![]() |
yazıklar olsun
işte bu fener bahçeliler böyle ne demiş gs lar fenerbahçelimisin_allah başka dert vermesin
|
Gerçekten çok üzücü yönetim kurulu olarakta bir açıklama yapmadılar benim duydugum VEDAT OLCAY maça gelmiş
|
[QUOTE=shadow3458]kardeşim aziz yıldırım diyarbakırlı değil bunu bilmeni isterim aile bulgaristandan gelme türk ailesi diyarbakıra yerleşmişler.[/QUOTE]
İyi ya işte senelerini geçirdiği şehri (Diyarbakır) bırakıp SİVASSPORumu kardeş ilan edecek. |
çok ta tın zaten güzel memleketimize eziklerin gelmemesi daha iyi işte AHHH AZİZE VAH AZİZE
|
yiğidin harman olduğu yere ancak yiğitler gelir..öyle kancık adamların tabi gelemez..itin köpeğin memleketimizde işi yok..onlarda bu köpekliği kabullenip gelemediler...çokta tııııııııııııın...
|
[QUOTE=shadow3458]kardeşim aziz yıldırım diyarbakırlı değil bunu bilmeni isterim aile bulgaristandan gelme türk ailesi diyarbakıra yerleşmişler.[/QUOTE]
çok güzel sallamışsın gardaş sende..ne bulgaristanı adam gürcü be.gürcistandan ögçmüşler |
[QUOTE=Ser58dar]İyi ya işte senelerini geçirdiği şehri (Diyarbakır) bırakıp SİVASSPORumu kardeş ilan edecek.[/QUOTE]
bazılarınız cok agır elestırı atıyolar.Azizy. diyarbakırda dogmus.ayrıca diyarbakırlılar azizyıldırımı hıc sevmezler.oda diyarbakırı hıc sevmez.biz taraftarız vede ayrıca sivslıyız.Sizinleyız unutmayın |
Eger FB Sivassporu gözüne kestirebilseydi tüm yönetim gelirdi. Sivastan kötü sonuçla ayrilabileceklerini düsündükleri için gelmemislerdir. Neyse canim Fenerlilerin seyregi sikindan iyidir.
|
fenerbahce
s.a. gardaslar,
gelmediler fakat kendi sitelerinde baya bir ilgi gördüklerini anlatmislar. alin size link baska bir takima bukadar yazi harcamamislardir bence. bunlar bizim nasil bir iyi takim ve sivaslinin nekadar degerli oldugunu bilirler. [url]http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=3091[/url] |
[COLOR=BLUE]BÜYÜK AYIP O KADAR KARŞILAMA PROGRAMINI BİLDİKLERİ HALDE GELMEMEK [b] FENERASYON[/b] NERDEN BÖLE İNSANLIK GÖRMÜŞ...[/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41. |