SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Milos Transfer Edilmeyecek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32660)

bykaram 03.09.2011 23:59

Cevap: Milos Transfer Edilmeyecek

kardeşlerim belkı simdi bazılarınız benle dalga gecebılır fakat yınede ıcımde kalmasın madem uygun fıyata forvet arıyoruz alın sıze cok guzel ucuz forvet burçağ ve m.ali atamın fıyatında bu oyuncuyu ve ırlanda lıgını uzun zamandır takıp edıyorum St Patrick`s Ath takımının forvetı 24 yasında ıngılterelı 22 macta 14 golu var arastırabılırsınız yonetım keske duysada benı alsa bu oyuncuyu hemen hemen butun maclarda gol atıyo cok guzel bır futbolcu fıyatı da sadece 50.000 euro en azından milosdan pedrielden eneramodan faydalı olur bu benım gorusum ısteyen bakabılır bu oyuncaya lıg ırlanda premier ligi

bykaram 04.09.2011 00:02

[QUOTE=bykaram;738700]kardeşlerim belkı simdi bazılarınız benle dalga gecebılır fakat yınede ıcımde kalmasın madem uygun fıyata forvet arıyoruz alın sıze cok guzel ucuz forvet burçağ ve m.ali atamın fıyatında bu oyuncuyu ve ırlanda lıgını uzun zamandır takıp edıyorum St Patrick`s Ath takımının forvetı 24 yasında ıngılterelı 22 macta 14 golu var arastırabılırsınız yonetım keske duysada benı alsa bu oyuncuyu hemen hemen butun maclarda gol atıyo cok guzel bır futbolcu fıyatı da sadece 50.000 euro en azından milosdan pedrielden eneramodan faydalı olur bu benım gorusum ısteyen bakabılır bu oyuncaya lıg ırlanda premier ligi[/QUOTE]

adı da danny north

Cley 04.09.2011 00:08

[B]Sıphıwe tshabalala[/B] bu eleman şu an hangi takımda ?

mucahitbaba58 04.09.2011 00:11

[B]Taraftari dinleyenlere ve dikkate alanlara cok tsk ediyorum[/B]

mucahitbaba58 04.09.2011 00:11

Marcin obak diyorum baskada bisey demiyorum

Cley 04.09.2011 00:17

[B]Edin Dzeko'yu alalım derim bende. 3 maçta 6 golü var.[/B]

yener_sahin 04.09.2011 00:19

[QUOTE=Cley;738705][B]Edin Dzeko'yu alalım derim bende. 3 maçta 6 golü var.[/B][/QUOTE]

Dzeko bize yetmez.Tek başına maç alacak adam lazım.Yanında Aguero da alınmalı...Yönetim duy bu sesi de ...;)

V1CT0RY 04.09.2011 00:25

[B]Biz Eğerki Yapılan Bir Faaliyete Tepki Veriyorsak Bazıları Gibi Sırf Ego Tatmin Etmek İçin veya Diyet Ödemek İçin Değil , Karşılıksız Sevgimiz Sivassporumuzun Menfaatlerini Mefkum Gösterdiğimiz İçindir...

Milos Transferi Konusunda En Fazla Tepki Gösterenlerden Biriydim...Alınırsa Yanlış Olacağı ve Hatadan Dönülmesi için Sürekli İletiler Yazdım...

Ben ve Benim Gibi Bir Çok Taraftarımızın Uyarılarını Dikkate Alanlar Oluysa Ne Mutlu Bize...

Milos Transferi Yanlış Olurdu Hemde Büyüğü...[/B]

bykaram 04.09.2011 01:00

[QUOTE=Cley;738702][B]Sıphıwe tshabalala[/B] bu eleman şu an hangi takımda ?[/QUOTE]

kaizer chiefs de krdsm

akifesk 04.09.2011 01:04

transfer edilip 4 Eylül belediye ye 4 Eylül Sivas Kongresi hediyesi yapılabilirdi aslında.

tabiki alınmamalı bu adam.

hey Allahım ya ne günlere kaldık 3.lige alınmayacak adamı almasakmı alsakmı onu tartışıyoruz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12.