![]() |
Cevap: Yetenek Avı...
[QUOTE=SivassporunSesi;755296][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]Benim Çalışmam Hepsi Türk [/FONT][/COLOR][/B]
[[B]B]Fatih Dogan[/B] (Orta Saha) [/B] Dogum Tarihi: 23 Mayis 1990 Boyu: 1,72 m Takimi: FC Basel - PAF Takim Öncelikle bu çalışma 1 aylık bir ürün.Yaklaşık 20-25 oyuncu izledim :) .Yetenekli Türk Oyuncuların Yer Aldığı Bir Siteden Aldım Daha Sonra İzleye İzleye Bu Kadar Oyuncu Seçtim.Umarım Beğenirsiniz.[/QUOTE] Fatih Dogan.... Kendisi köylüm olur ve cok iyi bir sol ayagi var.. mevki oyun kurucu.. Bülent Uygun döneminde Sivasspor'da denendi ama fizik gücü yetersiz oldugu icin transfer edilmedi! Suan da FC Basel de oynamiyor, 3. Ligde (galiba) kiralik ve duyduguma göre Manisaspor ve Denizlispor'la görüsmeleri olmus ara transfer icin...ama sanmamki bisey ciksin..... SIZE SUNU SÖYLEYEBILIRIM SIVASSPOR'DA OYNAMAYI COK ISTER VE ISIMIZE DE YARAR, SABREDILIP SANS TANINIRSA YILLARDIR BULAMADIGIMIZ 10 NUMARA'MIZ OLUR.... YÖNETIME DUYURULUR....;) |
[QUOTE=halilxx58;755326]Fatih Dogan.... Kendisi köylüm olur ve cok iyi bir sol ayagi var.. mevki oyun kurucu.. Bülent Uygun döneminde Sivasspor'da denendi ama fizik gücü yetersiz oldugu icin transfer edilmedi!
Suan da FC Basel de oynamiyor, 3. Ligde (galiba) kiralik ve duyduguma göre Manisaspor ve Denizlispor'la görüsmeleri olmus ara transfer icin...ama sanmamki bisey ciksin..... SIZE SUNU SÖYLEYEBILIRIM SIVASSPOR'DA OYNAMAYI COK ISTER VE ISIMIZE DE YARAR, SABREDILIP SANS TANINIRSA YILLARDIR BULAMADIGIMIZ 10 NUMARA'MIZ OLUR.... YÖNETIME DUYURULUR....;)[/QUOTE] Zaten ben onu şans tanınmadığı için yazdım arkadaşım şansı hakediyor Sivaslı olduğunu bilmiyordum. |
[QUOTE=D_Mrsic;755324]Öncelikle bu çalışma 1 aylık bir ürün.Yaklaşık 20-25 oyuncu izledim .Yetenekli Türk Oyuncuların Yer Aldığı Bir Siteden Aldım Daha Sonra İzleye İzleye Bu Kadar Oyuncu Seçtim.Umarım Beğenirsiniz.
arkadasım oncelıkle calısman ıcın ellerıne saglık ama oncelıkle sunu soleyı hakan duyan 1 yıldır gazıantepte gecen sene devre arası geldı sanırım takıma[/QUOTE] Öncelikle teşekkürler internetten izlediğim için yanlışlık olmuş olabilir çok iyi kaleci.Liverpool'da oynamış olması kanıtlıyor zaten. |
Arkadaşlar bence böyle bnm gibi yazmalıyız.
