![]() |
Cevap: Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yo
[B][I]3 puan almak mecburiyetinde/zorunda olduğumuz bir karşılaşmanın daha arefesindeyiz. Dönüm noktasındayız, zira peşpeşe zor karşılaşmalar bizi bekliyor.
3 puan alınması için futbolcular üzerinde ne yapılması gerekiyorsa o bir an önce yapılıp hezimeti unutmalıyız. Aksi halde, puan kaybı bize tehlike çanları çaldırır ki bunu aklmızın ucundan dahi geçirmek istemeyiz.[/I][/B] |
mersin kadro kalitesi itibariyle bizden daha güçlü bir takım. üç ihtimalli bir maç olur..bu maçta en büyük kozumuz taraftarımız olacaktır. şayet takımımımıza gereken desteği verirlerse maçı alırız.
ayrıca ileriki haftalarda 4 büyüklerle oynayacağımız maçlarda da takımımızın kapasitesinin üstünde oynayarak puanlar alacağını tahmin ediyorum. yeterki her yenilgi sonrası taraftarımızdan çatlak sesler çıkmasın. |
[B]Avantaj[/B]:
Mersin bir gün daha az dinlenecek ve deplesmana gelecek [B]Desavantaj[/B]: 6-2 lik hezimet Nobre'nin bu maca yetismesi. M.I.Y - BJK macindan puan ya da puanlar cikartmasi. |
18:30 Sivasspor-Mersin İ.Yurdu: Hüseyin Göçek
|
Hep böyle yorumlar yapılıyor duygusal.. duygusal.. duygusal.. Biraz objektif baktığımızda Mersin İdman Yurdu'nun bu maçın favorisi olduğunu rahatlıkla göreceğiz bu defansla Mersini durdurmak imkansız.. Mersin alır skor tahminim 0-2 hemen başlamayın sen sivaslımısın sivassporlumusun diye evet sivaslı ve sivassporluyum ama Gerçekler bu !
|
[QUOTE=Morten58;748155]Sivassporumuz iyi bir Takim bunu Kayseri macindan önce de söyledim.
Simdi farkli yenildik diye Sivasspor kötü Takim degil ve elestirmeye ve Riza Hoca'ya suc atma vakti degil , Takima Destek Zamani. Bugün M.United'da farkli yenildi 6-1 M. Citiye karsi yenildiler simdi onlar kötü mü Takim? Neyse Kayseri macini unutup sadece ders cikarip Mersin'e karsi konsantre olmamis gerek. Riza Hocamiz a destek olmamiz arkasinda durmamiz lazim! Sivassporumuz kendi sahasinda Allah'inda izniyle Mersin Idman Yurdu'na karsi Galib gelecegine inaniyorum.[/QUOTE] Ne güzel yazmışsın.bursa bizden 3 tane yedi,bursa kötü takım mı?bursa taraftarı bizim maçtan sonra ertuğrul hocayı istifaya mı çağırdı?dünden beri mağlubiyete mi üzülecez böyle felaket tablosu çizenlere mi şaştık kaldık.süper lig bu sene böyle devam edecek bilmemiz lazım;kimin kime ne yapacağı belli değil.perşembe mersini 4leriz inş. herşey yoluna girer.müslümana yeis haramdır hatılatırım. |
bana kizacaksiniz belki ama gerçekci olmak gerkekirse ben size kendinizi kandirmayin derim malesef yenilecegiz :( ama gonul ister ki yeniden aydinlik ola insallah kazaniriz
|
Bu macta cok dikatli olmaliyiz nobre ve beto cok tehlikeli ikili valla sivaspor her takimi yenecek gücteyiz defans hala yatmazsa maci cok rahat kazaniriz kirmizi beyaz sampiyon sivasspor.
|
aynı kadroyla çıkarsak 3de yerız 5 de ! bu macdan en az 1 puan çıkarmamız şart ... bu mactan sonra bjk deplasmanı . ardından fb gelıyor bu 2 mactan puan çıkartamayacağız ... acı ama gerçek bu ... kabul etmek istemeyenler olabilir ... 11. hafta gençlerbirliğinde 3 puan şart .... daha sonra gs deplasmanı ve ts gelıyor ... bu sene küme düşmezsek çok iyi :S devre arası transferlerle durumu toparlarız anca
|
oyuncularımız kötü değil ama kondisyon yok, istikrar yok, istek yok, ilk 11 'imiz bile yok süper lig'te ayağa pas yapmadan, doldur boşalt yapmakla maç kazanılmaz, şişirdiğimizin topların ancak %2'si bizim oyuncularda kalıyor ama biz hala bu felsefeden vazgeçmedik her maça gidiyom artık bi seyir zevki görmek istiyom takımımızın her zaman arkasındayız ama bu gerçekler göz ardı edilemez. mersin zor takım işimiz çok zor gönlüm tabiki galibiyetten yana gerçekçi olmak gerekirse ben beraberlik iyi diyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |