![]() |
Cevap: Galatasaray-Sivasspor
Gençlerbirliği maçına bakıp kimse aldanmasın. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takımımız var. Fb maçından öncede yazdığım gibi bu maçı da kazanırsak kimse şaşırmasın.
|
gs kazanır gibi geliyor ama inşallah 1 puan çıkarabilirzde buradaki beraberliği bir nebze telafi etmiş oluruz..ama çokk zor..1 puan bile büyük süpriz olur bence..
|
FELiPE MELO
Temsilciler, Melo’yu kötü yakalamış durumda... Çünkü Melo, Beşiktaş tribünlerine karşı ‘o hareketleri’ yaparken, temsilcilerden biri de Brezilyalı oyuncunun yanındaydı. Fatih Terim, 2. sarıyı görmesin diye oyundan aldı, ama tüm detaylarıyla yazılan olaylar nedeniyle Melo’nun minimum 2 maç ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor.:D |
[B][COLOR="Navy"]Bence orta alanı kalabalık tutup kapatmalıyız pres yapıp bıktırmalıyız bana göre gs nin en önemli en çalışkan isimlerinin olduğu mevki orta saha dikkatli oynarsak puan ya da puanlar alırız..Ayrıca rıza hocanın maçı okumasını bekliyorum bu maçta oyuncu değiştirmek için belirli dakikaları beklememeli ve değişiklikleri yerinde yapmalı!!Son bir şey daha bu maç GROSOCKİ nin maçı olacak demedi demeyin.[/COLOR][/B]
|
ALLAHIN izniyle ilk defa istanbulda kazanacağız galatasaraya karşı
|
[B]tahminde gs 2-1 alır demiştim..ama fikrim değişti maçtan 1 puan alacağımıza inanıyorum...1-1 biter...bugün akşam okudum, melo da bize karşı olmayacak..disiplin kuruluna sevk edilmiş tedbirli olarak...bizde de eneramonun sakatlıktan dolayı oynaması zor gözüküyor...kontrollu başlayıp rakip hücuma çıktığında orta alanda basarsak ve selçuk inana rahat top yaptırmazsak en kötü 1 puan alacağımız düşüncesindeyim..[/B]
|
[B]Bizim açımızdan maçın kaderini Kıvanç ve Kadir 'in performansları belirleyecek ..en azından 1 puan adına [/B]
|
sabrinin ve melonun olmaması iyi gs defansına baskı yapan kazanır sağ tarafları yol geçen hanı gibi forvetde etkili değiller groseçki ve erman biraz kapasitelerini zorlasınlar pedrielde kazmalık yapmazsa galip bile gelebiliriz
|
insallah adam gibi oynarsak bu mac bizim olur, ama ben beraberlik diyom...
|
Temennim yeneriz.Başarılar diliyorum.Tabaiki maç kadrosuda çok önemli.Takıma hiç bir katkısı olmayan oyuncularla başlamamak kaydıyla.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |