![]() |
Cevap: İ.B.B-SİVASSPOR
[B]İnşallah 8 arkadaşım ile orada olucagım ve aksilik çıkmassa pankarttımızıda açacagız..[/B]
|
açıkcası bu maçtan hiç umudum yok hayırlısı bakalım skor tahmini yapmak istemiyorum
|
ÖNCELİKLE SİVASSPORUMUZA bu maçta başarılar dilerim olimpiyat stadındaki tüm sivasspor maçlarına gittim ist bşhr maçlarının tamamınada gittim o staddaa 10 bin kişiden aşağı taraftarımız olmadı geçen sezonki taraftarlar tekrar gelecektir biletler biraz pahalı geçen yıl 15 tl di bu biraz etkiler hakemi pek tanımıyorum bizim yavşak hakemler listemizde yok sanırım oyuna gelince ibb spor genelde ters gelir bize ballıdır 6-0 kazanacağımız maçda son dak gol yedik yenildik bülent hoca gittiği yıl :mad:atacağımız 1 gol galibiyet için yeterli olmaz adamlar kıçıyla başıyla tesadüfen bir gol atıyor ortasahayı onlara teslim ettiğimizde başımıza iş açarız adamlar it gibi koşturuyor sivassporun önceliği gol yememek olmalı nassılsa gol atıyoruz hertakımada ve mücadele eden oyuncular tercih edilmelidir sivassporda maçıın sonucunu etkiliyecek çok adam var borjan eneramo groseçki cerny pedriel onlarda özellikle vebo doka holmen çok iyiler bağlantılarını kesersek çok rahat galip geleceğimize inanıyorum ölmezsem maçta olacağim inşallah
|
[B]inşallah gözle görülür bir seyirci gelir stada...maça gelirsek belediye abdullah avcı gitse bile şablonunu ve sistemini oturtmuş, iyi bir takım ...zaten kadrosu ve yabancıları çok iyi...maç büyük ihtimal beraberlik maçı gibi görünüyor, ama ilk golü bulur ve bunu uzun bir süre yemeden tutabilirsek galip de dönebiliriz...[/B]
|
Haydi bakalım İstanbul'daki Sivaslılar klavye başında atıp tutmak kolay. "Şimdi orada olmak isterdim, Sivas'takiler maça gitmiyor, çekirdekçiler, burda olsaydı şöyle yapardık böyle yapardık" diye bayağı sallayan arkadaşlar vardı görelim bakalım Belediye maçına kaç YİĞİDO gidecek klavye başında kaç yiğido! palavra sallayacak.
Samimi yiğidoları tenzih ederim. |
Maç için otobüs kalkıyormu belirli bölgelerden bilgisi olan var mı ?
Yönetimin bu işe el atması lazım arkadaşlar . Sonra kimse gelmedi demesinler .. ulaşım zor çünkü olimpiyata |
yav ankette ibb seçeneğini başa koymuşunuz yanlışlıkla ona verdim oyumu :D özür diliyorum tabiki SİVASSPORUMUZ kazanacak...
|
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 3 büyütülmüşlerden sonra ligin en çok gol atan takımıyız. aynı zamanda ligin en çok gol yiyen ikinci takımıyız. yani rıza hoca ofansa verdiği önemi defansa da verse biz şimdi şampiyonluğa oynar olurduk. inş. ikinci yarı bu sorunlara bir çare buluruz..
|
statta maçta olacağım şuanda 13 kişiyiz sayımız artabilir her an takımımıza desteğimiz tam olacak inşallah zaten benim maça götürdüğüm insanlardan bir tek şart aradım oda iyi bağırmak başka bir isteğim yok hayırlısı bakalım sesimiz nasıl çıkacak
|
SİVASSPOR İYİ TAKIM AMA KARŞISINDAKİ BÜYÜKŞEHİRBEL. ÇOK ZOR Bİ MAÇ OLACAK İNŞALLAH GALİP GELİRİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
[COLOR="Red"]HAWASI SERT İNSANI MERT Bİ BAHALE GARDAŞ BURASI HARBİ MEMLEKET [/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:06. |