SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Düşmemeye Oynar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32650)

58 SiVaSıM 58 02.09.2011 14:02

Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar

görücez bakalım kim düşmemeye oynayacak rıza hoca var başımızda kadro şuan yetersiz görünebilir ama çok iyi bi hocamız var bu takım ilk 10a girecek

eyupk 02.09.2011 14:12

ben bu yazıyı yazan kişiye katılmıyorum kusura bakmayın

fatih585858 02.09.2011 14:20

2-3 Yıl öncesine kadar, Türkiye'nin gıpta ederek izlediği bir takımı bugün, vasat bir Anadolu takımına kimler dönüştürdü ise hepsini Allah bildiği gibi yapsın.

eyupk 02.09.2011 14:23

hertürlü laflara sözlere rağmen bu takım ilk 8'de yerini alıcaktır

Murad_Kelleci58 02.09.2011 15:38

[QUOTE=fatih585858;738376]2-3 Yıl öncesine kadar, Türkiye'nin gıpta ederek izlediği bir takımı bugün, vasat bir Anadolu takımına kimler dönüştürdü ise hepsini Allah bildiği gibi yapsın.[/QUOTE]

Bundan 10-15 sene öncesine kadar üçüncü ve ikinci liglerde sahipsizken ızdıraplar çekerken, komşu illerin takımları birinci ligde mücadele ederlerken onları ve gıpta ederek izlediğimiz takımlarla aynı kategoride Sivasspour'umu oynatmayı kimler becerdi..!!!!! ise ALLAH onların işini gücüne rast getirsin..

HALIL 02.09.2011 15:41

ohooo bazilari riza calimbayin ipini coktan cekmis hikmat karamani istiyorlar acayip ve ilginc bir taraftar toplumu malesef :mad:

mucahitbaba58 02.09.2011 15:51

[B]yazara kimse saygilar ama o sivaslilar belki kirilmasin art niyet aramasin diye iyi niyetli yazmis yazarin yazdigindan biraz daha kotu bir takimimiz var rakibi titretecek bir yapiya sahip degil takim canla basla mucadele edip gol yemeden gol atarsa kazanir yoksa way halimize (milan cerniy konusunu iyi tespit etmis gecen gun bende yorumumda sormustum bu adam neden oynamiyor madem sakat neden milli takima aliniyor benim bildigim sakat olan adam cikar listeden hadi hayirlisi zorlari basaran takim sivassporuma basarilar [/B]

mucahitbaba58 02.09.2011 15:54

[QUOTE=yigido_halil_58;738404]ohooo bazilari riza calimbayin ipini coktan cekmis hikmat karamani istiyorlar acayip ve ilginc bir taraftar toplumu malesef :mad:[/QUOTE]

hikmet karaman riza hocanin dusuncesi bile olamaz riza hoca akilli ve istikrarli biri kurdugu takim yillarca ayni sekilde uzerine koyarak oynayabilir
bence riza hocanin bu seneki fazla ve pahali transfer yapmamasi lanet olasi sikeden dolayi kimse riza hocamizi bosuna karalamasin kendi oz sivaslimiz yapamayacakta baskasimi yapacak inanmam ben buna

Murad_Kelleci58 02.09.2011 15:59

Bu yazıyı yazan kişi kimdir neyin nesidir bilmem ama.. Bence çok çok dışardan yüzeysel bir yazı yazmış.. Hepimizin bildiği ve çoğu konularda az çok bilgi ve düşünce sahibi olduğumuz konular.. Değişik şeyler yazmak gerekirse, isim yapmış oyuncu ve çok transfer yapmak o takımın başarılı olacağı anlamına gelmez.. Orduspor olsun, Mersin İY olsun, Samsun olsun lige yeni çıkan takımlar.. Özellikle Ordu ve Mersin bu ligin havasını solumayalı nerdeyse çeyrek yüzyıl geçti.. O zaman ki koşullar şimdiki koşullar çok değişti ve ayrıca Süper Lig ile ilgili çok enterasan bir istatistiğide gözardı etmeyelim.. Süper Lig'e çıkan her üç takımdan ikisi ertesi yıl%85-90 gibi bir istatistikle ligden düştüğüde kaçınılmaz bir gerçektir...

Mamadou Diallo 02.09.2011 16:00

bir tane adam var o kendini bilir sivası şampiyon yapıyr bu kadar abartmaya gerek yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27.