![]() |
Cevap: Satış Noktası Kapalı
rezillik ya 1 ligde sivassporun satis noktasi kapali kapali kapali
ben almanyadan geldim hem ayni ürünleri satiyorlar hemde kapali ya cok garip yani bu takim nerden gelir elde edecek ayip kiniyorum ! |
ne zaman açıktıki
2009-10 sezonunda kaldılar |
Geçen hafta Trabzon'da idim..Ürün çeşitliliklerini görmek için bir TSClub'a girdim..Birbirinden güzel tasarlanmış bayanalr için çocuklar için baylar için onlarca çeşit ürün vardı..Geçen sene mavi forma alayım dedim,kredi kartı bile geçmiyordu satış mağazasında..Bu alanda çok gerideyiz ne yazık ki
|
federasyona tepki gösteriyorlardır:D
|
Gecen Sezon, Hollandadan Turkiye Geldigimde, Sivas'a ugradigimda ilk isim Sivasspor Store yi Arayip Bulmak Oldu.
Hem yeni forma alip hemde kulubumuze para kazandirmak amaciyla elimde baya bi parayla gitmisdim. Fakat gecen senede kapaliydi. Cok Üzuldum acikcasi. Sivasda bulunan gurbetci arkadaslar, eger gecen sezonun formasini almak istiyorsaniz merkezde ana caddelerin birinde 3 buyugun ve Sivassporun formasini satan yer var. Bence yonetim bu olaya ciddi el atmali. Profesyonel insanlara devredilmeli. Cok amatorce yonetiliyor, bu yaz aylarin gurbetcilerin cok oldugu donemde nasil kapatirsiniz hayret icindeyim ?. Acilen birisi bu rezillige el atmalidir ! |
[QUOTE=alemdarlar;733653]Protesto ediyorlardır:D
Mecnun başkana söylüyoruz futboldan anlayan adamlar olsun yönetimde.Kim bilir hangi yönetici ilgileniyordur.Acaba tatilde mi.:) Genel olarak bizde bişeyler var ama çözemedim.Soğuk rüzgarlar diyelim mi bu yaz aylarında buna.Allahım yardım et.[/QUOTE] fenerium daha cok satıyo neyin protestosu olacak |
[QUOTE=Metal Gear;733758]Geçen hafta Trabzon'da idim..Ürün çeşitliliklerini görmek için bir TSClub'a girdim..Birbirinden güzel tasarlanmış bayanalr için çocuklar için baylar için onlarca çeşit ürün vardı..Geçen sene mavi forma alayım dedim,kredi kartı bile geçmiyordu satış mağazasında..Bu alanda çok gerideyiz ne yazık ki[/QUOTE]
[B]Bu örnekleri daha çok çoğaltmak münkün aynı durumu bende geçen günlerde Bursa'da yaşadım adamlar harika ürünler çıkartmış, mağazadan boş çıkmak emeğe saygısızlık olur diye bir kaç parça bişey aldım.[/B] |
Sonra da biz diğer takımlarla si...yarıştıralım...Yok şo kadar büyüğüz yok bu kadar büyüğüz.Takım sanki 2.3.ligde...
|
kardeşim konuşup duruyoruzda kulüp başkanımızı içeri atmışlar hangi yönetiim kurulu üyesinin morali yerinde olurki. fenerliler aziz başkan için yürüdü eylem yaptı. hangi sivaslı adam gibi adam olan mecnun başkan için yürüdü. hengimiz başkanımıza sahip çıktı. götürdüler diye bizde suçlu muamelesi yaptık. yargısız infaz yaptık. başkanımızı sahiplenmedik. sonrada konuşuyoruz.
bir hikaye anlatayım sizlere hikayenin adı MÜSLÜMANA HARAM ÇEŞMESİ zamanın birinde adamın birisi bir çeşme yaptırmış üzerinde müslümana haramdır yazdırmış. gelen gören isyanlar başlamış kadıya vezire padişaha kadar itmiş bu olay. padişah buyurmuş tez getirin o zındığı buraya diye emir vermiş. asdamı yaka paça padişahın huzuruna getirmişler. sen demiş nasıl yaparsın nasıl böyle bir yazı yazdırırsın kellenin gideceğinden korkmazmısın demiş padişah. adam haklı gerekçelerim var ispatlarım demiş. eğer bana süre verirseniz ne dediğimi anlarsınız demiş. padişah tamam demiş eğer ben ikna olmazsamkellen gidecek demiş adam tamam demiş. padişahım demiş bir sinegogdan bir hamamı gerekçe olmadan tutuklayın zindana atın demiş. tamam demiş emir vermiş hamam tutuklanmış ama bütün yahudiler ayakta isyanda neden ne suçu vardı falan derken isyan başlamış serbest bırakmışlar. şimdi demiş kiliseden bir papazı tutuklattırın demişler onuda yaptırmış padişah bütün hristiyanlar baş kaldırmış isyan isyana bir süre sonra papazıda serbest bırakmışlar. şimdi demiş adam istanbulun en büyük camisinin imamını tutuklattırın. askerler gitmiş namaz bitiminde hocayı yaka paça almışlar zindana atmışlar. cemaat başlamış vay be bizde yıllarıdr bu adamın arkadasında namaz kıldık kimbilir ne suç işledi. kimisi zaten ben anlamıştım bu ağırbaşlılığın altında bir şeytan oyunu olduğunu kimi namazımızkabul oluyormuydu acaba bu devlet düşmanının arkasında derken hocayı arayan soran olmamış. adam padişaha demişki ne demek istediğimi anlayabildinizmi padişahım demiş. padişah ne diyeceğini bilememiş ve adamı serbest bırakmış. bir böyle bir toplum olduk.bizlere su bile haram aslında. |
ben mecnun başkanla bir şekilde rastlaştım ve bu konuyu konuştum. bana bu işlerden anlayan bir tekstilci arkadaşı o bölümün başına getireceğini ve 2011-2012 sezonunun çok daha başka çok daha güzel geçeceğini söylemişti. adam içerde ve herkes mecnun başkanı eleştiriyor. ne yapıyorsunuz siz ya. sizde hiçmi duygu yok. başkanımız içerde başkanımız. sanırım oda sivasspordan istifa edecek gibi. kim gelecekse. böyle duygusuz taraftara başkanlık etmektense bence bıraksın daha iyi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |