SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kale yeniden Atilla'nın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33312)

Playaz58 16.12.2011 15:17

Cevap: Kale yeniden Atilla'nın

Sene basinda dogru durust bir kaleci alsaydik...suan burdaki yazdigimiz yazilar ve cektigimiz cileler olmayacakti.

Her zaman ucuz etin yahnisi yenmez..Kaleci demek son kale demek. Son Kalen saglam olmali!

Devre arasinda kesin dogru durust bir kaleci almamiz lazim! Eger ki ozaman atilla veya borjan agir geliyorsa butceye, ozaman yonetim 2sinden birini gondermeli. Fakat bu boyle devam etmez.

Hata yapana kadar sen kalecisin, ondan sonra..ve tekrar sen ve tekrar o...Bu ne kedi fare oyunumu..Hem kalecilerde guven kalmiyor hem kalede istikrar kalmiyor. Bu nedenle bu sorun kokten cozulmeli.

GokhanTurna 16.12.2011 15:20

Borcan hiç güven vermiyor, Atilla 1. kaleci olmalı. Atillayı tek maçta silmek yanlış oldu ve hoca fark etti bunu sonunda.

Borcan'ın takımda tutulması bence gereksiz devre arasında ilişki kesilmeli. Atilla ve Korcanla yolla devam edilmeli.

Respect58 16.12.2011 15:26

[B]İsabet olmuş.Korcan dönüyorsa devre arası gönderilsin.Yok hala birşey bekliyorsalar biryerlere kiralasınlar..[/B]

Yusuf Çevik 16.12.2011 15:35

[QUOTE=izmirliyigido;756076][B]B]

Bu arada KORCAN ÇELİKAY ne olacak? Kadroda kalacak mı acaba? Bence tutmakta fayda var, en azından yetenekli.

.[/QUOTE]

[B]Korcan`ın sözleşmesi hala bizde diye duydum.Sivasspor`dan bir yetkili sanırsam Korcan 2.yarı yeni transferimiz gibi olacak dedi.:)[/B]

Playaz58 16.12.2011 15:38

Korcan'i suan transfer etmek veya takimda dusunmek sorun yaratabilir.
Nede olsa Anadolu takimiyiz ve buyuk takimlara veremeyecekleri cezayi bizden kesecekler...demedi demeyin.

yiğido58sinan 16.12.2011 16:02

[QUOTE=DOGU_BEY;756153][B]şu an için "kısa vadede" yapılacak en iyi çözüm, ama bu sene kaleci sorunumuz olduğu kesin...Ramoviçin kronik sakatlığı olmasa fena bir kaleci değildi...[/B][/QUOTE]

Ramoviçin sakatlığı neydi? Benim haberim yok gönderilmesine de çok şaşırmıştım...

yiğido58sinan 16.12.2011 16:04

[QUOTE=YuSuF;756166][B]Korcan`ın sözleşmesi hala bizde diye duydum.Sivasspor`dan bir yetkili sanırsam Korcan 2.yarı yeni transferimiz gibi olacak dedi.:)[/B][/QUOTE]

Evet doğru. başkan vekilimiz Erdal Sarılar söyledi hem de.

halilxx58 16.12.2011 17:12

BU MACTA KALEYE KORCAN GECSIN, süper moral olur..............!!!!!!!!!!!!!!

bozkurt187 16.12.2011 17:16

Bence Tam Yerinde Bir Karar Dogru Da
Benim Bir Sorum Var Korcan Celikay Kalecimiz Yüzünden Hapisden Cikti
Simdi O Sivasspor Da Devam Oyniyacak Mi

savaş2 16.12.2011 19:29

***yerınde ve gec alınmış bir karar,borjanıda elde tutmak gerekir.yaptığı hatalarıı düşünme zamanı olacak,tekrar kadroya girebilir.cok genc tecrubesiz ama takımımızı ve futbolu seviyor ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:15.