![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
***artık kalede atilla oynamalı
|
stadyumdan yenı geldım herkes cok uzgun,golcusuz oyun ancak 1 puan getirır takımın mucadelesi guzeldi,macın donum noktası ermanın goluydu,yıne de 1 puan iyıdir,taraftar harıkaydı,ılk golden sonra 1 kasa hamsıyı sahaya attık,soğuk tu ama sivasspor için değer
|
***navratıl a yapılan kesın penaltıydı
|
[B]Forvetsiz bir takımın yapabileceğinin en iyisini yaptık. Karşımızda transfere milyon dolarlar yatırmış, şampiyonluğa oynadığını zanneden bir takıma karşı forvetsiz orta saha da eksik bir kadro ile güzel bir mücadele sergiledik.[/B]
Rıza hocayı oynattığı güzel oyundan dolayı tebrik etmek gerektiği kadar böyle bir kadro çıkarttığı içinde eleştirmek mi gerek onuda çözemedim. Ben FATY'i sahada görmedim desem bana kızarmısınız? ERMAN yorulmadıysa çıkacak oyuncu o mu olurdu, yoksa Faty'mi olurdu onu anlama imkanımız olmadı ne yazık ki. [B]Sahada çirkef bir Burak, çirkef bir Volkan vardı. Onlarla mücadele edecekken yine karşımıza bu sene ki KABUSUMUZ HAKEMLER ÇIKTI !... Sağ çizgi hakemi KEMAL YILMAZ ş.refsizi ile ön yargılı, eyyamcı, yandaş, emek hırsızı, haysiyetsiz, vicdansız, ş.refsiz, kara suratlı bir zat çıktı ve bütün kararlarını rakipten yana kullandılar.[/B] İlk yarıda daha 5. dakika da Pedriel'in ofsayt olmayan pozisyonunu ofsaytla kesen bir yan hakem vardı ki, ikinci yarıda yanlış taç kararlarını da katarak taraftarı çileden çıkarttı. SÜLEYMAN ABAY denen emek hırsızı inanılmaz hatalara imza attı. Ama onu ne ALLAH ne de SİVASSPOR TARAFTARI AFFETMEYECEK !... [B]Maçın artisti BORJAN ise bence miadını doldurdu. Hatalı topa çıkışları, topla çok fazla oynaması, degaj hataları ve ön çizgiyi pekçok zaman aşması ileride bize karşı serbest atışta kullandırtacak. Hele ELİNDEN KAÇIRDIĞI top ise affedilir gibi değil. Bence bir süre dinlendirilmeli ATİLLA'ya kale teslim edilmeli.[/B] [FONT=Verdana] [/FONT] [B][FONT=Verdana]Maçta göze çarpanlar : ?[/FONT][/B] Soğuğa karşı tribünleri dolduran vefakar taraftara sonsuz teşekkürler. Elinden topu kaçıran BORJAN'ın gerçekten kaleci mi yoksa ARTİST'mi olduğunu yargılamak lazım. [LEFT][FONT=Verdana][B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B][/FONT] Forvetsiz bir futbol ancak bu kadar güzel oynanır. [B][FONT=Verdana]Maçın en iyisi kimdi : ?[/FONT][/B] MURAT AKÇA !!!.... Tek kelimeyle muhteşemdi. [FONT=Verdana][B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B][/FONT] Kaleci BORJAN ve Faty. Faty aslında kendi mevkiinde oynamadığı için verimli olamadı. Rıza hoca yine şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyor. [B][FONT=Verdana]Maçta göze çarpanlar : ?[/FONT][/B] Bütün hakemler bize karşı birleşti mi? Yoksa bizmi çok hassas düşünmeye başladık bu konuda. Çalınan emeklerimizin, puanlarımızın hesabını kim verecek. Yazık değil mi bu çocukların emeğine. [FONT=Verdana][B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B][/FONT] AKRABA OLDUK !... O anladı.. [B][FONT=Verdana]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/FONT][/LEFT][/B] Yerinde sayılabilecek kararlardı. Fakat Erman Kılıç'ı çıkartırken Ziya'nın yerine Cihan YILMAZ'ı tercih etseydi acaba daha mı iyi olurdu? . |
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Maç kesinlikle bizim hakkımızdı ama iki çok basit hatadan gol yedik. 1 puanada şükretmek lazım. Maçın en iyisi kimdi :Kadir Maçın en kötüsü kimdi :Borjan - Faty Maçta göze çarpanlar :Erman - Kadir - Grosicki Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Çok büyük hatalar yapmadı ama trabzon lehine kararları fazlaydı. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Elde olanlarlarla anca bu kadar olur ama Cihan YILMAZ neden kadroya alınmıyor anlamıyorum. |
Sivas in adini duyunca heyacan basiyor,sivasspor u duyunca delleniyorum. Ne macti her saniye heycanlandim,duraklamalarda bile. Disardaki top toplayici cocuklar bile harikaydi be...
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
SİVASSPOR ilk yarıda çok iyiydi maçı koparacak fırsatlarda oldu genel olarak iyi oynadık 2.yarı ts hızlı başladı 2.yarının ilk başlarında biraz kapalı oynasaydık golü yemezdik golü yiyince papatya gibi açıldık ts iyi top çevirmeye başladı orta sahamız oyundan düştü borjan 1 gol hediye etti oyuncu değişikliğinden sonra sivasspor tekrar oyuna ortak oldu maçtan hiç kopmadık ezilmedik pozisyon vermedik 4 golüde adeta kendimiz attık Maçın en iyisi kimdi : ? groseçki kadir erman navratil murat uğur 2.yarı giren mehmet nas Maçın en kötüsü kimdi : ? faty borjan cerny Maçta göze çarpanlar : ? gereğinden fazla sertlikler oldu yine orta yapamıyoruz şut çekemiyoruz son final paslarını veremiyoruz yine dan dun oynuyoruz paslaşmayı yeteri kadar beceremiyoruz Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? oyunun sonucuna etki edecek pek hatası olmasada hataları oldu ilkyarıda ts defansın eline top çarpiyor rakip ermanın bileğinin arkasına kasti vurdu sarı vermedi ts li oyuncudan yan hakemin gözünün önünde taç oluyor rakibe veriyor tsli oyuncu kendini atıyor hayrettine sarı veriyor hataları buna benzer pozisyonlar Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?2. yarıda ts nin hızlı başlıyacağını öngörmeliydi birazdaha kapalı oynatmalıydı cerny ye forvette şans vermesi kumardı kanatlarda etkili oluyor cerninin yerine cihan yılmaz oynayabilirdi fatiye ne oynattı nasıl 90 dak katlandı hayret ettim yaw elimizde rada gibi dikine oynayan adam var olmadı sandro var bunları yedek çürütmek içinmi aldı mehmet nas cihan görevlerini yaptı |
Maçta göze çarpanlar : ? Takımımızın istekli mücadelesi.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İyi mücadele. Maçın en iyisi kimdi : ? Erman, Kadir. Maçın en kötüsü kimdi : ? Kötü yoktu ama Faty gereksizdi. Maçta göze çarpanlar : ? Sahaya iyi yayılmamız. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Oyunu çok durdurdu. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Yerinde. Faty çıkarmasını bekledim ama çıkarmadı. |
macın yıldızı sivasspor,macın kötüsü yine sivasspor,biz bir takımız iyisi ile kötüsü ile biz bir yiğidoyuz.ama en kötüsü her zaman ki gibi şer.............. hakemlerdir.
|
arkadaslar bunca eksige ragmen bence iyi is cikardik ! daha ne istiyorsunuz :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:19. |