![]() |
Cevap: Başkanımız adliyeye sevkedildi!
skandal karelare bak sen, android birisi bile onların skandal fotoğraf olmadığını normal olduğunu anlar. tabi bizim basın gerizekalı olduğu için normal karşılamak lazım. ama onların hepsinin hesabı sorulacaktır. biz bilmesekte duymasakta
|
Bu akşam herşey belli olur eğer Sivasspor başkanı tutuklanmazsa kurtardık demektir.İçeride neler konuşuldu, yargı mensuplarının tutumları ne yönde bilemiyoruz ama şahsi görüşüm umutsuz bir durum olsa basın mensuplarına beyanat verecek durumda olmazdı..Bekleyelim görelim ama eğer inşallah bu işten kurtarılırsa trabzonu sivasta büyük bir tepki bekler diye düşünüyorum
|
[QUOTE=KaanK;729949]Bu akşam herşey belli olur eğer Sivasspor başkanı tutuklanmazsa kurtardık demektir.İçeride neler konuşuldu, yargı mensuplarının tutumları ne yönde bilemiyoruz ama şahsi görüşüm umutsuz bir durum olsa basın mensuplarına beyanat verecek durumda olmazdı..Bekleyelim görelim ama eğer inşallah bu işten kurtarılırsa trabzonu sivasta büyük bir tepki bekler diye düşünüyorum[/QUOTE]
Kulübün ceza almamasi icin Mecnun baskanin yanisira Ali Camli'nin da serbest kalmasi gerekecek. ikisi ya da ikisinden birisi tutuklanirsa ....... |
Ben Mecnun Baskanin öyle birsey yapacagina Inanmiyorum....
Kendisiyle bi tanismisligim yok, hatta yanyana durmuslugum bile yok, ama ADAM gibi ADAM oldugunu Dik ve Onurlu durusundan belli. Bugüne kadar Sivasspor Camiasina yapdiklari Ortada zaten. Okadar FB li taraftar Baskanlarina sahb cikmak icin Protesto gösterileri hazirladi, bence bizde aynisini hatta yapabilirsek daha iyisini yapmaliyiz. MEcnun Baskan nasil Sivaspora sahip cikdiysa Yillarca bizde ona Sahip cikalim!!! |
[QUOTE=50sekiz;729950]Kulübün ceza almamasi icin Mecnun baskanin yanisira Ali Camli'nin da serbest kalmasi gerekecek. ikisi ya da ikisinden birisi tutuklanirsa .......[/QUOTE]
ufak düzeltme yapayim Ahmet Çelebi demek istedim |
[QUOTE=50sekiz;729952]ufak düzeltme yapayim Ahmet Çelebi demek istedim[/QUOTE]
Elin Diyarbakırlısının ne işi var yönetimde anlamak mümkün değil. |
Her şeyin bir bedeli var hamsispor dan da bunun hesabı sorulacaktır. Bir an önce bitsin şu soruşturma lütfen uyuyamaz olduk yaa
|
inşaallah basında çıkan haberler doğru değildir.
ahmet çelebiyle fb li yönetici arasında yapılan telefon görüşmeleri doğruysa sivassporun işi çok zor. ayrıca mehmet yıldız savcıya " fb maçından önce de sonra da bu maçla alakalı görüştüğüm doğru." demiş. mehmet yıldızın bu maçla ilgili başkanla ne görüştüğünü bilen var mı. |
burada boğazımıza kadar batağa saplanmışız hala fener şak şak cılığı yapanlar var. artık türk futbolunda fener diye bişey yok. adamlar giderken bizide bitirdi. bize ne elin hamsisinden artı adamların emeği çalınmış kul hakkı var işin içinde
|
[QUOTE=muhsin koçak;729953]Elin Diyarbakırlısının ne işi var yönetimde anlamak mümkün değil.[/QUOTE]
Aziz Yıldırım Diyarbakırlı olduğundan olabilir mi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |