![]() |
Cevap: Grosicki şike iddalarına yanıt verdi
seviyorum seni grosickimm koçum benim bu işler bitecek fırtına gibi esecez eneramo-grosicki-erman
|
Niye hiç kimse son maçta Korcan'ın kurtardıklarını yazmıyor şike yapan adam kurtarır mı o pozisyonları 1-1 iken kaç tane pozisyon kurtardı bence Korcan aklanacak göreceksiniz ve başkanımız da aklanacak
|
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18196144.asp?yazarid=174&gid=61&hid=18195430[/url]
|
11 kişiden 8 i sebest bırakılmış bixzimkiler noldu ?
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;730573]11 kişiden 8 i sebest bırakılmış bixzimkiler noldu ?[/QUOTE]
bu 11 kisiler baska. isimleride aciklanmadi. hakem falan olabilir ya da önemsiz sahizlardir. |
şuradaki arkadaşların yorumlarına bakıyorunda** kesinlikle gidip BİZİM KAMİLDEN **NASIL SİVASLI OLUNUR DİYE DERS ALMALIDIRLAR **
GROSİÇKİYE TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜR EDİYORUM TAM BİR YİGİDO GERÇEK BİR SİVASLI |
KİŞİNİN YAPTIKLARINI GÖRMEDEN SİVASSPORUMUZU SAYIN BAŞKANDAN ÖNCEKİ DURUMUNU GÖRMEDEN SİVASSPORUMUZA VERDİGİ EMEGİ GÖRMEDEN
ONUN BUNUN GAZINA GELİPTE **VURUN ABALIYA MANTIGIYLA HARAKRT EDEN DALLAMA SİVASSPOLU HEMŞERİLERİME** ŞU AN YARGIDA OLAN AÇIKLANAN BİR ŞUÇ OLMADAN KENDİ DEGERLERİNE SALDIRAN ZATEN HİÇBİR ZAMAN BİRLİK BERABERLİGİMİZİ HİÇBİR YERDE GÖSTEREMEYEN SİVASSPORUMUZU SÖZDE DESTEKLİYORMUŞ GİBİ GÖRÜNEN MAÇA DAHİ GİTMEYEN SAHTEKARLIGI MASKE GİBİ KULANIP UTANMADAN ********CE İSTANBUL TAKIMLARININ PEŞİNDEN **KÖPEK GİBİ KOŞAN** VEDE İSTABULDA TİRİBÜNLERİDEN BİZLERE KÜFÜR DAHİ EDEN LAFA GELİNCE KENDİNİ ADAM SANAN SEVGİLİ DALLAMA KARDEŞLERİM 1-MECNUN BAŞKAN SUÇLU OLABİLİRHATADA YANLIŞ DA YAPABİLİR HATA İNSANLAR İÇİNDİR 2 -BAŞKANLIGIDA BIRAKABİLİR PEKİ SONRASI BUNCA EMEGE BUNCA HİZMETE NANKÖRLÜKMÜ YAPMAK DÜŞER BU YAPILAN ELEŞTİRİLER**SİVASLIYA YAKIŞMIYOR ÇOK AYIP |
birçok sivaslı geçinenden daha fazla adamsın grosicki! seviyoruz seni adamım!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04. |