SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Suçlu kim? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32775)

izmirliyigido 18.09.2011 23:22

Cevap: Suçlu kim?

[QUOTE=akifesk;742342]tek suçlu vizyonsuz hocamız rıza çalımbayyy

aylardır transferler trışka dedim

aylardır rıza çalımbayda vizyon yok hedef yok dedim..

beni kimse dinlemedi... şimdi nerdesiniz beylerrrr..........[/QUOTE]

[QUOTE=bayram;742351]Geçen sezon takımı ligde tutan rıza hocayı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar bugün iki maçta maşallah yerle bir etmişler tek suçlu rıza hoca değil suçlu kim bütün takım adamlarda eski yürek yok daha doğrusu eski ruh yokki yürek olsun eskiden bizim muratımız vardı mehmetimiz vardı balilimiz vardı kamananımız vardı petkovicimiz vardı muhammet alimiz vardı daha doğrusu ruhumuz vardı ruh çıktımı canda çıkar boşuna suçlu aramayız önce ruhu bulsun bu takım gerisi gelir bence[/QUOTE]

[B]Vallahi, Akif kardeşimde bende geçen seneden beri aynı türküyü söylüyoruz. Akif, gerçekten geçen seneden beri takip ediyorum sende benim gibi hep aynı çizgidesin. Bundan sonra da benim fikrim düşüncem değişmez.[/B]

Rıza hocanın mantelitesi belli, bir amacı hedefi ve ileri görüşü yok. Olmazda artık. Teknik direktörlük yaptığı bütün takımlara bakın, ligi nerelerde tamamlamış. Artık söylenecek laf bulamıyorum.

.

GAZİANTEPTEN 18.09.2011 23:29

[QUOTE=tavarih;742300]Sadece tek bir suçlu bulmaya çalışmak kolaycılık olur bence. Birçok faktör var.[/QUOTE]

+1;););););););););)

subasi29 19.09.2011 00:17

[B]Saldim Cayira,Mevlam Kayira Taktigi Uyguluyoruz,A dan Z ye Herseyimiz Ofsayt(Destegini Esirgemeyen Bazi Kemiklesmis Taraftar Gruplari Haric)[/B]

A.Turan Korkmaz 19.09.2011 00:38

Şu ana kadar 40 oy kullanılmış, sadece bana göre en çok suç 'Kırmızı kart gören oyuncularda.'
Hayrettin daha 10. dakikada ortada hiçbirşey yokken orta sahada 88 sırt numaralı rakibe çift dalıyor ve kartı görüyor. Birkaç dakika sonra gene Hayrettin'i çalılayıp gelen rakibi Navratil kademeye girerek ceza sahası dışında indirmek zorunda kalıyor. Serbest vuruş 0-1.
Bir süre sonra orta alanda kaptırılan topla hızlı rakip kontratakta gene Hayrettin yerini kaybedince,Borjan mecburen öne çıkıyor Mehmet Yıldız kolayca golü yapıyor. 0-2
Buradan sonra hakemin ağırlığı var. Eneramonun düşürülmesine çalınmayan penaltı sonrası bir ofsayt golü:0-3 ve peşinden icat edilmiş bir kırmızı kart.
Son dakikada kalecinin yerine eldiven giyen futbolcumuzun yapacağı birşey yok: 0-4
Aslında yanıt şıkların [U]HEPSİ [/U]olacak galiba.

akifesk 19.09.2011 12:38

[QUOTE=izmirliyigido;742454][B]Vallahi, Akif kardeşimde bende geçen seneden beri aynı türküyü söylüyoruz. Akif, gerçekten geçen seneden beri takip ediyorum sende benim gibi hep aynı çizgidesin. Bundan sonra da benim fikrim düşüncem değişmez.[/B]

Rıza hocanın mantelitesi belli, bir amacı hedefi ve ileri görüşü yok. Olmazda artık. Teknik direktörlük yaptığı bütün takımlara bakın, ligi nerelerde tamamlamış. Artık söylenecek laf bulamıyorum.

.[/QUOTE]

eyvallah izmirli yiğido.
rıza hoca öyle büyük futbolcularla yıldızlarla çalışmayı sevmez onun bazı huyları vardır.
şu an da rızanın yaptığı resmen iğnenin deliğinden deveyi geçirmek.
gönderilen oyuncularımız sivasspora fayda veremedikleri için değil Rıza çalımbay istemediği için gönderildiler..
takıntılı biri rıza. tuttuğunu tutar inadı inattır uğur ve sandroda inatlaştı artık öldürsen vazgeçmez.

mehmet yıldız ı sevmedi adamda ayrılmak zorunda kaldı.

kamanan keita sedat apo hepsi öyle..

velhasıl velkalam takımın içine ettin rıza hoca..

Gattuso58 19.09.2011 12:39

ŞİKENİN HESABINI BİZE KESİYORLAR

KaanK 19.09.2011 12:40

[B]Arkadaşlar kadir neden yedek başladı bilen var mı ????[/B]

Gattuso58 19.09.2011 12:48

ŞUÇLU ARAMAK YANLIŞ OLUR ÇÜNKÜ EN BÜYÜK ŞUÇLU BİZİZ KENDİMİZ ZAMANIDA BU İL BU TAKIMA DESTEK ÇIKMADI BU TAKIMIN SAHİP HİÇ OLMADI BU TAKIM VE SİVAS İÇİN ÇALIŞAN ŞAVAŞAN YÜREKTEN OYNIYAN OYUNCU OLMADI ÇÜNKÜ BU TAKIMIN TARAFTARI DESTEKLEMEDİ STADDA ÇEKİRDEK ÇITLEDİ BU TAKIMA TEZAHÜRAT YAPILMADI YANİ BU TAKIMDA BİRLİK DİRİLİK OLMADI:mad:

mucahitbaba58 19.09.2011 14:46

yw hocanin ne sucu var
baris okuzu yapti herseyi
neyse 0212 362 24 80 arayin dahili nr 24 89 tuslayin ve trabzon bolgesi hakemi istemediginizi ve iki haftadir maclarin katledildigi ve bu sekil devam ederse siddetin olabilecegini insanlarin sabrinin artik tahammul edemeyecegini soyleyin
eger devam ederse ts hakemleri o zaman sesimizi biraz daha kalinlastirir ve kelimeleri sertlestirebiliriz lutfen eger sorunlari cozmek istiyorsak arayalim haydi

zereya 19.09.2011 16:45

Arkadaşlar karamsar ortamda içimden geleni yazım,

UNUTMAYIN YİĞİDOYUZ

ÜZÜLME YİĞİDO SEN
DERT ETME
KAHRETME !

BAŞKANINIMIZ HAPİSTE OLSA BİLE,
TRANSFERLER TUTMASA BİLE,
HAKEMLER BİZE KIYSA BİLE,
ALT LİGE DÜŞÜRSÜLSEK DAHİ,

SEN YİĞİDOSUN ;