazım dye düşünüorum sonra ortasahaya güzel bir oyun kurucu lazım orta sahadan top çıkaracak adamımız yok ve ileride güzel santrofor ama hala hiç bi isim yok ve ayrıca yabancı kontenjanda full çakılı transferde yapılmayacak bu gidişle :(:(

aozdemir 19.06.2011 16:35

sadece kadirin yanına iyi bir oyuncu alırsak yeter bence. kadromuz çok kaliteli oldu.

akifesk 19.06.2011 16:38

[QUOTE=aozdemir;725542]sadece kadirin yanına iyi bir oyuncu alırsak yeter bence. kadromuz çok kaliteli oldu.[/QUOTE]

kadirin yanına musa çağıran ı alsalar keşke.

SaYa 19.06.2011 17:31

Yillarca Amsterdam ve Utrechtte yasadim.zaten arasi 20 km. Bu sezonun en flas transferi insallah dogrudur Atilla Yildirim olacak.Turk futbolseverleri yeni bir Cenk Tosun izlemeye hazir olsun.Hatta daha da yetenekli diyebilirim.

münihli_58 19.06.2011 17:50

[QUOTE=SaYa;725550]Yillarca Amsterdam ve Utrechtte yasadim.zaten arasi 20 km. Bu sezonun en flas transferi insallah dogrudur Atilla Yildirim olacak.Turk futbolseverleri yeni bir Cenk Tosun izlemeye hazir olsun.Hatta daha da yetenekli diyebilirim.[/QUOTE]

Insallah öyledir Yigido

Respect58 19.06.2011 18:12

[B]---------------Korcan-------------------

Kerim-----Faty--------Navratil------Ziya

Cerny-----Kadir-------Rada------Grosicki

-----------------Erman-----------------

----------------Eneramo----------------

Deplesmanda bu kadro ile oynasak evimizde ise Rada yerine Atilla ile çift forvet tek önlibero oynasak iyi olur diye düşünüyorum...

Cerny,Erman,Grosicki ve Eneramo'dan oluşan ofansımız her takımın korkulu rüyası olacak gibi...

[/B]

akifesk 19.06.2011 18:16

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;725555][B]---------------Korcan-------------------

Deplesmanda bu kadro ile oynasak evimizde ise Rada yerine Atilla ile çift forvet tek önlibero oynasak iyi olur diye düşünüyorum...

Cerny,Erman,Grosicki ve Eneramo'dan oluşan ofansımız her takımın korkulu rüyası olacak gibi...

[/B][/QUOTE]

- rıza hoca rada yı ve sandro yu gönderse yerine bir yerli birde kalıtelı yabancı alsa . o zaman çok daha iyi olur

tavatir 19.06.2011 18:17

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;725555][B]---------------Korcan-------------------

[/B][/QUOTE]

Rada hariç katılıyorum. Belki kalede Borjan oynarsa Kadir'in yanında yerli oyuncu oynar. Ama hocanın takımı tek forvetli oynatacağı görülüyor.

Muhtemelen üç hucum gücü olarak Cerny, Erman ve Grosicki görünüyor.

Bu arada Kadir ve Erman'ın sözleşmeleri seneye bitiyor :confused: Şimdiden önlem alınmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44.