![]() |
Cevap: Sivasspor 1-0 Lech Poznan
[QUOTE=yigido_halil_58;733172]munihli_58 bir kez daha hersey icin tessekurler[/QUOTE]
Bisey degil. Insallah istediginiz bilgilere ulasmissinizdir :) |
Dikkatimi çekti Cihan günden güne frikiklrini geliştiriyor falsolu iyi vuruyor topa Erman ve Cihan bu sene yine çakacaklar frikikten
|
[QUOTE=faty05;733193]Dikkatimi çekti Cihan günden güne frikiklrini geliştiriyor falsolu iyi vuruyor topa Erman ve Cihan bu sene yine çakacaklar frikikten[/QUOTE]
Evet Besiktas macindanda görmüstük Cihanin serbest vurusunu. Bu sene freekickler bizden =)) |
münihli_58 emeklerin ve katkıların için teşekkürler. bir de fotoları yükledin mi tam süper olacak ;)
|
[QUOTE=sebasteia;733227]münihli_58 emeklerin ve katkıların için teşekkürler. bir de fotoları yükledin mi tam süper olacak ;)[/QUOTE]
Bisey degilde, foto konusunu hala beceremedim. sadece 1 fotograf yüklemek isteyince bile hata olustu diyor... |
[QUOTE=djsivaslim58;733131]Arkadaslar bende maci izledim ve cok memnun kaldim, istekli bir sivasspor var ve oyuncular iyi
ilk macdan futbulcularla fotoraflarimi yükledim ikinci mac icin daha genis video yapip yükliycegim [url]http://www.youtube.com/watch?v=syeWKjroiW4[/url][/QUOTE] hacı fotolar çok güzel oşmu bu arada hauke kime o sarışın çocuk mu :d yabancı mı nedir çok değişik yaw sivaslı hauke :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:12. |