![]() |
Cevap: Keita Takımda Kaldı
keitaya yönetim kombine vermiş diye duydum.:D:D:D
|
lisansi var mi oynayabili mi bari bir seye yarasin oyle oturdugu yerden para kazanmak ne ya
|
[QUOTE=akifesk;739934]lig maçlarında oynayabılırmı bılen varmı?[/QUOTE]
Daha önceki mesajimda yazmsitim. [B]OYNAYAMAZ[/B] Cünkü vize alinmamis. Her futbolcu icin sezon basi vize alma mecburiyeti var! [img]http://img685.imageshack.us/img685/4121/unbenanntgwr.jpg[/img] [B]yukarda gördügünüz gibi gecen sezon icin vize alinmis ama bu sezon icin alinmamis!! o yüzden RESMI MACLARDA OYNAYAMAZ buna A2 de dahil!![/b] |
sacma sapan bir durum bence :confused:
|
[QUOTE=Çılgın Türk;739978]Daha önceki mesajimda yazmsitim. [B]OYNAYAMAZ[/B]
Cünkü vize alinmamis. Her futbolcu icin sezon basi vize alma mecburiyeti var! [img]http://img685.imageshack.us/img685/4121/unbenanntgwr.jpg[/img] [B]yukarda gördügünüz gibi gecen sezon icin vize alinmis ama bu sezon icin alinmamis!! o yüzden RESMI MACLARDA OYNAYAMAZ buna A2 de dahil!![/b][/QUOTE] peki bu vize dediğiniz zımbırtı yılda bir kez mi veriliyor? ;) bir dahaki yıl aynı tarihi beklemesi mi gerekecek keita'nın? :) |
[QUOTE=sebasteia;739993]peki bu vize dediğiniz zımbırtı yılda bir kez mi veriliyor? ;) bir dahaki yıl aynı tarihi beklemesi mi gerekecek keita'nın? :)[/QUOTE]
Vizeler transfer dönemi sürecince verilir. Sezon basi transfer dönemi bittigi icin bir sonraki vize ancak devra arasi transfer döneminde verilebilir.. |
keitayi kadroda dusunmuyor acikcasi riz ahoca yoksa vizesi icin herseyi yaparlardi
|
ya madem oynatılmayacak o zaman kulüpte bi görev versinler. tesis temizliği, bakım ve onarımı filan gibi. aldığı parayı haketsin kerata.
|
Keita fizik gücü iyi olan bi futbolcu ancak forma şansı bulabileceğni sanmıyorum.kaldıkı cumhuriyet kupasnda yedek klubesinde bile göremedim
|
[B]bu adami niye bu hale getirdiler anlmis degilim bence adam guzel top oynuyordu iki sezon once son maclarda onun sayesinde berabere kaliyorduk unutmayalim yazik valla [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50. |