![]() |
Cevap: Sizce Ezeli Rakibimiz Kim?
[QUOTE=Murad_Kelleci58;727879]Maalesef değil...[/QUOTE]
o zaman çorum ? |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;727860]Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)[/QUOTE]
ÇUBUKSPOR diye bir ezeli rakibimiz vardı.. O maçların havası başka olurdu.. Çubukspor maçlarının havasını hatırlayan arkadaşlar.. Öğle değil mi... :) |
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.
|
[QUOTE=tavarih;727888]Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.[/QUOTE]
ne yapsın millet transfer yok doğru düzgün bi açıklama yok. taraftarı tatmin edici hiç bi gelişme yok . zaten küsmüş taraftar. daha basın sözcümüz kim o bile belli değil. bi ilgisizlik başıboşluk mu var yönetimde sanki. millet de canı sıkılıyo böyle konular açıp vakit geçiriyo ne yapsınlar .. |
Benim görüşüme göre iyi bir yaklaşım olmamış bu konu. Açılması için demiyorum tabiki. Konu açılırken iyi niyetle düşünülmüş olabilir. Ama konu her yere çekilebilecek bir konu. Özellikle sitede her türlü kişi var. Nitekim yorumları okuyunca bunu gördüm. Herkesi düşman görürsek bizi kim sevecek ? Bazı arkadaşların yorumlarını görünce şaşırıyorum gerçekten. Ne kadar çok düşman kazanma sevdalısı varmış hayret ediyorum.
|
trabzon. denen takım
|
trabzon çirkeflikleri unutulmadı
|
1)kayseri
trabzon daha yoktu ortalikarda sivas-kayseri dusmanligini butun turkiye biliyo malesef :mad: 2)trabzon 3)fenerbahce cunku bizim sivaslilarin yarisi onlari desteklemekden oz memleketinin takimi sivassporu desteklemiyor :mad: |
Trabzonda Kayseride ayni b*k ;)
|
Ya arkadaşlar bari siz yapmayın. Millete hakaret ederek nereye varabiliriz. Yarın öbür gün bir savaş çıksa, bir deprem olsa bu kinle mi yaşanır. Bir futbol mücadelesi için nasıl böyle genelleme yapabiliyorsunuz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19. |