![]() |
Cevap: Transfer Dönemi Bitiyor
[B] ben görüştükleri birinin olduğunu düşünüyürum tranferın son gunlerıne getırıp fıyatını dusurmek ıcın ugrasıyorlardı herhalde yoksa bu takımın forvete ıhtaıyacı oldugunu anlamak ıcın mourınho olmaya gerek yok[/B]
|
Gozlerim seni ariyor yannick kamanan...
|
En azindan mehmet yildiz geri gelse
|
ben şunadan eminimki sivas başkanı ve yönetici kesin bir şike yaptı.düşmemiz kesin ki başkandanda böyle bir talimat geldi.onun içindirki bu adamlar transfer yapmıyor başka bir açıklama bulamadım sizin varsa söyleyin.
ha bir ihtimal daha var var ama yine beni yasaklı üye yapacaklar. ama söylemem lazım bu adamların bir şey yapmamasının ve görmemesinin 2. nedeni zeka seviyesi olsa gerek.çok ağır şeyler söylemek istiorum ama olmuyor işte.... |
[QUOTE=Bordobereli58;737789]vALLAHa gardas beni bir anlayan sen kaldin.. :D helal sana[/QUOTE]
bordobereli sen neden hep KRİZ VE SORUNLU ZAMANLARDA ORTAYA ÇIKIYORSUN BU KONUYA BİR AÇIKLIK GETİR BAKALIM...... |
Süper Lig Başlıyor
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk 4 haftasının maç programı açıklandı.
Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'de 1, 2, 3 ve 4. hafta maçlarının programı şöyle: 1. HAFTA 10 Eylül Cumartesi: 17.30 Samsunspor-Gençlerbirliği (Samsun 19 Mayıs) 17.30 Eskişehirspor-Beşiktaş (Eskişehir Atatürk) 20.00 Manisaspor-Trabzonspor (Manisa 19 Mayıs) 20.00 Ankaragücü-Mersin İdmanyurdu (Ankara 19 Mayıs) 11 Eylül Pazar: 17.30 Kardemir Karabükspor-Sivasspor (Necmettin Şeyhoğlu) 17.30 Bursaspor-Kayserispor (Bursa Atatürk) 20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray (Atatürk Olimpiyat) 20.00 Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor (Mardan Antalyaspor) 12 Eylül Pazartesi: 20.00 Fenerbahçe-Orduspor (FB Şükrü Saracoğlu-Seyircisiz) 2. HAFTA 16 Eylül Cuma: 20.00 Gaziantepspor-Fenerbahçe (Kamil Ocak) 20.00 Kayserispor-Medical Park Antalyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 17 Eylül Cumartesi: 17.30 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor (Ankara 19 Mayıs) 20.00 Orduspor-Manisaspor (Ordu 19 Eylül) 20.00 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Hüseyin Avni Aker) 18 Eylül Pazar: 16.00 Mersin İdmanyurdu-Bursaspor (Tevfik Sırrı Gür) 17.30 Sivasspor-Eskişehirspor (Sivas 4 Eylül) 20.00 Galatasaray-Samsunspor (Türk Telekom Arena) 19 Eylül Pazartesi: 20.00 Beşiktaş-Ankaragücü (Fiyapı İnönü) 3. HAFTA 20 Eylül Salı 20.00 Gaziantepspor-Kayserispor (Kamil Ocak) 20.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Orduspor (Atatürk Olimpiyat) 20.00 Fenerbahçe-Manisaspor (FB Şükrü Saracoğlu-Seyircisiz) 21 Eylül Çarşamba: 18.45 Kardemir Karabükspor-Galatasaray (Necmettin Şeyhoğlu) 20.00 Eskişehirspor-Gençlerbirliği (Eskişehir Atatürk) 20.00 Medical Park Antalyaspor-Mersin İdmanyurdu (Mardan Antalyaspor) 21.15 Samsunspor-Trabzonspor (Samsun 19 Mayıs) 22 Eylül Perşembe: 20.00 Ankaragücü-Sivasspor (Ankara 19 Mayıs) 20.00 Bursaspor-Beşiktaş (Bursa Atatürk) 4. HAFTA 23 Eylül Cuma: 20.00 Kayserispor-Fenerbahçe (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 24 Eylül Cumartesi: 16.00 Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor (Tevfik Sırrı Gür) 20.00 Manisaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Manisa 19 Mayıs) 20.00 Trabzonspor-Kardemir Karabükspor (Hüseyin Avni Aker) 25 Eylül Pazar: 17.30 Orduspor-Samsunspor (Ordu 19 Eylül) 17.30 Sivasspor-Bursaspor (Sivas 4 Eylül) 20.00 Gençlerbirliği-Ankaragücü (Ankara 19 Mayıs) 20.00 Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor (Fiyapı İnönü) 26 Eylül Pazartesi: 20.00 Galatasaray-Eskişehirspor (Türk Telekom Arena) |
Cevap: Süper Lig Başlıyor
11 Eylül Pazar
17.30 Kardemir Karabükspor-Sivasspor (Necmettin Şeyhoğlu) hadi hayırlısı ! bakalım bu maçta forvetlermiz kim olacak.. |
Cevap: Süper Lig Başlıyor
Maclar 1,2,4 hafta hep Pazar günü :D bikere hafta ici oynaniyo oda persembe
|
gozum flash bir haberde , acaba forvet transferi olacak mi ?
|
Mayhoşmusun nesin gerçekten mayhoşsun, daha hamsın sanırım.
2005 yılından beri bu foruma üyeyim şimdiye kadar sürekli takip ettiğim halde msj yazmam senin yüzünden ilk mesajımı yazmak zorunda kaldım. Senin gibi mayhoşlar yüzünden bu günlere geldik. Salak saçma yorum yaparak Sivasspor'a zarar verdiğinizin farkında değilsiniz. Aynı mesajı iki farklı konuya kopyala yapıştırla eklemişsin ve Sivasspor'un şike yaptığını söylüyorsun. Artık ne kadar hassas bir konu olduğu aşikar olan şike konusunda salak saçma yorumlar yapmayın. Yargıda olan bir konu hakkında ve kendi başkanını ve yöneticini suçlamışsın. Şike yaparken sende yanındaydın herhalde yada başkan sana msj falan mı attı. Yeter artık kendi kafanızdan uydurduğunuz dedikodular ve çamur at izi kalsın mesajlarla ne hale geldiğimiz malum. Foruma mesaj yazarken bu forumu futbolcuların ve hocanın da takip ettiğini düşünmüyor musunuz? Sakatlanan futbolcumuz için iyi olmuş diyenler var. Bu nasıl bir anlayıştır? Transfer yapılsın istiyorsan topla grubunu git tesise konuş hocayla öğren işin içini dışını. Tabi oturduğun yerden klavyenin başından ona buna laf atmak, ahkam kesmek kolay. Yok futbolcular şöyle yönetim böyle teknik heyet şöyle diye yorum yazıyorsunuz. Bu yorumları futbolcularda, hocada diğer takımların taraftar forumları takip ediyor. Ağzınızdan çıkanı kulağınız da duysun. Admin lütfen saçma sapan yorum yapanları banla, adamlar zarar verdiklerinin farkında değiller. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:06. |