|
Jan Chramostayı fifa managerde kullandım gol kralı olmuştu oyuncu orada baya golcüydü alınabilir :D
|
[B]Ferhat Aksoy (Kaleci)[/B]
Dogum Tarihi: 15 Ekim 1992 Boyu: 1,85 m Takimi: Grays Athletic FC - Profesyonel Takim (Eskiden Arsenal FC ve Queens Park Rangers) [B]Hamza Konus (Orta Saha)[/B] - Hollanda U17 Milli Dogum Tarihi: 2 Temmuz 1991 Boyu: ? Takimi: FC Utrecht - U19 Takim [B]Mahmut Temür (Orta Saha/Hücuma Dönük)[/B] - Türkiye U20 Milli (2 kez Türkiye U20 Milli) Dogum Tarihi: 8 Ekim 1989 Boyu: 1,78 m Takimi: Jahn Regensburg - Profesyonel Takim (2007/2008 FC Köln ile U19 Almanya Sampiyonu ve 17 golle takiminin en skoreri) [B]Bahattin Köse (Forvet)[/B] Dogum Tarihi: 26 Agustos 1990 Boyu: 1,87 m Takimi: Arminia Bielefeld - Profesyonel Takim (Rot Weiss Ahlen´den transfer)Cihan Özkara ile beraber oynuyordu.Çok beğendim.Ben izlerken [B]Suat Bas (Orta Saha/Ön Libero - Defans/Stoper)[/B] Dogum Tarihi: 24 Subat 1989 Boyu: 1,90 m Takimi: Assyriska Föreningen Södertälje - Profesyonel Takim Tam bir görev adamı ve joker. [B]Bahadir Incilli (Defans/Stoper)[/B] Dogum Tarihi: 25 Agustos 1989 Boyu: 1,87 m Takimi: Fortuna Düsseldorf - PAF Takim (Schalke 04 PAF Takim´dan transfer) [B]Kerem Bulut (Forvet)[/B] - Avustralya U21 Milli Dogum Tarihi: 3 Subat 1992 Boyu: 1,86 m Takimi: FK Mlada Boleslav - Profesyonel Takim (Sydney FC PAF Takim´dan transfer) [B]Onur Polat (Defans)[/B] Dogum Tarihi: 27 Ocak 1993 Boyu: 1,80 m Takimi: Fortuna Sittard - U19 Takim [B]Merdan Cengiz (Forvet)[/B] Dogum Tarihi: 21 Aralik 1993 Boyu: 1,80 m Takimi: MSV Duisburg - U19 Takim (SCB Viktoria Köln U19 Takim´dan transfer) [B]Şervan Taştan ( Ön Libero )[/B] Türkiye U-17 (11 Maç) Doğum Tarihi:20 Mayıs 1993 Boyu:1:80 Takımı:Fc Metz (Olimpik Marsilya'dan transfer) Biraz sadeleştirdim |
[B][I]Bucaspor maçını seyrediyordum.Hakikaten hoşuma üç genç oyuncu vardı.Birisi sağ bek Fahri Akyol 1990 Almanya doğumlu , forvet 1989 Almanya doğumlu Emre Güral diğeri ise orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak 1991 İzmir/Konak doğumlu. [/I][/B]
[B]Geleceğe Yönelik Bu İsimlere Teklif Sunulmalı Her Ne Kadar Teklif Yapılmayacağını Bilsekte Yazalım Dedim[/B] |
[QUOTE=SivassporunSesi;764535][B][I]Bucaspor maçını seyrediyordum.Hakikaten hoşuma üç genç oyuncu vardı.Birisi sağ bek Fahri Akyol 1990 Almanya doğumlu , forvet 1989 Almanya doğumlu Emre Güral diğeri ise orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak 1991 İzmir/Konak doğumlu. [/I][/B]
[B]Geleceğe Yönelik Bu İsimlere Teklif Sunulmalı Her Ne Kadar Teklif Yapılmayacağını Bilsekte Yazalım Dedim[/B][/QUOTE] [B]Maça ben de baktım biraz diğer ikisi fazla potansiyele sahip değil ama özellikle Emre iyi bir kumaşa sahip, iş yapabilir...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;764546][B]Maça ben de baktım biraz diğer ikisi fazla potansiyele sahip değil ama özellikle Emre iyi bir kumaşa sahip, iş yapabilir...[/B][/QUOTE]
Biraz gurbetçi oyuncu takip etmek gerekir aslında. |
[QUOTE=Respect58;752017][B]Ferhat Kiraz[/B]
[B]Kulüb:[/B]Boluspor [B]Yaş:[/B]22 [B]Piyasa Degeri:[/B]550.000 € [B]Mevki:[/B]Forvet - Sol Kanat [B]Video:[/B][URL="http://www.youtube.com/watch?v=vQUqhORw7Yo"]http://www.youtube.com/watch?v=vQUqhORw7Yo[/URL] [B]Rıza hocanın sevdiği oyuncu tipi.Kaliteli yerli oyuncuların az bulunduğu bugünlerde kaçırılmaması gereken bir oyuncu.Grosickiyi sağda Ferhatı solda kullanabiliriz.[/B][/QUOTE] [B]Ferhat Kiraz'ın pazar günü bize karşı etkili futbolunu görünce bu konuyu hortlatma gereği duydum.Taraftara biraz daha kulak verilse iyi olur ;)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:09. |