![]() |
Cevap: En zor bekleyiş!
inş. bır an önce temıze cıkarlar
|
İnşallah MECNUN başkan böyle bir hata yapmamıştır.Aziz yıldırım'ın ne oldugunu cümle alem biliyor ve bu olaydan da bi şekilde kendini kurtarır.Fakat MECNUN başkan kendini kurtaramazda SİVASSPOR'u yakarsa yazık olur.SİVASSPOR artık bir daha nasıl süper lige çıkar,çıkarsada her maç hakkımızda ne düşünülür diyecek sözüm yok.
|
[QUOTE=RoKeT;729315]ben sivasliyim sivasspor luyum ama 4 büyüklerinde şike yaptiğina emini e sadece kendi aralarindada yapmiyolar ya anadolu takimlarida buna destek oluyo nasil g.antep bize çerme taktiysa zaten ligde kalmayi garantilemiş sivasspor da para aldiğini düşünüyorum bu olay şuursuzca ve adice bir olay olup şerefimizle 3. ligde oynasak' ta bu günlere gelmeseydik Fenerbahçe 4-3 maçtan sonra yapılan yorumlari herkezin suratina vurmak isterdim ama elimde değil..... fener maçi sonrasi sattik diye g..t yirtan taraftar guruplari şimdi destek mesajlari cekiyo yazik yazik .... hak yerini bulsun kim şike yaptiysa gereken yapilsin[/QUOTE]
yav arkadaş,herkes aptal,herkes salak bir tek dürüst,doğru sensin. Büyük Yiğido,büyük insan,büyük lider Muhsin Başkanın " fırıldak olmaya gerek yok" sözüne katılıyorum,ama olmayanmı var bana söylermisin? Ayrıca,Sivas ceza aldığı zaman Tüark futbolu düzelecek mi? Üstelik senin şu yazdıkların sani ispat edilmiş,kabul edilmiş gibi,Muhsin Başkanı sevdiğine,saydığına göre Sivaslı olduğun kesin ama ne olur biraz akıllı olun |
[B]Bazıları Sivasspor ceza alırsa bir yerlerine kına yakacakmış gibi yorumlar yazmışlar. Yazıklar olsun sizin gibi Sivaslılara. Bu gün köstek değil destek zamanıdır çok bilmiş ukalalar. . Adamlar 18 maçta 17 galibiyet almışlar. Bir tek bizimi yenince şike oluyor geri zekalılar.[/B]
|
bugün otobüste evime giderken konusulanlara kulak misafiri oldum. İnsanlar o kadar karamsar ki feneri düşürüecekler bizide düşürüecekler gibi şeyler konusuyorlar aralarında özellikle çocuğun biri annesi bunlar ne konusuyor ne oldu diye sorunca sivas maçı sattı ya o yüzden ceza alacak dedi o laf o kadar zoruma gitti ki anlatamam. Fenerbahçe düşüyorsa düşsün bizi ilgilnedirmez ama Sivasspor bizim herşeyimiz. Olmayan birşey henüz soruşturma aşamasında ama bir Sivaslı maçı sattık diyebiliyor bunu gururuna yedirebiliyor pes diyorum pes. . Ama ben inanıyorum soruşturma sonuçlansın Sivassporumuz temiz çıkacak ve böyle saçma sapan konusanlar özür dilemek zorunda kalacak
|
benim kroktugum sey mecnun baskan hala gozaltinda demek ki bir seyler var malesef cok uzucu insallah bir sey yoktur dua ediyoruz
|
[QUOTE=sawyer5892;729384]bugün otobüste evime giderken konusulanlara kulak misafiri oldum. İnsanlar o kadar karamsar ki feneri düşürüecekler bizide düşürüecekler gibi şeyler konusuyorlar aralarında özellikle çocuğun biri annesi bunlar ne konusuyor ne oldu diye sorunca sivas maçı sattı ya o yüzden ceza alacak dedi o laf o kadar zoruma gitti ki anlatamam. Fenerbahçe düşüyorsa düşsün bizi ilgilnedirmez ama Sivasspor bizim herşeyimiz. Olmayan birşey henüz soruşturma aşamasında ama bir Sivaslı maçı sattık diyebiliyor bunu gururuna yedirebiliyor pes diyorum pes. . Ama ben inanıyorum soruşturma sonuçlansın Sivassporumuz temiz çıkacak ve böyle saçma sapan konusanlar özür dilemek zorunda kalacak[/QUOTE]
NİYE ZORUNA GİDİYOR KARDEŞİM AĞZININ ORTASINA ÇAKAMADINMI İKİTANE |
SİVASSPORUMUZA CEZA VEREMEZLER CEZA VERECEK OKADAR KULÜP OKADAR DALLAMA VARKİ KALDIKİ SİVAS FB MAÇINI BİN KEREDE SEYRETSELERDE BİRŞEY BULAMAZLAR ÇÜNKİ YOHDİRRRRRRRRR:D
|
BU SORUŞTURMA dan bize zarar geleceğini sanmıyorumda tek korkum soruşturma kapsamındaki takımlar içinde tek sahipsiz takım sivasspordur adaletede güvenmiyorum ,şuana kadar sivassporu ilgilendiren bişey yok ,koraya mehmet yıldıza ne suçlama yapacaklar başkan zaten inkar etmiyor fb li olduğunu herkes biliyor haaa bizim bilmediğimiz birsey varsa para alışverişi tlfn konuşmaları filan belgelenmişse basında güya 2.5 milyon € alınırken poliş görüntülemiş diyorlar nekadar doğru bilmiyorum ozaman kimse bizi kurtaramaz bekleyip göreceğiz inşallah bizim için hayırlı olur .
|
[QUOTE=kamışlı58;729400]NİYE ZORUNA GİDİYOR KARDEŞİM AĞZININ ORTASINA ÇAKAMADINMI İKİTANE[/QUOTE]
içimden geçmedi değil ama hangi birine çakacan ki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:26. |