![]() |
Cevap: Mersin İ.Y. 1-1 Sivasspor
valla eneramonun talibi varsa acilen gönderilsin..sandro rada gönderilsin yerlerine 2-3 oyuncu alınsın derim ben
|
ya arkadaslar bu macta faty yok, cerny yok, m.nas yok, ziya yok, rada yok sakatlar.. grosicki ve murat akca yoklar.. yedek yada hafif sakatliklari var ve mersin ilk yarida bir tek golde uc pas yapti gol oldu onun disinda mersin kayiplarda.. ön alanda yapilan presle rakip oyun kuramiyor.. nitekim golde on alandaki hucum presle geldi takim diri mucadele super ligin uzerinde sezon baslamamasina ragmen.. organizasyon olarak belki son paslari iyi yapamiyoruz evet ama eksiklerin gelmesi ile ideal onbirle oynayacagimiz organize oyunlarla inanin bu takim onumuzdeki sene ilk sekizin altina dusmez.. hatta maci anlatan spiker bile sivas'in mersinden oyun olqrak bir adim onde oldugunu bile telaffuz etti.. bence kara tablo cizecek bir durum yok ortada..
|
Diallo sakatlandığı dönemde 10 kişiyken yedik o golü. Diallo oynasa yemezdik. Savunmamız ıyı ama hücum olmayınca dünyanın en ıyı savunmasına sahıp de olsanız fayda etmez.
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;735856]ya arkadaslar bu macta faty yok, cerny yok, m.nas yok, ziya yok, rada yok sakatlar.. grosicki ve murat akca yoklar.. yedek yada hafif sakatliklari var ve mersin ilk yarida bir tek golde uc pas yapti gol oldu onun disinda mersin kayiplarda.. ön alanda yapilan presle rakip oyun kuramiyor.. nitekim golde on alandaki hucum presle geldi takim diri mucadele super ligin uzerinde sezon baslamamasina ragmen.. organizasyon olarak belki son paslari iyi yapamiyoruz evet ama eksiklerin gelmesi ile ideal onbirle oynayacagimiz organize oyunlarla inanin bu takim onumuzdeki sene ilk sekizin altina dusmez.. hatta maci anlatan spiker bile sivas'in mersinden oyun olqrak bir adim onde oldugunu bile telaffuz etti.. bence kara tablo cizecek bir durum yok ortada..[/QUOTE]
mersin yorgun usta haberin yokmu. en az 5 tane bidon var takımda. geçen seneden farklı bişey yok takımdaa. aynı hamam aynı tas. |
[QUOTE=calipso;735855]valla eneramonun talibi varsa acilen gönderilsin..sandro rada gönderilsin yerlerine 2-3 oyuncu alınsın derim ben[/QUOTE]
kardes maclar ogle yuksek tempolumu oynaniyorda yorgunlar.. adamlara sorsa idman mi biyle hazirlik macimi inan ki bu tir maclari tercih ederler.. cunku gunde cift idmanla pestilleri cikiyor.. bunu bence iyi analiz et kardes [QUOTE=akifesk;735858]mersin yorgun usta haberin yokmu. en az 5 tane bidon var takımda. geçen seneden farklı bişey yok takımdaa. aynı hamam aynı tas.[/QUOTE] |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;735860]kardes maclar ogle yuksek tempolumu oynaniyorda yorgunlar.. adamlara sorsa idman mi biyle hazirlik macimi inan ki bu tir maclari tercih ederler.. cunku gunde cift idmanla pestilleri cikiyor.. bunu bence iyi analiz et kardes[/QUOTE]
ben gördüğümü söyluyorum. al işte 2 - 1 oldu. buyur burdan yak. |
Cevap: Mersin İ.Y. 2-1 Sivasspor
bizim takımdan ben bu sene hiç birşey beklemiyom
|
Cevap: Mersin İ.Y. 2-1 Sivasspor
takım çok kötü.........
|
Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Kadir çok kötü oynuyor. Yalnız birşey dikkatimi çekiyor Uğur Kavuk Stoper mevkiin de daha güzel oynuyor. Grosicki'de ki moral bozukluğu nedendir anlayamadım. Oyunda değil sanki.
Bu sene işimiz gerçekten çok zor.. . |
Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Sukur mac bitti karnima kramp girdi vallaha
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |