![]() |
Cevap: Türkiye 0 - 3 Hırvatistan
[QUOTE=ledig;751127]Takımı kuran iki g.zekalı kör beller gibi bellemişler aynı adamları çağırıp duruyorlar. Eskiden Oğuz Çetin'i severdim, zerre sempatim kalmadı, hiç birşey yapamıyorsan istifa et. GS taraftarı maça neden gelmiş anlamadım, TT Arena'nın ışıklarını yanar görünce GS maçı var sandılar heralde. Hep söylerim, diğerleri bir yana bu GS'liler çingenenin önde gidenidir, manevi duygulardan yoksun oldukları gibi yüzde 99'u milli duygulardan da yoksundur. Bundan sonra milli maçların Sivas'ta oynanmasını teklif ediyorum.[/QUOTE]
[B]Maçlar İstanbulda oynanmaya devam ettiği sürece nerede olursa olsun, hangi statta oynanırsa oynansın bu durum değişmez. Sadece seyirciler ve küfür edilen futbolcular değişir.[/B] |
Cevap: Milli REZALET !!!
Hiddink kesin gönderilmeli
|
Cevap: Türkiye 0 - 3 Hırvatistan
[QUOTE=Kokomo;751129]TÜM MİLLİ MAÇLAR ANADOLUDA OYNANMALI !
TÜRK FUTBOLU İSTANBUL DENEN İLLETTEN KURTULMALI ![/QUOTE] COK DOGRU:::::::::::::::::::::::::::: |
milli takımı buhallere getiren hükümet ve yalakaSI TFF DİR
TAKIMI aslan tepede oynamaya MAHKUM ETTİLKERtürkiyede stat yok sanki bir stat yaptılarya 2 maçta hırvatistanda oynansa bundan iyidir hiç olmazsa hırvatlar bize küfür etmezlerdi gs taraftarı hiç bir zaman milli takımı sevmedi milleti çile çektirmek için maçı oraya veriyor federasyon başka yerde yüzleri yok çünkü bu federasyon gs ve ts ye hizmet ediyor buyrun seyredin BURAK YILMAZI türkiye liğinde rakibine dirsek atar rakibini düşürür atarsın atsana avrupada beyler gözlükleri çıkaralım |
[QUOTE=adalı harun;751136]milli takımı buhallere getiren hükümet ve yalakaSI TFF DİR
TAKIMI aslan tepede oynamaya MAHKUM ETTİLKERtürkiyede stat yok sanki bir stat yaptılarya 2 maçta hırvatistanda oynansa bundan iyidir hiç olmazsa hırvatlar bize küfür etmezlerdi gs taraftarı hiç bir zaman milli takımı sevmedi milleti çile çektirmek için maçı oraya veriyor federasyon başka yerde yüzleri yok çünkü bu federasyon gs ve ts ye hizmet ediyor buyrun seyredin BURAK YILMAZI türkiye liğinde rakibine dirsek atar rakibini düşürür atarsın atsana avrupada beyler gözlükleri çıkaralım[/QUOTE] haklısın bursada oynansın eskişehirde oynat antalyada oynat kayseride oynat sivasta oynat maçları değilmi |
[B]Böylesine kritik maçta bel bağladığın adamlar ilk milli tecrübesi olan giray ve ligimizin aslan gol kralı maçta tek olumlu hareketi olmayan burak yılmaz..ama pardon burak 13 gol attı değilmi antepe kayseriye ankaragücüne çok özür ......
Ayrıca gs taraftarından ve telekomdan nefret ettim ilk vukuatları da değil zaten ama yazıklar olsun sizin gibi taraftara milleti üzerimize güldürdünüz dalga geçirttiniz bravo kansızlar [/B] |
bn oyunculara bişe demiorum tek sorun teknık ekip basın toplantısında gökhan yenı saktlıktan çıktı dedi ve hemen ardından gökhanı oynattı ve gökhan sayesınde 2 gol yedık sen t.drektörsen bunu bilmen lazım ve kesınlıkle milli takımızın başında bi türk hoca olmalı takımda ruh yok o ruhu bi türk hoca verbilir yalnızca ve ayrıca buraktan başka forvetimizin olmayışı gerçekten içler acısı burağa bn baştan beri diorum iyi forvet değil hep attığı goller küçük takımlar ve hata sonucu atılan goller csk moscowa ve bu maçta gördük zaten hiçbirşey yapamıor
|
[QUOTE=KaanK;751139][B]Böylesine kritik maçta bel bağladığın adamlar ilk milli tecrübesi olan giray ve ligimizin aslan gol kralı maçta tek olumlu hareketi olmayan burak yılmaz..ama pardon burak 13 gol attı değilmi antepe kayseriye ankaragücüne çok özür ......
Ayrıca gs taraftarından ve telekomdan nefret ettim ilk vukuatları da değil zaten ama yazıklar olsun sizin gibi taraftara milleti üzerimize güldürdünüz dalga geçirttiniz bravo kansızlar [/B][/QUOTE] futbolcusuda taraftarıda ayıp etti türkiye bu değil |
Artık istanbul medyasıda anladiki milli maçlar ANADOLUDA oynanmalı ve türk teknik direktör olmalı
|
Milli marşımızı bilmeyen,dolayıbıyla milli duygulardan yoksun Hiddink Türk Milli takımının başına 4 milyon dolar verilerek getiriliyorsa hiç kimse kusura bakmasın bende o Milli takımın yenilmesine fazla üzülmem.
Türk hocaları geri zekalımı? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:06. |