![]() |
Cevap: MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE
Evet Çoğunluğa katılıyorum Sandro gönderilsin. Atilla gelecek vadeden bir sporcu görünüyor alınsın. Mehmet Yıldız 3. ligten gelip Süper Ligte kendini ispatlamadı mı? Biz Atillayı Hollanda 1. Liginden alıyoruz. Alırsak eğer. Sivaslı olduğu içinmidir nedir ben Atilla'nın alınmasını istiyorum.
|
Şu an kaç oyuncumuz var ? ona göre bir hesap çıkartailir yabancı mı yerlimi forvet mi alıcaz gönderilecek oyuncu olabilir mi?
|
[B]Bu transferde yılan hikayesine dönerse yazıklar olsun.Az önce Rıza hoca lig radyoya bağlandı sağ kanata oyuncu alacağız diyor Milan Cerny aldık diyemiyor.Bu kadar zamandır nasıl hala anlaşamadılar hayret doğrusu.[/B]
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;727268][B]Bu transferde yılan hikayesine dönerse yazıklar olsun.Az önce Rıza hoca lig radyoya bağlandı sağ kanata oyuncu alacağız diyor Milan Cerny aldık diyemiyor.Bu kadar zamandır nasıl hala anlaşamadılar hayret doğrusu.[/B][/QUOTE]
Adam turnucadaydı uzun zamandır başka ülkede ve maçları vardı temasa geçmek imkansız milli takımdayken görüşme yapılmasına izin vermek doğru bi şey değil zaten ayrıca futbolcuyla anlaşılmış kulube kalmış her şey |
sandro is yapacaksa kalsin yapmayacaksa gitsin bu kadar basit
|
şahsen bu kadronun yine bekleneni veremiyeceğini sanıyorum
|
Iste ne güzel - herkez ayni dili konusuyor bu konuda - SANDRO GItmelidir !! hangi hayrini gördükte takimda tutup bosuna para veriyoruz adama anlamis degilim - göndermek lazim
Bir tek hazirlik maclarinda birde bir kac dakika ligde oynadi ve sadece bir sari kart gördü dogru hatirliyorsam ! hazirlik maclarinda iyi performans sergilemisti hatta gol atmisti ama bu yetersiz hemde coook yetersiz kaldi. adam bankda oturmaktan paslanmaya basliyacak zaten |
bilica geri dönerse çok faydalı olur geçen sene sondan 4. olmamıza rağmen üst sıralardaki takımların çoğundan fazla gol attık sivasın asıl problemi defans bilicada bu sorunun çözümü olabilecek bir futbolcu iyide bir forvet alınabilirse takım için iyi olur yabancı kontenjanınıda iyi hesaplamak lazım kaliteli bir yerli alınırsa çok iyi olur
|
MİLAN CERNY işi tam bitmemiş anlaşılan,atilladanda tamamen vazgeçilmemiş,rıza hocanın dediğine göre ,atilla alınırsa belki kendini gösterir ,milan cerny nekadar kaliteli bilmiyorum,umarım iki oyuncuyuda alırlar .
|
bitirin şu transferi artık..2 kuruş yüzünden bi transferden daha olmayalım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:04. |