SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Artık Sivasspor Başkanı Değil (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32578)

alemdarlar 16.08.2011 15:09

Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

[QUOTE=kanks;736443]sana kına gerçekten lazım.şimdi bakkal dükkanı gibi yönetirsiniz takımı sizin gibi zihniyetler takım bu saatten sonra federasyonun falan düşürmesine gerek yok lafta cok seven patates kafaalar zaaten gerekeni yapar[/QUOTE]

ÖZET:

REİSLER SATMAZ!!!

İki ay sonra görüşmek üzere forumlarda.

yorumyapıyombenya 16.08.2011 15:13

lucescu gs nin başındayken çok güzel bir söz söylemişti [COLOR="Red"]Köpekler İstedi diye atlar ölmez[/COLOR]

:cool: 16.08.2011 15:15

Evet ölmeyeceğiz evelALLAH.;)

Gidenler gider.Biz BURADAYIZ.

Örükcülü 16.08.2011 15:15

2 ay değil hiç yazmasan daha iyi olur. Renginizi belli ettiniz. Başkanın nereden nerelere getirdiğini nasıl gözardı edebiliyorsunuz? pes. Biraz insaflı olun, biraz dürüst olun. Sizin gibilerin Sivas'lı olduğundan bile şüphe duyuyorum. Yazıklar olsun !..

HababamHa 16.08.2011 15:17

[QUOTE=alemdarlar;736446]Yorumlarımı oku.Hatta okuma deiştirmişler silmişler.Hatta bak ya.KALMIŞTIR KIYIDA KÖŞEDE.Hatta uzaklaştırıldım ben mecnun başkana yaptığım yorumlardan dolayı siteden.BEN BAŞINDAN beri yolu gösteriyorum.Başkanımız derdim,başkan demeye başladım.Mencun başkan derdim, mecnun abi demeye başladım.:)

Osman Seçilmiş çizgiden vazgeçmedi.Muhsin Yazıcıoğlu çizgiden vaz geçmedi.Cerrah baba çizgiden vaz geçmedi.Mecnun Otyakmaz çizgiden çıktı.
Yorum yaparız laf yeriz.Ben 2 ay yorumlara ara veriyorum.Hiç bir foruma yorum yapmayacağım iki ay.İZLEYECEĞİM...[/QUOTE]

[B]Yazdıkça saçmalıyorsun zaten yazmaman en güzeli,Yiğido dönek olmaz sen nasıl oldun anlayamadım.:)

Neyse yinede iyi tatiller.:D[/B]

kaptann58 16.08.2011 15:36

BENİM BAŞKANIMA KİMSE DİL UZATAMAZ UZATANINDA DİLİ KESİLİR MECNUN BAŞKANI 200 METREDEN GÖREN İNSANLAR ÖNÜNÜ DÜĞMELİYORLARDI ŞİMDİ BURDA ÇIKMIŞ KLAVYEDE BAŞKANIN ARKASINDAN ATIYORLAR BEN ŞAHSIM YILLARCA BU TAKIMIN ARKASINDAN HER DEPLASMAN DAHİL HER MAÇINI GİTTİM VE ÖYLE OLAYLAR YAŞADIKKİ HAKEMLER MÜSABAKAYA ÇIKARKEN SİVASIMIZA HEP ÖN YARGIYLA ÇIKIYORLARDI BİZ MAÇ BAŞLAMADAN MASADA KAYBEDİYORDUK OGÜNLERİ BİLENLER BİLİR KONUŞMAYA GEREK YOK ŞİMDİKİ DURUMUMUZUDA TAKIMIN NERELERDEN GELDİĞİNİDE HERKES BİLİYOR BURADA BAŞKAN HAKKINDA YORUM YAPARKEN SON 10 YILI DÜŞÜNÜP O ŞEKİLDE YORUM YAPSINLAR MECNUN BAŞKANIN SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN YAPTIKLARINI YAZACAK OLSAM SİTEDEKİ SAYFALARA SIĞMAZ BANA KIZANLARDA OLACAK FAKAT BEN BAŞKANIMI HİÇ BİR YERDE SATMADIM SATMIYORUMDA BAŞKANIM HER NE YAPTIYSAS ARKASINDAYIM SONUNA KADAR....

Murad_Kelleci58 16.08.2011 15:40

[QUOTE=alemdarlar;736418]hayırlı olsun.tertemiz sivasspor için kararı destekliyorum.[/QUOTE]

Mecnun Beymi kirletti Sivasspor'u.. Yazıklar olsun.. Söylenecek birşey yok. İçimizdeki irlandalılara gün doğdu.. Yaşasın Kral öldü..!!!!!

58akif34 16.08.2011 15:43

hayırlısı olsun

Murad_Kelleci58 16.08.2011 15:44

[QUOTE=akifesk;736420]sivassporun başına çorap örenler artık sivassporun yöneticisi olamazlardı zaten.[/QUOTE]

Yıllardır süren 3.lig ve 2 lig çöpülüklerinde sürünürken alıp çıkarrtı ya.. Başımıza çorap ördü.. Bu nasıl bir bakış zaviyesidir anlamak mümkün değil.. Federasyon bile henüz şüpheli görüken biz çoktan darağacı kurup sallandırdık bile Mecnun Bey'i ne diyelim, insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya ne kadar doğru.. Hani olumlu birşey yazmanızı beklemiyorum.. Bari olumsuz yazılarla insanları üzmeyin..

Murad_Kelleci58 16.08.2011 15:54

[QUOTE=:cool:;736449]Evet ölmeyeceğiz evelALLAH.;)

Gidenler gider.Biz BURADAYIZ.[/QUOTE]

Senin algılamanda sorun varsa, yapacakta birşey yok maalesef..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03.